Tegelijkertijd klaarkomen is dé boost voor je relatie

door Elsemieke

Wanneer je een relatie hebt of gewoon een leuke vaste scharrel, is er niets intiemer dan elkaar aankijken en tegelijkertijd een hoogtepunt bereiken. Als je elkaar nog aan kúnt kijken natuurlijk, want wegdraaiende ogen gegarandeerd tijdens het klaarkomen.

 

Een orgasme krijgen van penetratie is voor vrouwen vaak niet zo makkelijk, laat staan tegelijkertijd met je lief exploderen. Toch zijn die films waarbij verliefde stelletjes elkaar gillend van genot een hoogtepunt bezorgen, niet zo vergezocht als het lijkt. Met deze tips en een flinke dosis oefening, lukt het jullie óók om dat sexleven naar een heel nieuw level te tillen. Succes!

 

Je gevoelige knopje

Dat je een stuk sneller een orgasme krijgt, wanneer hij je zowel inwendig als op je clitoris stimuleert, hoef ik je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Terwijl hij ritmisch in je beweegt, kan hij met zijn vingers tegelijkertijd heel langzaam over je gevoelige knopje wrijven. Of juist snel natuurlijk, het is maar net wat jij fijn vindt. Het vergt wat oefening, maar hij heeft altijd wel een hand vrij. Zeker wanneer hij rustig in je stoot, om zijn hoogtepunt nog wat uit te stellen. En wanneer jij laat merken dat jouw orgasme steeds meer nadert, kan hij het tempo flink opvoeren.

 

De tweede ronde

Willen jullie het moment sûpreme graag samen beleven, dan moet je hem misschien de eerste ronde lekker zijn gang laten gaan. Over het algemeen komen mannen een stuk sneller klaar, en hebben wij vrouwen wat meer olie nodig om de boel op gang te brengen. Wanneer bij hem de ergste druk er al vanaf is (letterlijk), dan heeft hij ook meer geduld om jou genoeg op te winden, zodat de vonken er op hét moment bij jullie af spatten.

 

Een heftig voorspel

Fijne sex: it’s all about the forplay. Willen jij en je lover tegelijkertijd een hoogtepunt bereiken? Zorg er dan voor dat jullie allebei zó opgewonden zijn, dat er weinig meer nodig is om samen de top te bereiken. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je elkaar eerst flink geil maakt, door tussen elkaars benen te duiken of jullie lichamen op een andere manier flink te stimuleren. Maar bewaar dat allesverpletterende orgasme, nog eventjes tot jullie in elkaar bewegen.

 

Free your mind

Om elkaar tot een duizelingwekkend hoogtepunt te vrijen, is er dus veel voorspel nodig. Als jullie lichamen zodanig op knappen staat dat er weinig meer voor nodig is om klaar te komen, is de kans zeker aanwezig dat jullie sámen kunnen pieken. Hoe fantastisch dit ook klinkt, probeer toch niet té veel met het klaarkomen bezig te zijn. Maak je hoofd leeg en focus je op je lichaam. Geniet van zijn aanrakingen en wees daarbij niet te veel bezig met de eindstreep. Neem de tijd, het is niet erg als het niet direct lukt. Bovenal: relax!

 

Beeld: Tumblr, Karen Abramyan

Ben jij weleens tegelijkertijd met je vriend klaargekomen? Of gebeurde dit zelfs met een scharrel, waarmee je de sterren van de hemel sekste? Laat het me weten in de comments!

 

Meer over klaarkomen:

Regelmatig klaarkomen kan prostaatkanker voorkomen

Een mentaal orgasme, klaarkomen zonder aanraking

Moeite met klaarkomen? Deze toys helpen je op weg

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy