Standjes voor als hij een kleine piemel heeft

door Phlox

Size matters en met een kleine piemel kun je niks? Fout! Het draait niet allemaal om de maat, maar wat je ermee doet is pas echt belangrijk. En er zijn meer dan genoeg standjes waar je veel plezier uit kunt halen, óók als je partner wat kleiner geschapen is dan gemiddeld. Stay tuned…

1. Standje 99

kleine piemel

Dit 99 standje, ook wel bekend onder de naam Curled Angel, is een hele fijne optie voor mannen met een wat kleinere piemel. Waarom? Omdat penetratie op deze manier makkelijk gaat en hij met dit standje bijna niet dichter tegen je aan kán liggen. De kans dat hij uit je slipt is dus minimaal!

Alles weten over standje 99? We schreven er eerder al dit artikel over.

2. Doggy style

kleine piemel

Doggy style is natuurlijk een bekend standje, en om meerdere redenen super populair! Maar wist je dat deze positie ook een heel goede keus is voor seks met een klein geschapen partner?

Je kunt iemand namelijk diep penetreren in het doggy standje, waardoor de dick length maximaal wordt benut. En nog een voordeel: hij kan in deze positie makkelijk zelf het ritme bepalen, wat de seks weer een stukje makkelijker maakt. Try it out!

3. Katapult standje

kleine piemel

De Katapult positie is een must try als je op zoek bent naar een standje met diepe penetratie.

Het is de bedoeling dat de man als het ware boven zijn partner squat terwijl haar enkels over zijn schouders haken. Zo kan hij makkelijk diepe bewegingen waar, no matter the size, beide partners erg van zullen genieten. Succes gegarandeerd!

4. Reverse cowgirl

kleine piemel

Alvast een tip: bij het reverse cowgirl standje is een kussentje onder de heupen zeer aan te raden. Want hoe langer jullie het volhouden, hoe beter. Dat spreekt voor zich…

Dit standje komt je waarschijnlijk ook wel bekend voor. Naast dat het een fijn dominant standje is voor vrouwen, kun je hier ook goed gebruiken van maken als je een partner met een kleine piemel hebt. Laat hem vanaf zijn positie in je stoten terwijl jij naar hem toe beweegt en geniet van het resultaat!

Meer over piemels:

Must try: vier sexstandjes voor als hij een grote penis heeft

Waarom een kleine piemel geen probleem hoeft te zijn

De beste dominante heterostandjes voor ladies in control

Beeld: Pexels, Sexpositions.club

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy