Spannende bedposities met handboeien

door Lotte

Let’s spice things up! Houd je wel van de controle loslaten of nemen in bed? Pak vanavond dan de handboeien erbij. Wij vertellen je met welke standjes je kunt experimenteren met handboeien.

Spelen met handboeien

Weet je nog dat je vroeger voor de grap handboeien kreeg van je vriendinnetjes? Natuurlijk gebruikte je ze dan stiekem, maar dat durfde je natuurlijk niet. Handboeien zijn voor veel mensen de eerste introductie met een BDSM-spel. Geboeid worden of iemand vastboeien is een laagdrempelige manier om kennis te maken met het domineren of gedomineerd worden.

Dingen om rekening mee te houden:

  • Zorg voor toestemming van je partner.
  • Doe de handboeien niet te strak vast.
  • Spreek een stopwoord af. Niet ‘stop’ of ‘au’, want dat kan onderdeel zijn van het spel.
  • De persoon met de handboeien om kan zich niet goed bewegen, houd daar rekening mee.

Standjes met handboeien

1. Geboeid aan bed

Voor een beginner is dit standje perfect. Je hoeft nog niet in allerlei moeilijke posities te manoeuvreren. Laat je boeien (of boei je partner) aan de spijlen van het bed in missionaris positie. De geboeide persoon houdt zijn armen in de lucht en laat zijn polsen vastmaken aan het bed. Je kunt je benen nog vrij bewegen en hebt oogcontact met je partner.

Geen spijlen aan je bed? Er bestaan ook bondage-sets met touwen die je onder het matras kan vastmaken.


2. Doggystyle

Mag het een stapje spannender? Deze doggy positie is net wat pikanter. De ‘bottom’ krijgt de boeien om. De bewegingsvrijheid is bij dit standje beperkter. Degene met de handboeien om moet dus een handje geholpen worden. Tussen de boeien kun je nog een touw of ketting bevestigen zodat je als het ware ‘teugels’ krijgt. De partner kan deze vastpakken tijdens de seks voor extra intensiteit.


3. Hogtie

Vind jij het wel kinky om compleet machteloos te zijn in bed? Dan kun je naast handboeien ook enkelboeien gebruiken. Ook wel ankle cuffs genoemd. Met een hogtie kun je deze boeien aan elkaar vastmaken. Degene met de boeien is nu erg beperkt in zijn of haar bewegingen wat het machtsspel nog spannender maakt.


4. Zintuigen wegnemen/versterken

Wil je het BDSM-spel naar een nóg hoger level tillen. Experimenteer dan met het wegnemen van bepaalde zintuigen. Bijvoorbeeld door een blinddoek of oordoppen te gebruiken. Als het zicht of gehoor wegvalt, beleef je andere zintuigen zoals aanraking veel intenser!

Het is ook spannend om bepaalde zintuigen juist te versterken zoals gevoel en smaak tijdens het blinddoeken en vastbinden. Laat een ijsklontje langzaam over het lichaam van je lover glijden. Of voer hem of haar zoete vruchten.

TIP: Met dit pakket van Loveboxxx kun je experimenteren met alle bovenstaande tips en toys. De First. Kinky (S)Experience set is de ideale startersbox voor iedereen die nieuwsgierig is naar BDSM maar nog geen of weinig ervaring heeft.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy