7 sporten waar je je sexy van gaat voelen

door Maaike

Een rood hoofd, liters zweet en gehijg laten je nou niet per se sexy voelen wanneer je aan het sporten bent. Toch zijn er een aantal sporten die er én sexy uitzien én waarbij je je – ondanks het zweten en hijgen – sexy voelt. Sluit dat sportabonnement maar alvast af and be a sexy sport babe!

Sexy sporten 1. Paaldansen

Do we need to say more? Paaldansen is sexy as hell, maar wordt als sport heel erg onderschat. Het ziet er allemaal zo easy en elegant uit, maar je moet er erg veel spierkracht voor hebben en heel vaak trainen. O, en geen hoogtevrees hebben is ook wel zo handig!

Sexy sporten 2. Female hip hop

Wil jij liever dansen op high heels in plaats van op afgetrapte sneakers? Dat kan! Tijdens Female Hip Hop leer jij de show te stelen terwijl je danst op hoge hakken. Hoe stoer is dat!

Sexy sporten 3. Acrobatiek

In doeken hangen ziet er niet alleen ongelofelijk sexy uit, maar kan misschien ook nog wel eens van pas komen in de slaapkamer… #bondage. Ook als acrobaat moet je veel kracht hebben en zit er nog een hele techniek achter, maar sexy is het zeker!

Sexy sporten 4. Surfen

Surfen heeft veel voordelen, maar deze twee springen er toch wel uit:

1. Je bent in het water, dus je zweet valt niet op
2. Je wordt lekker snel nat ;-)

Surfen ziet er veel makkelijker uit dan dat het in werkelijkheid is. Niet iedereen kan zomaar op een surfboard springen en als je er eenmaal opstaat, moet je ook nog eens evenwicht zien te houden. Maar in een mooie bikini op een plank in het water, zul je veel bekijks hebben. Misschien kan een van die knappe surfers op vakantie je wel een lesje geven!

Sexy sporten 5. Beach volleybal

We blijven nog even op het strand, maar gaan uit het water. Beach volleybal is een zware sport, omdat je in het zand moet bewegen. Doordat je veel moet squaten om de bal de lucht in de gooien, krijg je nog een goede work-out ook. Als dat niet sexy is…

Sexy sporten 6. Yoga

Yoga is – in tegenstelling tot surfen – heel rustgevend en je sportbroek heet niet voor niets een hotpants. De standjes zien er niet alleen sexy uit, maar komen ook nog van pas in de slaapkamer. Win-win!

Sexy sporten 7. Dancehall

Twerk it baby! Als er iets sexy is, is het je ass schudden. Dancehall is een genre van Jamaicaanse populaire muziek dat is ontstaan in de late jaren 1970 en nog steeds hartstikke in! Feeling sexy as f*ck gegarandeerd.

Meer over bewegen

Sexy verhaal: extra work-out (+podcast)

Sporgasme: klaarkomen tijdens het sporten bestaat echt

Beoefen deze vier sporten voor een gezonder sexleven

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy