De lekkerste manieren om je tepels te stimuleren

door Laura

Ben jij in bed team ‘blijf van mijn tepels af’. Dan kun je beter even wegklikken, want dit artikel is voor iedereen met supergevoelige tepels. In a good way. Vind jij het superopwindend als jij of een partner je tepels stimuleert tijdens de sex? Lees dan snel verder, we leggen je uit hoe je nog meer kunt genieten.

Tepels, een erogene zones

Je tepels zijn een van de erogene zones. ‘Wasda’? Het zijn plekken op het lichaam die voor seksuele opwinding zonder bij aanraking. De geslachtsdelen zoals, penis en vagina, maar ook oorlellen, dijbenen en voeten zijn erogene zones. Ook je tepels dus. Als we kijken naar de biologie dan is het logisch waarom tepels erg gevoelig kunnen zijn, en sommige mensen zelfs een tepelorgasme kunnen krijgen. Als je opgewonden raakt, zwellen je tepels (net als je clit) tot wel 25 procent op, volgens the Journal of Sexual Medicine. Dat is niet alles. Wist je dat hetzelfde hersengebied actief is bij tepelstimulatie en clitorisstimulatie? Sommige mensen voelen wat in hun onderbuik gebeuren als hun tepels worden aangeraakt.

Voorkeuren zijn persoonlijk

Belangrijk: iedereen heeft een persoonlijke seksuele handleiding. De ene persoon belandt in de zevende hemel als de tepels worden aangeraakt en de ander gruwelt ervan. Niet iedereen houdt van hetzelfde en dat is oké. Je bent dus helemaal niet graag als je andere voorkeuren hebt.

Manieren op tepels te stimuleren

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Tepels stimuleren kan op verschillende manieren.

Met de handen/mond/tong

Natuurlijk met vingers, mond en tong. Denk maar aan knijpen, rondjes draaien en zuigen en likken. Het is belangrijk om rustig te beginnen en het steeds meer op te bouwen.

Er zijn ook specifieke speeltjes voor tepelstimulatie:

Met tepelzuigers

Met een tepelzuiger kun je je nips ook heel gevoelig maken. Het zuigt het bloed naar de huid waardoor je tepels stijver en heel gevoelig worden. Tepelzuigers gebruik je dus voordat je de tepels echt gaat stimuleren. Een tepelzuiger kun je vaak ook gebruiken op de clitoris voor hetzelfde effect!


Met tepel stimulator/vibrators

Er bestaan vibo’s die speciaal bedoeld zijn voor tepelstimulatie. Deze hieronder te koop bij EasyToys.nl. voor €35,95 en is ook geschikt voor clitoris stimulatie. Handig, twee in één!

Je zet het vibrerende speeltje op de tepel, de vibraties voel je zo diep in je borst. Probeer ook eens zachtjes heen en weer-bewegingen en rondjes te maken over je tepels. Dankzij de nopjes zal dat erg lekker voelen.

tepelstimulatie

Met tepelklemmen

Vind je het heel leuk als er (hard) in je tepels wordt geknepen, dan zijn tepelklemmen zeker de moeite waard om te proberen. De klemmen prikkelen de zenuwuiteinden in de tepel en beperken de bloedtoevoer. Hierdoor wordt de tepel extra gevoelig.

Tepelklemmen worden algauw geassocieerd met BDSM, maar laat dat je niet afschrikken als je daar niet into bent. Hoe strak de klemmetjes zitten, kun je zelf instellen. Dus no worries over intense pijn. Ben je wel into BDSM, dan is het leuk om tepelklemmen met een ketting te proberen. Je partner kan eraan trekken en zo voor meer pijnprikkels zorgen.

tepelklemmen

Meer over borsten:

Boobilicous: Zo verzorg je je borsten

16 toffe feiten over borsten

Stevige borsten in 4 stappen

Beeld: Pinterest

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy