Spannend! 5 realistische spots voor spontane seks

door Yentl

Je bent samen met je lover en ineens slaat de geiligheid toe. Jullie kunnen nog maar lastig van elkaar afblijven en zouden het liefst direct de kleding van elkaars lijf scheuren. Maar…. Helaas…. Jullie zijn niet thuis, jullie zijn in het openbaar. Een donker en rustig hoekje samen op zoeken klinkt misschien als een goed idee, maar zijn meestal toch nog erg exposed. Tenzij dat helemaal jullie ding is natuurlijk! Maar voor degene die dat toch een tikkeltje te spannend vindt, hebben wij de lekkerste en meest realistische, plekjes op een rij gezet.

In de tuin

Let’s take it outside! Seks in de buitenlucht zorgt sowieso al voor een extra sensatie, je zintuigen worden namelijk extra geprikkeld. Een zacht briesje over je blote huid kan een enorm opwindend effect hebben. Tel daar nog eens de spanning van misschien bekeken worden bij op en je hebt de lekkerste ingrediënten voor een spannende ervaring!

Keuken

Of de eettafel, de wasmachine, de bank. Eigenlijk leent bijna ieder plekje in huis zich wel voor een spontane stoeipartij. Vermijd het bed wanneer jullie ineens niet meer te houden zijn. Vind je deze plekken nou toch iets te soft? Dan kan je er altijd nog voor kiezen om de gordijnen open te houden om het extra spannend te maken.

spannend

Auto

Seks in de auto verdient eigenlijk een plekje op iedere seksbucketlist. Het is soms even puzzelen, want let’s face it; er is toch een klein beetje ruimtegebrek. Laat dit de pret niet bederven. Seks in de auto kan heel geil en spannend zijn wanneer je weet waar je je ledematen moet laten!

spannend

Het bos

Gebrek aan ruimte in de auto toch een turn off? Parkeer de auto bij het dichtstbijzijnde bos en ga samen de natuur in. Zoek een spannend maar wat verdekt opgesteld plekje en laat de broek zakken.

Toilet

In een restaurant, de bioscoop of waar jullie dan ook zijn wanneer one-on-one time het enige in jullie gedachten is, er is altijd wel een toilet te vinden! Hoewel de spanning van betrapt worden zorgt voor extra geiligheid, let wel even op jullie volume. Daadwerkelijk betrapt worden en ergens uitgezet worden is niet per se sexy. Jullie sessie afmaken daarentegen wel!

spannend

Weet jij nog een opwindende plek om elkaar te kleren van het lijf te scheuren? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten in een (anonieme) reactie.

Meer spanning:

Zo zoek je de spanning op in deze donkere dagen

Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning

Lange afstandsrelatie? Probeer dan deze sexy facetime-standjes

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy