Het ideale aantal bedpartners is…

door Julia

Niet schrikken, het ideale aantal bedpartners komt uit op… drie, juist ja drie personen. Dit is gebleken uit Engels onderzoek.

Best vreemd als je nagaat dat het gemiddeld aantal bedpartners bij vrouwen op 6.8 ligt, en bij mannen op 7.9. Dat is in Nederland dan he? In Engeland is acht het gemiddelde. Maar goed we hebben het nu over het gewenste aantal en dat ligt dus blijkbaar een stuk lager dan het gemiddelde aantal bedpartners.

 

Verrassend

Uit het resultaat van het onderzoek van de universiteiten van Swansea, Bristol en Nottingham blijkt dat mensen op zoek zijn naar een partner weliswaar met ervaring, maar niet te veel. De onderzoekers hebben zowel mannen als vrouwen de vraag gesteld wat hun ideale aantal bedpartners is en daar kwam een verrassend antwoord uit.

 

Veel bedpartners = onaantrekkelijk

Uit het onderzoek, dat is gepubliceerd in de Journal of Sex Research, kwam naar voren dat mensen geen maagd willen maar dus ook niet iemand die promiscuous is, oftewel iemand die veel sexpartners heeft gehad. Het gewenst aantal bedpartners komt volgens de 188 respondenten, waarvan 104 vrouwen,  in de leeftijd van 30 jaar, uit op drie. Hoe meer bedpartners, des te minder aantrekkelijk deze persoon werd bevonden door de respondenten. Vrouwen vinden mannen die met meer dan zes vrouwen naar bed zijn geweest onaantrekkelijk, mannen vinden, verrassend genoeg, 11 bedpartners een no-go.

 

Fling

Volgens de mensen die meededen aan het onderzoek was er een uitzondering op de regel, de fling. Een korte verliefdheid zullen we maar zeggen, in ieder geval niet iets serieus. Ze gaven namelijk hun voorkeur aan twee bedpartners, maar een derde fling konden ze nog wel door de vingers zien. Poeh poeh.

Gek genoeg zaten deze mensen zelf op een hoger aantal bedpartners dan hun ideaal. Bij vrouwen lag dit aantal op 5.8 en bij mannen op 8.4. Lekker realistisch niet?

 

Wat vind jij een acceptabel of ideaal aantal bedpartners? Laat het me weten in de comments!

 

Bron: Metro Uk, Durex / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy