Toeval bestaat niet

door Esther

Als een man aan me vraagt of ik nog seksuele fantasieën heb, is het meestal een aanloopje naar de vraag of ik zijn fantasie wil laten uitkomen. Tot nu toe is mijn ervaring dat de desbetreffende fantasie meestal of een trio of anale sex is. Butt play trekt mij niet heel erg dus daar zeg ik altijd direct nee tegen. Trio’s interesseren me stiekem toch wel een beetje. Twee mannen plus ik leek me altijd een beetje teveel van het goede. Een man, een mooie vrouw en ik zou ik op zich nog wel voor me kunnen zien.

Natuurlijk heb ik wel een aantal eisen. De dame mag geen vriendin van me zijn want ik ben veel te bang dat het één grote ongemakkelijke bende wordt. Dan is onze vriendschap voor eeuwig verpest, omdat we zo nodig een lul wilden delen. Ten tweede wil ik liever niet dat de dame veel kleiner, veel ouder of veel dikker is dan ik, want dat is gewoon niet helemaal mijn type. Mijn laatste eis is dat de man en vrouw geen stel zijn. Ze mogen elkaar best kennen en al eerder met elkaar naar bed geweest zijn, maar ik heb geen zin om the unicorn te spelen.

De meeste kerels die me voor een trio benaderen, vragen vervolgens of ik een leuke vriendin wil meenemen. Als ik dan uitleg dat ik daar niet op zit te wachten, houdt het gesprek op en zodoende was het trio er nooit van gekomen. Met Floris liep het gesprek echter anders. Hij beweerde een leuke scharrel te hebben die ook wel in zou zijn voor een ménage à trois.

Ik was niet direct onder de indruk van deze mooie praatjes gezien Floris tien jaar ouder is dan ik. Daarom verwachtte ik dat zijn scharrel wellicht ook wat ouder zou zijn. Uiteindelijk bleek niets minder waar toen Floris mij een sexy foto van een bloedmooi meisje stuurde. Ze was slechts één jaartje ouder dan ik, extreem goed in vorm en had volgens Floris een onweerstaanbare lach. Hoe ze heet zou ze me zelf wel vertellen als we elkaar ontmoeten.

De rest van de avond staarde ik naar de foto van mijn mystery girl. Op de spiegelselfie was haar hoofd precies niet te zien, maar haar lichaam zag er zo goed uit dat ik mezelf erop betrapte dat het me niet eens zo heel veel meer uitmaakte hoe haar gezicht eruit zou zien. De foto was precies wat een sexy pic voor mij moet zijn: elegant, uitdagend maar niet ordinair. Daarbij draagt ze ook nog eens een bloedmooi lingerie-setje.

Zelf ben ik groot fan van mooie lingerie. Sinds ik voor het eerst het lingeriemerk Chantal Thomass ontdekte, droomde ik ervan om ooit een setje te dragen. Zodoende herkende ik aan de bandjes direct dat de bh op de foto een limited edition setje was die recentelijk was uitgekomen. Na wat online research kom ik erachter dat het betreffende setje rond de 400 euro kost. Ik vraag me af hoe een meisje van mijn leeftijd dat soort lingerie betaalt. Zou Floris met zijn goede baan haar dit soort dingen cadeau doen?

Een week later staat de triple date in onze agenda’s. We hebben afgesproken om elkaar bij mij thuis te ontmoeten. Floris heeft beloofd champagne en sushi te regelen dus het enige wat ik hoef te doen is mijn huis netjes maken en wat leuks vinden om aan te trekken.

Ik laat een schoonmaakster langskomen dus over mijn paleisje maak ik me niet druk. Waar ik meer mee bezig ben is de outfit. Wat voor lingerie draag je als je afspreekt met een dame die bh’s draagt ter waarde van een maand huur? Ik besluit dat er niks anders opzit dan ook zo’n setje aan te schaffen. Ik heb er tenslotte altijd al eentje willen hebben en dit lijkt me dan wel het perfecte excuus.

Over excited stap ik de lingerieshop binnen waar ik vriendelijk word ontvangen door een blond meisje met een lieve, warme glimlach. Ze geeft me wat advies over kleuren en combinaties, zoekt de juiste maten bij elkaar en helpt me met alle clipjes en bandjes van de prachtige lingerie. Met de hulp van de beeldschone, geduldige verkoopster kies ik uiteindelijk een prachtige bh uit met twee verschillende onderbroekjes. Ze pakt alles netjes voor me in en met een tevreden, bijna trots gevoel loop ik de winkel uit.

Thuis pak ik voorzichtig mijn nieuwe aankopen uit het tasje en geef ze prominent plekje in mijn lingerielade. Onderop vind ik een handgeschreven kaartje: “Het staat je beeldig, geniet ervan”, staat er in een sierlijk handschrift. Ik glimlach bij het lezen van dit lieve compliment en denk even terug aan de zachte handen van de verkoopster die af en toe zachtjes langs mijn huid streelden terwijl ze de bandjes van mijn nieuwe bh verstelde.

Ik plof op de bank neer en uit gewoonte open ik mijn Tinder-app. Ik swipe ongeïnteresseerd wat naar links en rechts tot een profiel mijn aandacht trekt. Grote, bruine ogen kijken me aan vanaf een zwoele selfie. Ik realiseer me dat ik die ogen ergens van ken… maar waarvan kan ik zo één-twee-drie niet bedenken. Als ik op de foto klik, zie ik in haar bio gelukkig een Instagram-account staan. Nieuwsgierig als ik ben, zoek ik haar gelijk op. Als ik door haar Insta-feedscroll valt het kwartje ineens: de verkoopster!

Haar profiel staat vol met vakantiefoto’s waarop ze in bikini poseert. Plotseling doen haar prachtige lijf en haar golvende blonde haren me denken aan de foto die Floris me eerder die week stuurde. Mijn hoofd ontploft zowat bij deze gedachten maar hoe langer ik erover nadenk hoe logischer het wordt. Geen wonder dat ze dat prachtige setje draagt op haar uitdagende foto’s als ze werkt in de beste lingeriezaak van het land. Haar Tinder-app heeft ze ingesteld op vrouwen, anders zou ik haar niet voorbij zien komen wat mij doet vermoeden dat ze hoogstwaarschijnlijk geïnteresseerd is in een bi-avontuurtje. in mijn hoofd vallen de stukjes één voor één op hun plaats. Als ik uiteindelijk ontdek dat zelfs de moedervlekken overeenkomen, weet ik het zeker: ik heb vrijdag een triodate met de sexy dame die mij vanmiddag nog naakt gezien heeft.

Na deze ontdekking kijk ik zowaar nog meer uit naar vrijdag. Ik twijfel even of ik aan Floris zal vertellen dat ik onze date al heb ontmoet, maar besluit dat ik het lekker geheim houd. Terwijl ik voor de zoveelste keer door haar foto’s scroll, bedenk ik me wat we allemaal wel niet voor leuks kunnen doen met zijn drietjes. Ik laat mijn fantasie de vrije loop en zie voor me hoe zij en ik samen met Floris zouden spelen. In onze Chantal Thomass-outfitjes zouden we hem helemaal gek maken.

Door een melding op mijn telefoon word ik ruw uit mijn fantasie getrokken. “Vrijdag gaat niet door, mop. Work got in the way. We plannen snel een nieuwe datum, oké?”

Beeld: Pinterest

2 reacties

Jannah 8 juli 2019 - 22:01

Heerlijk!

Beantwoord
Vero 9 juli 2019 - 17:33

Reuze benieuwd naar het vervolg!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy