De Rebound deel II: Intens rendez-vous

door Julia

In deel I vertelde Julia over haar besluit om zich in het diepe te gooien. Na haar derde gebroken hart was ze zo klaar met de huilbuien, het comfort food en het eindeloos kijken naar Sex and the City afleveringen. Nee, deze keer was de remedie de rebound relatie. En daar had ze de perfecte therapeut voor gevonden ;)

 

“De afspraak stond, maandag uit zijn werk zou hij bij me langskomen om dus ‘alleen even te zoenen’. Ik twijfelde nog steeds of ik hier wel goed aan deed, maar de nieuwsgierigheid won het van de twijfels.

Maandagmiddag, de zenuwen gierden door mijn lijf, gelukkig had ik nog een fles wijn in de koelkast staan. Voordat ik me ging opfrissen schonk ik mezelf een glas in. Een is niet genoeg, nog een dan maar. Wat trek ik in hemelsnaam aan? We gaan alleen zoenen dus niet te sexy, oh jeesz wat als hij iets heel anders had verwacht? Ik bedoel, ik heb natuurlijk de beste foto’s van mezelf op die app gezet, straks denkt ie: nou laat maar. Oké nu is niet de tijd om onzeker te zijn, als ik dit echt door wil zetten dan moet ik een zelfverzekerde houding aannemen als in; Ik ben een sexy vrouw van 29, ik weet wat ik wil, geef het me nu. Of zoiets.

 

Geil, nerveus en een beetje tipsy

 

Toen ik de douche uitstapte was het 16.15 uur, oh shit over een uur is hij hier. Rustig, rustig, ik begon me aan te kleden, een strakke blauwe jeans met high waist, zo eentje waar je billen heel goed in uitkomen, met daaronder mijn meest sexy lingeriesetje, push-up en al, en een witte top. Ik stond voor de spiegel met inmiddels mijn derde glas wijn en omdat ik van de zenuwen amper had gegeten, voelde ik hem al aardig zitten. Iets tussen geilheid, zenuwen en aangeschoten zijn in.

Ik schrok van het geluid van mijn telefoon: ‘Ik vertrek nu’. Over tien minuten zou hij voor mijn deur staan. Ik had dus nog tien minuten om van gedachten te veranderen. Nee, ik wil dit doen, hoe eng ik het ook vind, maar echt doodeng, ik moet dit doen. Die grens overgaan. Laatste spiegel check, make-up en outfit on point, ik zag er flawless uit, yes! Dat zit in ieder geval goed. Vijf minuten, oke breathe!

‘Ik ben er, aanbellen?’

Met zijn donkerbruine ogen keek hij me recht aan, ik voelde me warm worden

Drie seconden later ging de bel, drie minuten later opende ik de deur en zag ik hem. Met zijn donkerbruine ogen keek hij me recht aan, ik voelde me warm worden. Hij liep naar me toe zei: ‘Hi’ en gaf me een kus op mijn mond. Ik liet hem binnen, nog steeds op van de zenuwen, en vroeg of hij zijn jas wilde ophangen, ‘Nee’ zei hij kalm en liep door naar mijn slaapkamer. Ik volgde hem de slaapkamer in, deed de deur dicht en draaide me om. Wat er toen gebeurde ging in een vlaag aan me voorbij. Het was alsof ik er niet bij was, alsof ik droomde. Ik had geen controle meer, en gaf me helemaal over aan het moment.

Ongekende passie

 

Hij pakte me vast, keek me aan met een doordringende blik waaruit ik maar een ding kon opmaken, duwde me tegen de deur en drukte zijn volle lippen op de mijne. Het was alsof er iets ontwaakte in ons allebei. Dit was niet zomaar zoenen met iemand, dit was zo heftig, zo intens. Ik voelde hoe hij met zijn rechterhand mijn broek losknoopte en zo mijn slipje ingleed. Met zijn andere hand hield hij mijn handen boven mijn hoofd zodat ik geen kant op kon.

Na ongeveer een kwartier, wat voelde als vijf minuten, kwamen we weer bij zinnen. Hij moest gaan en pakte zijn jas, ik liep met hem mee naar de voordeur. We gaven elkaar een kus en hij liep met een grote grijns weg. Ik sloot de deur, hield van verbazing mijn hand voor mijn mond en probeerde te bevatten wat er zich zojuist had afgespeeld.

Na die ‘eerste keer’ waren we hooked

‘Dat was heftig.’ ‘Ja, nog nooit zoiets meegemaakt.’ Voor hem voelde het hetzelfde als voor mij. Ongekende passie. Diep verlangen naar elkaar. En op het moment dat je elkaar ziet is het alsof er een vat energie openbarst. Je wilt alleen nog maar meer. En dat is ook precies wat er gebeurde, na die ‘eerste keer’ waren we hooked. Het enige wat ons nog dreef was het vervullen van die intense behoefte naar elkaar.

Stoute daad

 

Twee dagen later zagen we elkaar weer, zo zenuwachtig als de eerste keer was ik gelukkig niet, gespannen dat wel. Ik wist niet wat ik moest verwachten, hij wilde het langzaam opbouwen maar wat we van onze eerste ontmoeting hadden geleerd was dat het allesbehalve langzaam verliep.

Al zoenend liepen we de slaapkamer in, hij ging achter me staan, pakte me bij mijn billen en liet me iets naar voren bukken. Hij trok mijn slipje uit en ik voelde hoe hij met zijn vingers mijn kutje in gleed. Steeds dieper en harder, oh wat was dit lekker. En damn, wat was hij hier goed in! Ik was nooit eerder zo onder de indruk van het hele vingeren, tot nu. Deze jongen wist heel goed wat hij deed.

Fuck wat is dit lekker

Ik was bijna op mijn hoogtepunt toen hij stopte en zei; ‘Ga op bed op je knieën’ Ik deed meteen wat me werd opgedragen, hij greep me bij mijn heupen en ik voelde hoe hij zijn stijve tegen mijn billen drukte. Hij teasde me en ik werd er ontzettend opgewonden van.‘Wat doe je?’ zei ik, aangezien we niet van plan waren om nu al seks te hebben, ‘Niks’.

Tien seconden later zat hij in me, shit, maar fuck wat is dit lekker. Ik hoorde hem kreunen en het duurde niet lang of hij kwam klaar. Ik draaide me om, keek hem aan en zei op een serieuze maar ook plagerige toon: ‘Dit was niet de bedoeling he?’ Hij grijnsde naar me en antwoordde; ‘Nee, wij zijn echt slecht.’ En hij gaf me een kus. We wisten dondersgoed waar we mee bezig waren, maar de lust had ons helemaal overgenomen.

De hoop op ‘een keer is genoeg, dan hebben we ons lesje wel geleerd’ was totaal vervaagd. Die diepgewortelde passie in ons beiden had zich gemanifesteerd en er was nu geen weg meer terug.

Die avond kreeg ik een bericht van hem:

‘Je voelde zo lekker he, mijn benen waren helemaal aan het tintelen toen ik kwam. Werd licht in mijn hoofd alles.’

Benieuwd hoe dit afloopt? Lees het in deel III.

 

Wil je alle Rebound verhalen lezen, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy