De ultieme sportbeha voor #fitgirls

door Lotte

Een sportbeha is je beste vriendin tijdens het sporten. En dankzij de nieuwe Smart Sportbeha wordt dat alleen maar beter.

Fabrikant Omnisal noemt deze OMbra de ultieme sportbeha en gelijk hebben ze! Het handige ding meet onder andere je de hartslag, verbrande calorieën en vermoeidheidsniveaus. Dat kan een smartphone toch ook, denk je vast. Natuurlijk, maar dat is altijd zo onhandig tijdens het sporten. Het voordeel van de beha is dat je je handen vrijhoudt tijdens het sporten. Bovendien hoef je niet bang zijn dat je je kostbare technologie laat kapot vallen. Die beha doe je toch al aan!

sport beha smart beha sportbeha 2

Sportbeha van de toekomst

De technologie van de slimme sportbeha zit ‘m in het kast aan de voorkant. Geheel draadloos meet het afgelegde afstand, ademhalingsritme, snelheid, hartslag en verbrande calorieën. De data stuurt het direct naar de bijbehorende app op je smartphone. Wel zo handig. Zo kun je na je work-out je prestaties overzichtelijk zien.

Met het draagcomfort zit ook alles goed. Het materiaal is sterk, maar comfortabel en zacht waardoor je het kastje niet voelt maar wel optimaal kan bewegen. De cups kun je uitnemen en de makers beloven minimaal ‘bounce’.

De OMbra is vanaf lente van dit jaar beschikbaar voor een prima prijs van € 150. De beha verschijnt in diverse prints en kleurtjes. We zijn in ieder geval heel erg benieuwd!

https://www.youtube.com/watch?v=go5BZJ8Toy4

 

Bron: OMsignal

 

Meer over body & health:

– De nieuwste vorm van bedsport

– De 7 soorten mannen die je tegenkomt in de sportschool

– 5 x sex work-outs

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy