Giveaway: 4 x Damn, Honey het boek

door Lotte

Te bloot of te kuis, te sletterig of te maagdelijk, te lang haar of te kort haar, te dik of te dun… Het is ook nooit goed, hè. Ook he-le-maal klaar met de onrealistische standaard en bemoeizuchtige meningen? De twee vriendinnen (en huisgenoten) Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen wel. Zij schreven Damn, Honey: een positief pleidooi om te doen waar je zelf zin in hebt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is zover. Hiep hoi omegod. Ons feministische pamflet DAMN, HONEY ligt NU in de winkel

A post shared by DAMN, HONEY (@damnhoneyhetboek) on

Positief pleidooi

En dat is heerlijk verfrissend. Want je móét zoveel als vrouw. Pak een willekeurig magazine in het tijdschriftenschap en op dezelfde cover staan tips voor ~de ultieme Instagram-body~ en tegelijk ~38 manieren om van jezelf te houden~. Cut the crap en doe lekker waar je zelf zin in hebt, luidt de boodschap van schrijfsters Marie Lotte en Nydia. We couldn’t agree more…

Ze kregen het idee om dit positieve pleidooi te schrijven naar aanleiding van de commotie rondom het boek van influencer Jamie Li. In dit boekje van pak ‘m beet 85 pagina’s beschrijven ze met feiten, maar ook eigen (hilarische en herkenbare, maar bitterzoete) ervaringen over seksualiteit, liefde en volwassen worden.

“We lazen SEXY, BUT TIRED. BUT SEXY van Jamie Li, schrokken ons de pleuris en besloten een tegengeluid te schrijven. Positief, niet belerend en ook zeker niet anti-Jamie Li want de girl moet zelf weten.”

Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen

Ondertussen hebben de meiden ook hun eigen podcast met gelijknamige titel. Hier spreken ze met gasten over heteronormativiteit, feminisme, orgasmes, catcalling en meer.

Winnen

Wij mogen 4 x het boek Damn Honey weggeven aan onze lezers. Meedoen is simpel. Vul het formulier hieronder in om kans te maken. De actie loopt tot 1 april. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons.

Damn, Honey winnen

Beeld: Blossom Books/DamnHoney

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy