De Sexbucketlist

door Julia

Je hebt vast weleens gehoord van een bucketlist, maar ben je ook bekend met de sex bucketlist? Je raadt het al, dit is een lijstje met seksuele activteiten die je uitgeprobeerd moet hebben, voordat je dood gaat. Inspiratie nodig? Deze zes to do’s mogen zeker niet ontbreken op je sexbucketlist.

 

#1 Sextape

Samen een sextape maken is superspannend en ideaal voor als je nog niet samenwoont. Dan kun je er ook in je eentje van genieten. Zorg wel dat je de video goed bewaart. Het beste is om hem op je computer te zetten, op je telefoon kan ook maar dan loop je meer risico dat iemand anders het te zien krijgt. Heel belangrijk is dat je je partner volledig kan vertrouwen, wil je met hem/haar een sextape maken. Je wilt natuurlijk niet dat deze in andermans handen terechtkomt.

 

#2 Sex in het buitenland

Voor de single ladies onder ons; ga een keer voor een avontuurtje in het buitenland! Laat je verleiden door een sexy Spanjaard, uit eten nemen door een knappe Italiaan of val voor de charmes van de Fransman met dat heerlijke accent. Het maakt het nog leuker als je elkaars taal niet spreekt. En trouwens je communiceert al bijna 90 procent non-verbaal, oftewel via je lichaam, hele gesprekken gaan jullie toch niet voeren ;)

 

#3 Sex met een blinddoek

Voor wat variatie in je seksleven en om de spanning nog wat op te voeren gebruik je een blinddoek tijdens de seks. Dit is met name bedoeld voor het voorspel, maar je kunt hem natuurlijk altijd nog wat langer omhouden. De blinddoek maakt het mogelijk om je partner telkens te verrassen, zodat hij/zij nog hitsiger wordt. En dat heeft natuurlijk weer effect op jou.

 

#4 Foodporn

Oftewel etenswaar waar het water van in je mond loopt alleen al als je er naar kijkt, en je bijna opgewonden wordt van het idee dat je het straks gaat verorberen. Houdt dat in gedachte, en dan in combinatie met voorspel. Besprenkel je partner met wat gesmolten chocolade, doe daarbij een beetje slagroom of stukjes fruit en eet/lik het van zijn lijf af. Kijk dat is nou echt foodporn zoals het bedoeld is.

 

#5 Luide sex

Bijna niets is zo fijn als jezelf volledig te laten gaan en je over te geven aan het moment. We hebben het over luide seks, flink kreunen tot bijna schreeuwen van genot. Hoe harder je kreunt, hoe meer je ontspant, hoe lekkerder de seks.

 

#6 Rimmen

Oftewel annilingus, het stimuleren van de anus met de tong. Rimmen en vooral gerimd worden geeft intens veel genot, aangezien veel zenuwuiteinden zich rondom de anus bevinden. Dit maakt het dus een heel gevoelig plekje. Om het voor jezelf en je partner prettiger te maken zorg je ervoor dat je darmen leeg zijn en je jezelf goed hebt gewassen down there.

 

Heb jij nog aanvullingen voor de sexbucketlist? Laat het ons weten in de comments!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy