De beste sexspeeltjes voor een trio

door Selena

Spice up your sexlife! Heb je een trio in het vooruitzicht? Vergeet dan ook sexspeeltjes niet tijdens je voorbereiding. Als je creatief genoeg bent, kan de ménage à trois zelfs als een kwartet aanvoelen. Deze toys tillen je triootje naar een hoger niveau.

Trio sexspeeltje: Strap-on

Een strap-on geeft de mogelijkheid tot meer penetratie tijdens een trio. Terwijl de een de ander oraal verwent, kan een vrouw een van de twee anderen van achteren penetreren met de toy.

Als dat naar meer smaakt, kun je ook de "tower of power" uitproberen. Hierbij zit de man tussen twee vrouwen in. De voorste vrouw wordt in doggy positie genomen. De man wordt door de achterste vrouw met een strap-on genomen.

Trio sexspeeltje: (Dubbelzijdige) dildo

In the third eye positie kijkt een toeschouwer toe hoe een duo sex met elkaar heeft. Tegelijkertijd kan de toeschouwer zichzelf bevredigen met een dildo. Ook kan je gebruik maken van een dubbelzijdige dildo. Met dit speeltje kunnen twee mensen (meestal twee vrouwen) tegelijkertijd gepenetreerd worden.

Trio sexspeeltje: Cockring

Een cockring is een van de beste sexspeeltjes voor een trio. De man die het draagt, ervaart niet alleen intensere orgasmes en sensaties, maar houdt ook langer een stijve. De bloedtoevoer naar de penis is beperkt, waardoor de penis harder en groter wordt. Hierdoor kan je je andere bedpartners langer plezieren.

Trio sexspeeltje: Geblinddoekt een trio ervaren

Door een blinddoek te gebruiken word je bewuster van je andere zintuigen. Zo ervaar je geluiden, aanrakingen, smaken en geuren intenser. Je zult niet weten wat je overkomt als je vier paar handen over je lichaam heen voelt glijden. Een blinddoek kan voor een heel intense nieuwe ervaring zorgen tijdens een trio.

Trio sexspeeltje: Vibrator

Het beste kun je gebruik maken van een kleine, maar krachtige vibrator. Een mini-vibrator is makkelijker te manoeuvreren en is dus perfect voor een sexspeeltje voor een trio. Deze toy is niet alleen fijn om de clit of ballen mee te stimuleren, maar is ook ideaal voor het gebruik op andere erogene zones zoals de tepels of het perineum. Bereid je voor op een heerlijk uitgebreid teasing voorspel!

Trio sexspeeltje: Glijmiddel

Last but not least: glijmiddel kan niet ontbreken tijdens een trio. Het is natuurlijk niet echt een sexspeeltje, maar wel minstens zo belangrijk voor het genot. Weet jij niet welke lube het beste bij jou past? Lees eerst alles over glijmiddel!

Meer over sextoys:

Zo neem je sextoys veilig mee op reis

Samen een sexspeeltje gebruiken? Dé 5 beste koppeltoys

Deze sextoys zijn het leukst om samen met een partner te gebruiken

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy