Speeltje van de maand: Tedy Clitoris Stimulator

door Lotte

Het is weer tijd voor het speeltje van de maand. In april gaan wij nog even nagenieten van Pasen met deze schattige bunny vibe van het merk Good Vibes.

Waarom de Tedy Clitoris Stimulator?

Ben je helemaal fan van een Rabbit vibrator, maar ben je niet zo van de inwendige stimulans? Dan is Tedy your perfect match. Dankzij de twee ‘oortjes’ worden je clitoris en schaamlippen intens gestimuleerd. De Tedy vibrator is cute, handzaam en krachtig genoeg om jou een happy ending te bezorgen.

De Tedy Clitoris Stimulator op een rijtje:

  • Waterdicht
  • 10 vibratiestanden
  • USB-oplaadbaar
  • Zacht siliconen
  • Met LED-lampjes
  • Makkelijk te bedienen

Prijskaartje: 49,95 24,98 bij EasyToys

tedy vibrator

Onze mening over de Alia clitoris vibrator

Eerste indruk

“Mijn eerste speeltje ooit was een rabbit vibrator. Ik weet nog dat ik het gevoel van de twee oortjes geweldig vond. Uiteindelijk gebruikte ik het ‘schacht-gedeelte’ bijna niet meer. Toen leek het me al ideaal als er een toy was zoals Tedy. Hij ziet er ook erg cute uit. De verpakking is niet héél mooi, maar ziet er wel lekker vrolijk uit. De verpakking benoemt wat handige features zoals splashproof, 10 ritmes, weekmakervrij, USB-oplaadbaar en gemaakt van siliconen. De vibo heeft twee knopjes, dat is lekker makkelijk. Even opladen en je kunt gelijk genieten!”


Standen en trillingen

“Voordat ik met Tedy tussen de lakens dook, heb ik even aangezet. Ik was gelijk helemaal obsessed met de vibraties. Vanwege de krachtige trillingen bewegen de oortjes razendsnel heen en weer. Dat is een gaaf gezicht. De Tedy heeft één vibratiekracht en 10 verschillende ritmes. Deze is absoluut krachtig genoeg! Ik legde de Tedy tussen mijn benen en was gelijk in de zevende hemel. De vibraties zijn precies goed, niet te hard en niet te zacht. Je kunt lekker de tijd nemen voor je orgasme. Als je iets minder heftige stimulatie wilt, kun je ook het ‘neusje’ van het konijntje tegen je clitoris houden. Of één van de oortjes.

Er zijn dus in totaal 10 vibratiestanden. Normaal gesproken ben ik geen fan van die golvende of schokkende ritmes, maar bij de Tedy is dat juist wel lekker.

De Tedy is gemaakt van zacht siliconen en is gemakkelijk vast te houden. Wel voel je de vibraties van de toy in je vingers. Persoonlijk vind ik dat een beetje afleidend tijdens de soloseks.”

Must have?

“Tedy is de perfecte toy voor erbij. Ideaal om altijd naast je bed te hebben. Voor de soloseks, maar ook handig om tijdens de seks met een partner te gebruiken. En voor dat mooie prijsje hoef je het niet te laten!

Beeld: LotteLust / EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy