Heet: 6 orale sex standjes

door Lotte

Er zijn heel veel verschillende sex standjes om uit te proberen die de sex intenser maken. Heb je er wel eens over nagedacht dat hetzelfde geldt voor orale sex? Spice it up met deze 6 orale sex standjes!

De standaard beffen en pijpen positie kan na een tijdje boring worden, not to mention vermoeiend voor jullie lichamen (hallo nekkramp!). De volgende posities geven je sensaties die gloednieuw voor je zijn.

Op zijn gezicht

Doordat je zit in plaats van ligt, komt er meer druk op je clitoris te staan. Yes, daardoor is de kans op klaarkomen groter. Ook een lekker pluspunt: in deze positie kun je een sexy billenmassage ontvangen van je lover. Daarbij kun jij je borsten strelen als je wilt.

Orale sex standjes zitten

Bank-stel

Standje 69 met een twist. Een nieuwe locatie waar enige lenigheid wel voor nodig is.

Orale sex standjes bank

Orale doggy style

In deze positie ben jij in control wat betreft de hoek en druk. Het is ook een prima standje als je over wil gaan naar annilingus (a.k.a. rimmen). Als je daar van houdt…

Orale sex standjes doggie

De Spiderman

Ken je de ondersteboven kus uit Spiderman? Deze positie lijkt erop, maar is veel comfortabeler. Het is belangrijk dat jouw hoofd óver de rand van het bed ligt. Dit orale standje is heel geschikt om deep throaten te oefenen. Je kokhalsreflex is in deze positie namelijk minder gevoelig. Protip: Laat hem jou met een speeltje stimuleren, zodat jullie tegelijk kunnen genieten! Wij tippen: LELO SONA Cruise.

Orale sex standjes spiderman

In de relax stand 

Je hebt van die dagen dat je lichaam gewoon te moe is om op je knieën te gaan. Ga dan in deze comfortabele positie op je zij liggen. Hij kan zijn hand zachtjes op je hoofd liggen om een ritme aan te geven.

Orale sex standjes lui

Doordat hij op zijn knieën zit, met zijn hoofd bij je vagina, heeft hij goede toegang tot je clitoris. Ook heeft hij zijn handen vrij om je billen, borsten en/of tepels te masseren. Daarnaast krijgt het geen nekpijn in deze positie, dus houdt hij het langer uit: hoera!


Kom je ook? – alles over het vrouwelijk orgasme

Alles weten over het orgasme van de vrouw? De redactie van LotteLust bracht 5 februari haar eerste boek uit: ‘Kom je ook?’. Hierin lees en leer je alles over het vrouwelijk orgasme: van de anatomie tot praktische tips. Bestel het boek en ontvang tijdelijk een gratis toy!

kom je ook lottelust artikel

Meer over orale sex & sex standjes:

– Beste standjes volgens mannen

– 6 redenen waarom mannen van beffen houden

– Standjes volgens jouw sterrenbeeld

Beeld: Cosmopolitan 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest?! 

1 reactie

Kesteloot 17 november 2022 - 13:10

Er valt veel te beleven met de uitleg dat we hier vinden alvast bedankt om ons seksleven nieuw leven te laten inblazen

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy