Sexy verhaal: Een heet bad (+podcast)

door Yentl

Eerst laat ik mijn tenen in het warme water zakken. Het is warm, warmer dan eigenlijk mijn bedoeling was. Voorzichtig stap ik het bad in en ga dan langzaam zitten. Het water golft door het bad heen bij iedere beweging die ik maak.

“Ik zit al!” Roep ik in de richting van de deur.

Binnen no time gaat de deur van de badkamer open en zie ik hoe hij naar binnenstapt.

“Hey schat, wat ruikt het lekker” begint hij, doelend op de geur van het badschuim dat ik veel te rijkelijk in het water heb gegoten.

Ondertussen begint hij zich uit te kleden. Ongegeneerd kijk ik toe hoe ieder kledingstuk meer van zijn blote lijf laat zien. Eerst zijn borstkas, gevolgd door zijn gespierde bovenbenen. Dan draait hij zich om en legt zijn broek aan de kant. Voordat hij zijn boxershort naar beneden trekt kijkt hij speels achterom.

Betrapt schiet ik in de lach.

“Ik wist wel dat je keek,” lacht hij.

“Ik kan er niets aan doen, ik vind je sexy en ik zit met smart te wachten tot je eindelijk je boxershort laat zakken.”

“Viespeuk,” antwoordt hij lachend, “waar is dat nieuwe speeltje van je? Dat is toch waterproof?”

Even spoor ik mijn geheugen af en geef dan aan dat het in de lade ligt. De vraag zelf is niet bijzonder, maar het idee dat we het speeltje gaan gebruiken zet mij instant in vuur en vlam.

Soms vraag ik me weleens af of dat wel gezond is, om direct nattigheid te voelen wanneer je lief ook maar één kleine spannende suggestie maakt.

In zijn boxershort verlaat hij de badkamer om enkele seconden later weer terug te komen met glijmiddel in zijn ene hand en de Rocks-Off – Cocktail in zijn andere. Het is een koppelvibrator en we hebben eerlijk gezegd nog geen tijd gehad om ‘m uit te proberen.

Wanneer hij dan eindelijk zijn boxershort op de grond laat vallen voel ik hoe er steken van verlangen door mijn lijf schieten. Hij is half slap, of half stijf net hoe je het bekijken wil, en met een trotse houding stapt hij het badwater in.

“Blijf je helemaal aan die kant zitten?” Vraagt hij wat bazig terwijl hij het speeltje en de tube glijmiddel op de rand van het bad legt.

Onderwater laat ik mijn vingertoppen over zijn benen glijden. Vanaf zijn enkels helemaal richting zijn ballen.

“Hmm,” kreunt hij zacht en ik zie dat hij op zijn onderlip bijt.

Zodra ik in de buurt van zijn gezicht ben aangekomen pakt hij mijn hoofd vast en begint me te zoenen. Nat dwaalt zijn tong door mijn mond en is mijn onderlip het nieuwe bijtmateriaal geworden. Ik plaats mijn benen naast zijn heupen en positioneer mijzelf op zijn onderbuik. Geen idee hoe ik het voor elkaar heb gekregen, maar mijn clit drukt precies op een lekkere manier tegen zijn lijf aan.

Als vanzelf begin ik zacht te bewegen. Achter mij gaat mijn hand opzoek naar zijn piemel en wanneer ik ‘m gevonden heb pak ik hem stevig vast en begin speels heen en weer te wrijven. Ik leun zo ver naar voren om het gevoel bij mijn clit te behouden dat zijn piemel nu glad tussen mijn billen door glijdt, richting mijn onderrug.

“Ben je zo geil, schat?”

Licht beschaamd kijk ik hem aan. Mijn wangen worden warm, ik voel het en kan me voorstellen dat ze een kleur krijgen waar een gezonde tomaat nog jaloers op zou zijn.

“Sorry, ik geloof dat ik me wel ineens laat gaan, ja,” Antwoord ik met een kansloos zenuwachtig lachje.

“Lekker juist,” hijgt hij en hij pakt de koppelvibrator.

Nog voor ik iets kan zeggen heeft hij het platte gedeelte van het speeltje op de zachtste trilstand gezet en drukt ‘m plagerig tegen één van mijn tepels.

Van schrik ontglipt er een gilletje uit mijn mond.

“Niets mis mee dus?” Lacht hij, “Kom eens wat omhoog.”

Gehoorzaam lift ik mijn billen omhoog, net boven het water uit. Tussen ons in verdeelt hij een flinke klodder glijmiddel over de flexibele plug en pakt dan mijn billen vast.

“Ontspan” beveelt hij streng en ik doe mijn best om mijn ademhaling zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen.

Zodra ik voel hoe de top van het speeltje tegen mijn achterste aandrukt leun ik voorzichtig wat voorover. Tegelijkertijd voel ik het platte gedeelte steeds een stuk verder mijn kut inglijden. Na nog een klein zetje glipt de plug naar binnen met een zuchtende kreun als gevolg. Alleen het speeltje geeft me al een opgevuld gevoel.

“Gaat het?” Checkt hij voordat hij de afstandsbediening pakt en een trilfunctie aan wil zetten.

Voorzichtig knik ik tegen zijn hoofd en zie dan hoe hij een knop indrukt.

In mijn binnenste voel ik de trillingen zich verspreiden. Direct voel ik weer de behoefte om mijn clit over zijn huid te schuren, maar ik doe mijn best om mezelf in te houden. Nog half met mijn kont hangend boven het water vindt zijn tong mijn rechter tepel en hij begint genadeloos hard te zuigen.

“Fuck,” weet ik nog net uit te brengen en ik begin ongecontroleerd te kreunen.

Mijn zintuigen weten niet goed op welke sensatie zij zich voornamelijk moeten focussen en ik laat mij steeds verder terug het water inzakken.

Zodra ik voel hoe zijn, nu niet meer half slappe of half stijve, piemel tegen mijn onderrug aan drukt pak ik hem stevig vast en laat mezelf er overheen zakken.

Een grom rolt over zijn lippen, zo’n grom die aanstekelijk werkt. Je wilt direct met hem mee doen en je wilt voornamelijk nog meer doen om ervoor te zorgen dat hij weer zo’n grom laat rollen.

Tussen mijn benen merk ik dat mijn lichaam druk bezig is met ruimte maken, ruimte voor alle centimeters die er nog eens bijkomen.

“Je voelt lekker van binnen, strakker.”

Oh god, deze woorden zijn nog opwindender dan zijn dierlijk gegrom. Na wat heen en weer gewiebel voelt alles zoals ik het hebben wil en terwijl zijn vingertoppen zich diep in mijn billen begraven begin ik op en neer te bewegen.

Beiden kreunen we luid en ongecontroleerd. Bij iedere beweging voel ik dat er ook spanning op de plug komt te staan.

“Wil je ‘m harder?” Hijgt hij in mijn oor.

“Een tikkie,” fluister ik zacht.

Hij heeft het gehoord, haalt een hand van mijn billen en drukt opnieuw op de knop van de afstandsbediening. Binnen in mij gaat het nu nog harder tekeer en ook hij begint buiten adem te vloeken.

Steeds wilder begin ik te bewegen. Het gaat er zelfs zo heftig aan toe dat het badwater aan alle kanten over de rand heen klotst.

“Shit, shit” hijg ik, maar het lijkt hem niet te boeien.

Mijn clit weet nog steeds op de juiste manier over zijn huid te glijden en er zijn amper vijf minuten van pure geiligheid voorbij wanneer ik opmerk dat mijn benen beginnen te trillen. Ergens vanuit mijn tenen voel ik een overweldigende hitte aankomen, het voelt bijna alsof ik uit elkaar ga spatten. Het blijft niet onopgemerkt. Met zijn handen nog strak om mijn billen begint hij mee te stoten.

Schreeuwend laat ik weten dat ik ga klaarkomen en net wanneer mijn lichaam begint te schokken merk ik dat hij onder mij net zo uit elkaar spat.

“Dit was niet normaal,” hijgt hij wanneer zelfs het water weer tot stilstand is gekomen.

Lachend til ik mijn lijf van hem af en ontzie mijzelf voorzichtig van de cocktail. Ik leg het speeltje op de rand en laat mijn hoofd buitenadem op zijn schouders zakken.

“Zullen we het bad even opnieuw vol laten lopen?” Stelt hij voor.

Dan besef ik het, de directe nattigheid was zeker op zijn plaats.

Over de Rocks-Off Cocktail Koppelvibrator

Een cocktail, what’s not to love?! Deze koppelvibrator is ontworpen om samen van de heerlijke stimulatie te genieten. De flexibele plug wordt anaal bij de vrouw ingebracht terwijl het platte gedeelte bij de vagina naar binnen wordt gebracht. Door de krachtige motoren ervaart de man tijdens de seks sterke vibraties. Het speeltje is voorzien van maar liefst tien verschillende vibratiestanden en is te bedienen met een draadloze afstandsbediening. Geen onhandig gestuntel dus tussendoor! De vibrator en de afstandsbediening zijn beide op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Nog een fijn weetje: het speeltje is geheel waterdicht en kan dus gerust mee onder de douche of in bad!

Shop ‘m bij Easytoys. Vandaag besteld = morgen (discreet geleverd) in huis!

cocktail

Meer verhalen

Kantoorgeheimen (+Podcast)

Jaloezie op de dansvloer

De verrassing (+Podcast)

Beeld: Pexels / Eigen fotografie

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy