K(L)ETSPODCAST #12: Huidhonger & corona fuckbuddy

door Esther

Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST met mij – Esther – en mijn wisselende co-hosts. Tune lekker in tijdens het schoonmaken, tijdens het wandelen of voor het slapen gaan en laat ons weten welke onderwerpen jij nog wil horen en wie jouw favo co-hosts zijn.

Favo sexherinnering

In principe beginnen we elke aflevering met de vraag: “Wanneer heb je voor het laatst geketst en was het lekker?” Aangezien we afgelopen week samen in thuisisolatie zaten, is er (helaas) al een tijdje niet meer geketst. Vandaar dat we deze week de podcast openen met het bespreken van onze favo sexherinnering. Saar vertelt over een vent die haar een onvergetelijke avond gaf door een trucje dat hij uithaalde tijdens het voorspel en ik biecht op dat ze wel een aan een ander denkt tijdens de sex.

Huidhonger en Corona fuckbuddy

In de 12e aflevering klets ik weer met mijn zusje Sarah, die jullie vorige week ook hoorden. Deze week praten we over de lockdown en wat dat voor effect heeft op je sexleven. Serieuze onderwerpen als eenzaamheid en huid huidhonger komen aan bod, maar we bespreken ook aan welke eigenschappen de perfecte quarantaine scharrel moet voldoen.

Luister DE K(L)ETSPODCAST

In DE K(L)ETSPODCAST mag en kan alles gezegd worden. Je luistert mee met een eerlijk, openhartig en herkenbaar gesprek. Er wordt gelachen, advies gegeven en de nodige vunzige details gedeeld. Wil je DE K(L)ETSPODCAST als eerste luisteren? Je kunt ons volgen op Insta, Spotify of SoundCloud om zo gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwe uploads.

Afgelopen weken praatte Es met verschillende kletspartners over daten, trio’s, vreemdgaan en nog meer sappige onderwerpen. Laat ons weten wat je van deze podcast vond en of je meer afleveringen met Sarah zou willen horen!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy