Sexy verhaal: Warmer weer

door Kim

Ze ziet hem voor wie hij echt is, diep vanbinnen. Achter het masker. Ze ziet hem zoals hij graag gezien wil worden. Puur en oprecht, gepassioneerd en romantisch. Hij is een man met diepgang, een man met interesses die verdergaan dan knappe vrouwen en dure spullen. Zijn hart is gekoppeld aan de groenere en blauwere plekken op aarde. Hij heeft zichzelf verkocht aan lange wandelingen in het bos, het ruisen van de zee, warm zand tussen zijn tenen en de aangename zomerzon op zijn blote huid. En zij? Zij ziet hem graag voor wie hij echt is. Want zoals hij, is zij ook. Hoe dit begon? Nou…

Hij opent zijn ogen en vindt zichzelf tussen hoge bomen met felgroene bladeren. Hij hoort wilde dieren knagen aan de bast van een omgevallen eik. De wind laat alle elementen om hem heen ritselend muziek maken, het is een aangenaam en kalmerend geluid. Zijn oren staan op scherp. Nooit eerder was het lied des levens zo helder, nooit eerder hoorde hij precies wat hij voelde.

Hij kijkt naar beneden en ziet dat hij geen schoenen aanheeft. En geen shirt. Alleen een korte broek die door losse takken en ruwe stenen is verscheurd. Zijn torso gloeit van de warmte die de zon op zijn huid achterlaat. Een paar zweetdruppels glijden over zijn welgevormde, sterke borstkas. Hij veegt de druppels weg met zijn hand en likt de nattigheid van zijn vingers. Dan klinkt er geruis in de bosjes…

Zij huppelt nietsvermoedend vanuit een paar bloeiende struiken een zandpad op. Haar blote voeten raken de zachte ondergrond en laten voetstappen achter. Hij ziet haar voorbij zweven, als een nimf, als een fee. Hij is direct betoverd, door haar magische manier van bewegen, door haar moeiteloze manier van zijn. Hij kan zijn ogen niet van haar afhouden.

Wanneer ze haar hoofd zijn richting op draait ontmoeten hun blikken. Ook zij wordt spontaan omvergeslagen door zijn aanwezigheid, door zijn manier van staan, bewegen, kijken. Het is vanaf dat moment duidelijk. Die twee laten elkaar niet meer gaan.

Haar zwierige jurk blijft achter een tak hangen en door haar stevige pas scheurt de stof. Het is te benauwd om zorg te dragen over ontblootte huid. Daarnaast ziet ze dat ook zijn broek een collectie gaten bezit, dus wat maakt het uit? Ze lacht. Naar zichzelf, naar hem. Hij slikt. Haar lach is als een eeuwig schijnende zon, ze verlicht het hele bos met slechts één glimmer, één fonkeling.

Ze komt steeds dichterbij waardoor haar geur zich een weg zijn neus in vindt. Ze ruikt verrukkelijk, naar lentebloesem en exotische oliën. Hij slikt weer. Hij wil haar proeven, haar in zich opnemen en nooit meer iets anders op zijn tong nemen. Hij wil haar beminnen, bevredigen, urenlang laten spinnen.

Zijn handen reiken uit, hij wil haar handen vastpakken. Ze kijkt hem begerig aan en accepteert zijn verzoek. Ze plaatst haar sierlijke vingers in de kommetjes van zijn liefkozende greep. Hij trekt haar dichterbij en slaat daarmee zijn hart met fikse snelheid tegen haar hart. Borstkas tegen borstkas, blote huid tegen blote huid. Er ontstaat een vonk, nog meer magie dan al in de lucht hangt, iets gelijk aan wat ze beiden slechts in sprookjes hebben gezien. Is dit echt?

Het duurt nog geen seconde of haar lippen landen op de zijne. Ze laat haar natte tong zachtjes over die van hem glijden terwijl ze met haar aanraking alle haartjes op zijn rug overeind doet staan. Dan kijkt ze hem aan. Ze ziet hem, in zijn ogen komt ze zijn ziel tegen. De échte hij. En hij ziet haar, de échte zij.

Ja, dit is echt. Dit is meer echt dan alles wat ooit echt leek. Dit is hét. Dit is alles.

Het zoenen vervolgt en de aanrakingen worden wilder en wilder. Handen glijden over rondingen, langs spieren en door rommelig geblazen haar. Elke centimeter van zijn lichaam voelt als een traktatie. Ze snoept zoveel als dat ze kan, zo lang als dat ze kan.

Hij krijgt geen genoeg van haar liefkozing en uit zijn affectie door op zijn knieën voor haar te gaan zitten en zijn hoofd tussen haar prachtige bovenbenen te begraven. Met zijn tanden rukt hij haar onderbroekje naar beneden, welke tot haar enkels valt. Dan steekt hij zijn druipend natte tong uit en likt haar roze lippen. Ze gaat blozen. Niet van verlegenheid, maar van genot. Want wat hij doet, doet hij ongelooflijk goed. Haar vocht druipt langs haar been, over zijn armen, het groene gras in.

Ze trekt hem aan zijn schouders omhoog en likt zijn lippen, deze smaken naar haar zomerse vloeistoffen. Hij krijgt kippenvel van hoe opgewonden ze hem aankijkt terwijl ze zichzelf drinkt. Hij draait haar om en slaat zijn armen om haar taille heen. Ze trekt zijn broek ongeduldig naar beneden en leunt vervolgens met haar sterke armen tegen de boomstam van de omgevallen eik. Zijn stijve pik glijdt langs haar billen naar beneden en vindt een weg naar haar hongerige kutje. Hij duwt zichzelf naar binnen, langzaam… en diep.

De passie, de romantiek, het spat van ze af. Zo, vanaf het pad, de struiken, bosjes en bomen door. Langs wilde dieren en felle zonneschijn. Over het oppervlak van de aarde en omhoog de blauwe lucht in.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy