Waarom goedmaakseks belangrijk is

door Yentl

Knallende ruzie, onenigheid en woorden waar je instant spijt van heb. Of het nou gaat over de rondslingerende sokken, het niet buitenzetten van het vuilnis of frustraties die al langer opstapelen. Binnen iedere relatie komt het weleens voor. No biggie. Eén woord: goedmaakseks! Ruzie kan ook heel lekker voorspel zijn. Het heeft niet voor niets een geile reputatie.

Verbinding

Ruzie zorgt er voor dat je het gevoel verliest dat je partner altijd bij je zal blijven. De angst die daarbij komt kijken maakt je lover direct aantrekkelijker. Seks is verbinding en indirect ook een bevestiging dat het toch echt nog wel goed zit tussen jullie. Vandaar dat er niet alleen behoefte is voor goedmaakseks, maar goedmaakseks vaak ook nog eens erg lekkere seks is!

goedmaakseks

Aandacht

Tijdens een potje bekvechten kunnen er, in the heat of the moment, kwetsende woorden geroepen worden. Woorden die je liever terugneemt of liever niet naar je oren geslingerd krijgt. Om het goed te maken is aandacht belangrijk. Het hele punt van de ruzie is immers dat je je gehoord en/of begrepen wilt voelen. Wie er ook schuld heeft aan de ruzie, tijdens de goedmaakseks zal er ongetwijfeld meer dan genoeg aandacht aan elkaar besteed worden.

Opgewarmd

Tijdens de ruzie laat je al je emoties de vrije loop en raak je letterlijk opgewonden. Weliswaar niet op een zelfde soort manier, maar opgewarmd ben je ongetwijfeld! Als je deze opwinding gebruikt tussen de lakens word het ongetwijfeld een wilde rit. Grote kans ook dat je na de goedmaakseks vergeten bent waar het nou eigenlijk om ging. Tenzij het natuurlijk om een levensbelangrijk issue gaat. Je uitspreken is van groot belang binnen je relatie.

goedmaakseks

Herinnering

Zeg nou eerlijk, wat is prettiger om te onthouden? Die uit de hand gelopen ruzie die eigenlijk nergens over ging, of de wilde seks die eruit voort kwam? ;-)

Meer over ruzie

Zo voorkom je dat een ruzie uit de hand loopt

Dit zijn de 10 meest voorkomende oorzaken van ruzies tussen koppels

10 goede manieren om sorry te zeggen tegen je partner

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy