Sexy verhaal: Onder de sterrenhemel

door Yentl

Samen zitten we op een terrasje en kijken wat naar de mensen om ons heen. Er fietst een meisje voorbij, ze heeft een gitaar op haar rug. ‘Dat zou ik nou nog weleens willen’ zegt hij voordat hij een slok neemt van zijn koude rosé.

‘Wat?’ Vraag ik geïnteresseerd.

‘Gitaar kunnen spelen! Of piano ofzo. Gewoon een muziekinstrument, en jij?’

‘Lijkt me ook wel wat,’ antwoord ik, ‘misschien klinkt dit suf maar ik zou ook weleens onder de sterrenhemel willen slapen.’

‘Zo! Romantisch hoor,’ zegt hij lachend.

We drinken onze glazen leeg, betalen de rekening en gaan richting huis. We hebben heerlijk gegeten, in het zonnetje. Ik ben er rozig van. In de auto zijn we wat stil tegen elkaar, ik vermoed dat hij dezelfde lome vibe heeft aangenomen als ik. Af en toe schenkt hij me een liefkozende blik toe.

‘Als we thuis zijn ga ik even lekker douchen denk ik, ben helemaal gaar.’

Hij beantwoordt mijn opmerking met een lach en een zachte knijp in mijn bovenbeen. Hij oppert om daarna lekker in bed een filmpje op te zetten. Zijn aanraking heeft iets aangewakkerd, een bepaald verlangen bloeit in me op. Thuis aangekomen spring ik onder de douche. Ik laat de badkamerdeur een klein stukje openstaan in de hoop dat hij erbij komt.

Mijn hint komt duidelijk niet goed over, in het voorbijgaan duwt hij de deur dicht. Plan mislukt. Ik neem iets langer de tijd voordat ik de douche weer uitzet. Ik droog me af, trek een string en T-shirt aan en loop naar beneden. Met een grote smile op zijn gezicht staat hij in de woonkamer.

‘Wat is er?’ Vraag ik.

‘Kom eens even buiten kijken.’

Hij gaat me voor de tuin in. In de tuin, in de schaduw van onze boom heeft hij een soort plank gemaakt van onze pallet bank. Ons matras heeft hij erop gelegd. Hij heeft het opgemaakt met kussens en lakens. Aan beide kanten staat een glas drinken en in het midden een grote bak popcorn.

‘Wauw!’ Zeg ik, ‘dit heb je snel bedacht! Gaan we hier een filmpje kijken?’

‘Ja! En slapen, onder de sterrenhemel. Dat wilde je toch?’ Hij kijkt me trots aan.

Wat is het toch een lieverd. We nemen plaats onder de lakens en kiezen een filmpje op de iPad. De film is bijna afgelopen wanneer ik zijn vingers onder de lakens over mijn buik voel strelen. Langzaam verdwijnen ze onder mijn T-shirt en gaan steeds verder naar boven, richting mijn borsten.

Datzelfde verlangen bloeit weer op. Er gaat een tinteling door mijn lichaam en ik voel mijn tepels hard worden. Dit blijft bij hem ook niet onopgemerkt. Hij kijkt me vol verlangen aan. In één wilde beweging trekt hij mijn T-shirt omhoog, tot mijn nek en komt op me liggen.

Met het puntje van zijn tong likt hij speelt over mijn tepel. De buitenlucht die om ons heen zucht, zorgt ervoor dat mijn tepels nog harder worden. Zachtjes kreun ik. Even ben ik bang dat iemand ons zal zien. Hij vult zijn hand met mijn borst en trekt ondeugend aan mijn tepel. Opnieuw ontglipt er een kreun over mijn lippen. Dit keer harder. Hij lacht, pakt de punten van ons laken en trekt het helemaal over ons heen.

‘Niemand ziet ons, laat je gaan,’ zegt hij. ‘Ik wil dat je je laat gaan.’

De spanning raast door me heen. Mijn hartslag gaat in een hogere versnelling en wanneer hij aan mijn tepel begint te zuigen kreun ik harder dan de bedoeling is. Als reactie ontgaat hem ook een kreun. Dit maakt het alleen maar opwindender. Ik laat mijn hand afzakken naar zijn broek en grijp zijn hard geworden pik vast. Door zijn boxer heen trek ik hem af terwijl hij ieder stukje van mijn borsten ontdekt.

Hij gaat steeds verder naar beneden. Zijn tong heeft inmiddels de rand van mijn stringetje bereikt.

Mijn borsten liggen nog ontbloot, mijn tepels recht vooruit en prikken tegen het koude dunne laken dat nog steeds op ons rust. Hij trekt mijn slipje uit en laat zijn warme tong door mijn lippen glijden. Mijn handen begraven zich in het matras, wat kan hij dit toch goed.

Wanneer hij voor de zoveelste keer mijn clit ontwijkt wil ik nog maar één ding. Zijn piemel, vol in me. Ik pak zijn haar vast, kijk hem aan en vraag hem smekend om me te nemen. Zijn ogen glinsteren. Hij duwt mijn benen bij elkaar, trekt zijn boxershort uit en plaatst zijn benen wijd over die van mij. Hij zit als het ware op mijn schoot.

Dan drukt hij eerst zijn natte eikel naar binnen en langzaam volgt de rest. Hij komt boven me hangen en begint ritmisch te stoten.

‘Laat je gaan, laat het me horen!’ Beveelt hij terwijl hij mijn keel vastpakt. Ik voel de warmte van zijn versnelde ademhaling in mijn oor.

Mijn handen pakken zijn billen stevig vast en helpen hem bij iedere stoor. Zijn stijve glijdt steeds wat dieper en streelt langs mijn clitje bij iedere beweging. Ik denk niet meer na, ik kan niet meer nadenken. Luid kreun ik en wanneer ik mijn benen voel aanspanning moedig ik hem hijgend aan om niet te stoppen. Bij iedere wrijving bouwt het zich op. Bij iedere wrijving verlang ik alweer naar de volgende.

Tot ik ontplof, ik jammer en bijt hem in zijn schouder. In mijn oor kreunt hij hoe lekker het voelt in mijn natte, strakke poesje.

Het neemt af. Schokkend lig ik onder hem terwijl hij zijn best doet in mijn nek te zoenen.

Tergend langzaam trekt hij zich terug. Hij duwt de lakens wat opzij en gaat op zijn knieën zitten. Zijn stijve glinstert van mijn vocht. Ik ga wat rechter op zitten en zoen hem. Ik heb een droge mond van al het hijgen, ik wil wat speeksel van hem hebben. Zijn zoen is nat en warm. Ik verzamel speeksel in mijn mond. Pak zijn pik vast en laat het erover heen druppelen.

‘Ja schat,’ moedigt hij me aan. Hij pakt met beide handen mijn hoofd vast en begeleid zichzelf mijn mond binnen.

Met één hand pak ik zijn billen vast, met de ander stevig zijn penis.

Vluchtig positioneert hij de lakens weer over ons heen en begint dan in mijn mond te stoten terwijl ik mijn tong over hem heen laat glijden en af en aan zuig. Hij kreunt luid wanneer het kwijl langs zijn ballen naar beneden druppelt.

‘Dit is zo lekker! Je doet dit zo goed.’

Ik voel me bloedje geil terwijl hij zichzelf van zijn zaad verlost, diep in mijn mond. Zodra hij de lakens weer van ons aftrekt merk ik op dat het al best donker is geworden. Er zijn al wat sterren te zien.

Ik laat me achterover vallen op het matras en hij kruipt tegen me aan.

Terwijl mijn ogen dichtvallen besef ik dat dit zelfs nog beter is dan ik eigenlijk had bedoeld.

Lees meer sexy verhalen:

Onder de douche

Spicy Vaderdag

Een intense verrassing (+podcast)

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy