6 redenen waarom mannen van beffen houden

door Lotte

Oh boy, we weten allemaal hoe graag mannen orale sex ontvangen. Maar een goede bedpartner gééft ook. Mannen niet gul tussen de lakens? Nope, ze houden van beffen! Lees hier 8 redenen waarom.

Samen klaarkomen!

Als het een wedstrijdje was wie het eerste kan klaarkomen, zou de man altijd winnen. Maar love making is geen race, maar een teamsport. Door jou met voorspel voor te bereiden, is de kans groter dat jullie later tegelijkertijd over de finish gaan. Go team!

Mooi uitzicht

Vanuit die hoek kan hij al dat moois goed bewonderen. Enough said.

Je vingers in zijn haar

Die opwindende hoofdmassage is een mooie bonus. Op de hoofdhuid bevinden zich zenuwen die bijna nooit aandacht krijgen, dus tijdens het beffen is die massage een uniek pluspunt.

Dichtbij de hotspot

De clitoris wordt vaak tijdens vaginale sex over het hoofd gezien. Het ding zit bij sommige standjes gewoon niet binnen handbereik… Tijdens het beffen kan de man zich zonder afleidingen goed concentreren op de kleine knop – en precies zien waar-ie zit.

Het versterkt de band

Veel mensen zijn erover eens dat orale sex eigenlijk nog intiemer is dan gewone sex. Je bent op je meest kwetsbaar, zowel fysiek als mentaal.

Sex Karma!

Voor wat, hoort wat is niet bepaald verleidelijk, máár de kans is groot dat je vaker wat terug krijgt als je zelf ook gul bent. Als een soort van sexy bedankje…

Beeld: Pinterest

2 reacties

Gerard 22 september 2017 - 15:10

Ik snap niet dat er mannen zijn die beffen vies vinden. Misschien ooit een verkeerde partner gehad? Ik ben er in ieder geval wel gek op! Ik heb door medicatie niet kunnen vrijen, maar dat beffen dat laat ik absoluut niet liggen. Ik bef liever, dan dat ik gepijpt wordt. Ik hou van de heerlijke opwindende zoete geur.

Beantwoord
Cr 2 juni 2018 - 00:33

Helemaal mee eens super gaaf

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy