De heetste plekken thuis om sex te hebben

door Lotte

In de auto, onder een sterrenhemel of op het strand: menig vrouw droomt van een vrijpartij buitenshuis. Maar met de winterse temperaturen die momenteel in ons land heersen, blijven we liever binnen. De slaapkamer is misschien de voornaamste plek, maar wat variatie doet je sexleven goed! Wij zetten de heetste (letterlijk en figuurlijk) plekken in huis om sex te hebben voor je op een rijtje.

De badkamer

Samen douchen is al opwindend op zich. Je maakt het nog heter als je de lichten dimt en de ruimte vult met sexy attributen. Je kunt waterbestendige sexspeeltjes gebruiken, kaarsjes aansteken of een zwoel achtergrondmuziekje opzetten. Voorspel is niet alleen een must, maar ook erg intens onder de douche. Varieer met de temperatuur van het water, zeep elkaar in of gebruik de douchekop voor andere doeleinden. Vergeet hoe dan ook geen siliconen glijmiddel (bijvoorbeeld van Pjur)! Onder de douche (of in bad) gaat het net iets stroever. Om slippertjes te voorkomen kun je een paar badlakens op de grond neerleggen en rustig aan doen met afwisselen van sexstandjes. Een stomend hete douche gegarandeerd!

De keuken

Sex op het aanrecht klinkt misschien een tikkeltje cliché, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je lover je op het aanrecht tillen en sla je benen open. Of buk voorover en houd het aanrecht stevig vast terwijl hij je van achteren neemt. Laat hem op het aanrecht plaatsnemen om hem vervolgens de blowjob van zijn leven te geven. Klieder elkaar onder met etenswaren om het vervolgens zowel van elkaar af te likken. Kortom: niets is onmogelijk, dus laat je fantasie de vrije loop!

De woonkamer

De meest ultieme romantische manier om de liefde te bedrijven is natuurlijk op een kleedje voor de open haard. Ontbreekt deze aan je interieur? Verschuif het vloerkleed dan naar de kachel. De leuning van de bank is overigens ook een fijne tool tijdens de daad, evenals de eettafel.

Meer over sex:

Au! Zo voorkom je pijn tijdens sex

Waarom word ik emotioneel tijdens of na de sex? – VrijVraag #40

Waarom anale sex ook fijn is voor vrouwen

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy