5 standjes voor intieme (hetero)seks

door Phlox

De lente is nu dan toch echt begonnen en we voelen ons weer compleet verbonden met onszelf… én elkaar! Dat vraagt om een party for two, en dan het liefst met een grote dosis romantiek tussen de lakens. Behoefte aan inspiratie? In dit artikel delen we 5 standjes om de seks nog intiemer te maken.

Deze standjes zijn in principe voor heterostellen, maar kunnen ook met behulp van een strap-on worden uitgevoerd.

Face-off

We beginnen de lijst meteen met een superintiem standje: de ‘face-off’. Met dit standje is oogcontact bijna niet te voorkomen én je hoeft er geen topconditie voor te hebben: jullie kunnen er namelijk gewoon lekker voor gaan zitten en het makkelijk een tijdje vol houden. What’s not to like?

De man gaat op de rand van een stoel of bed zitten en jij klimt op z’n schoot met je gezicht naar hem toe. Zo kun je makkelijk zelf het tempo bepalen en tijdens de seks kan hij je clit stimuleren, vuurwerk gegarandeerd! Gebruik hiervoor vingers of een vibo:

standjes

De krakeling

Dit standje (en ja, dit is echt hoe het heet) vergt even wat samenwerking maar dan heb je ook wat! Het zorgt namelijk voor diepe penetratie waarbij je G-spot in de spotlight komt te staan.

Dit is hoe je ‘m doet: ga op je zij liggen, waarna hij over je onderste been schuift en dus tussen je benen in zit. Nu kun jij zijdelings je ‘bovenste’ been over zijn heup leggen waardoor hij makkelijk kan stoten. Jullie komen bij dit standje dus als het ware in een soort krakelingvorm te zitten!

sex positions

Brug

Geen paniek, dit standje is een stuk minder acrobatisch dan de naam doet vermoeden. Je kunt er gewoon voor gaan liggen en dan ben je er al bijna!

Laat hem op zijn zij liggen, waarna jij in een soort 90 graden hoek je benen over hem heen legt. Jullie kunnen allebei het tempo bepalen door naar voor of achter te bewegen. In de brugpositie kun je oogcontact houden en jullie hebben de handen vrij. Genoeg opties dus!

standjes

De lelie

Wat dit standje zo intiem maakt is dat je partner jou uitgebreid kan zien genieten (je ligt namelijk behoorlijk pontificaal in het zicht!)

Jij gaat op je rug liggen en hangt je benen over de rand van het bed. Hij kan tussen je dijen in knielen en je op die manier penetreren. Met dit standje kun je elkaar goed aankijken én het is de perfecte positie om een vibrator te gebruiken. Tip: als je wil meebewegen kan dat door je voeten op de grond te zetten.

sex positions

Missionaris

Last but not least: een standje dat soms enorm wordt ondergewaardeerd, terwijl het eigenlijk gewoon een van de leukste is. De missionarispositie! Het is en blijft een classic.

Waarschijnlijk weten we bij deze allemaal al wel hoe de vork in de steel zit. Wat er zo fijn blijft aan dit standje is dat het optimaal romantisch is én om de spanning er in te houden zijn er veel variaties zijn om te ontdekken.

sex positions club

Lees ook:

Met deze sex standjes hoef je niet meer naar de gym

Heet: 6 orale sex standjes

10 do’s en don’ts voor een gezonde friends with benefits relatie

Beeld: sexpositions.club

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy