Sexy verhaal: De verrassing (+podcast)

door Yentl

“Ik heb wat leuks voor ons,” glundert hij wanneer hij de slaapkamer in komt gelopen.

Nieuwsgierig vraag ik wat hij bedoelt.

“Ik heb iets gekocht voor ons,” antwoordt hij trots en hij gooit een doosje mijn richting op.

Aandachtig bestudeer ik het. Het is de Fun Factory Nõs vibrerende cockring. Enthousiast kijk ik hem aan.

“Wat dacht je?” Vraag ik, “dit wil ik uitproberen?”

“Dat is precies wat ik dacht,” zegt hij lachend.

Hij komt naast me op bed zitten, pakt het speeltje uit mijn handen en opent de verpakking. Er komt een zwarte cockring tevoorschijn, aan de bovenkant is hij voorzien van twee uiteinden die stevig aanvoelen. Nieuwsgierig druk ik op de knop en beide uiteinden beginnen te trillen.

“Wauw wat een trillingen!” Roep ik opgewonden uit.

Nieuwsgierig als dat hij is plaatst hij zijn vingertoppen ertegenaan. Dan pakt hij de cockring uit mijn hand en doet zijn vingers er doorheen. De kant met het vibrerende uiteinde bevindt zich nu aan de binnenkant van zijn hand. Langzaam laat hij mijn badjas openvallen. Hij likt zijn vingers nat en laat ze dan via mijn hals naar beneden afdwalen.

Even houd ik mijn adem in en ik kijk toe hoe zijn vingers een nat spoor van kwijl achterlaten voor ze bij mijn string zijn aangekomen. Eerst wrijft hij met zijn vingers over de stof heen om vervolgens de cockring tegen mijn clit aan te drukken. Zelfs door mijn string heen kan ik de krachtige vibraties voelen. Ze doen me verlangen naar meer en ik voel hoe het vocht zich in mijn ondergoed verspreidt.

“Vind je het lekker?” Vraagt hij streng.

“Hmm hmm,” weet ik zacht uit te brengen.

Dan klimmen zijn vingers wat naar boven, naar de rand van mijn string en laat hij ze naar binnen glijden. Ondertussen trilt de cockring tegen mijn huid, de trillingen banen eenzelfde weg naar beneden. Nat en soepel glijden zijn vingers diep in me en na wat gefrummel zitten de uiteinden van de cockring precies rond mijn clit.

Bij iedere beweging die zijn vingers maken dreunen de trillingen tegen mijn gevoelige plek aan. Het is een gelukzalig gevoel, overweldigend en mijn gedachten dwalen af. Als dit al zo goed voelt, hoe goed moet het dan wel niet voelen met zijn stijve in me.

Ik gooi mijn hoofd wat naar achteren en laat mijn benen verder uit elkaar vallen zodat hij er nog beter bij kan. Zo intens ben ik nog nooit gevingerd.

“Jezus, wat lekker,” kreun ik.

Even blijft hij doorgaan. Net wanneer ik voel dat mijn benen beginnen te tintelen, haalt hij zijn vingers terug.

“Bewaar dat maar voor straks,” fluistert hij in mijn oor, “het is nu jouw beurt.”

Naast me likt hij zijn vingers af en haalt de cockring van zijn vingers. Met een ondeugende lach op zijn gezicht geeft hij ‘m aan mij. Speels begin ik aan de rand van zijn boxershort te trekken. Dan staat hij op en trekt ‘m uit. Zijn stijve staat hongerig makend vooruit. Ik moet mezelf beheersen om ‘m niet direct in mijn mond te nemen. Een zucht rolt over mijn lippen terwijl hij een trotse houding aanneemt. Even laat ik mijn vingers over zijn ballen strelen en dan gebaar ik dat hij op het bed mag gaan liggen. Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen en binnen no time ligt hij op zijn rug naast me.

Terwijl ik hem zo geil als ik kan aankijk, neem ik plaats tussen zijn benen. Ik begin met de verschillende standen te spelen en druk de vibrerende kant tegen zijn ballen aan.

“Wat lekker,” sist hij tussen zijn lippen door terwijl hij op zijn onderlip bijt.

Zijn aanmoedigingen werken aanstekelijk en ik doe de cockring om zijn stijve heen, de uiteinden nog steeds richting zijn ballen gericht. Ik kies voor de ‘Flirt’-stand van het speeltje en ontferm mij dan over zijn eikel. Terwijl de trillingen afwisselen tegen zijn ballen laat ik wat kwijl over zijn eikel lopen. Onze ogen vinden elkaar en terwijl ik mijn mond over hem heen laat zakken blijf ik hem strak aankijken.

Ik merk dat hij steeds minder controle heeft over zijn ademhaling, ik heb hem precies waar ik hem hebben wil, op het randje van gillend gek worden.

Wild grijpt hij naar mijn haren en doet zijn best om het ritme van mijn gezuig te bepalen. Steeds luider klinken zijn kreten door de slaapkamer en net wanneer hij hijgt dat hij bijna gaat klaarkomen zet ik de cockring uit en stop ik.

“Bewaar dat maar voor straks” lach ik ondeugend.

Hijgend kijkt hij me aan en begint dan ook te lachen.

“Wat ben je erg! Ik was er bijna.”

Eenvoudig draait hij de cockring om zodat de uiteinden nu naar boven wijzen in plaats van naar beneden.

Gewillig ga ik op hem zitten en laat me over zijn stijve zakken.

“O. Ja.” Hijgt hij en hij grijpt mijn heupen stevig vast.

Tussen mijn benen plaats ik de cockring weer tegen mijn clit en zet de vibraties aan. Zodra ik een fijne stand heb gevonden begin ik op zijn schoot te bewegen. Zijn handen bewegen ritmisch mee met mijn wrijvingen. Geen seconde hebben onze ogen elkaar met rust gelaten. Hij is geil, ik zie de geiligheid branden in zijn ogen. Terwijl de trillingen tegen mijn clit aan dreunen kreunen we luid. Steeds wilder en wilder schuif ik heen en weer. Het lijkt wel of de trillingen mijn clit samenknijpen, de sensatie is bijna niet meer te houden en toch wil ik meer. Ik leun wat voorover zodat de cockring tussen onze lijven klem zit en begin dan op en neer te bewegen.

Hijgend doen we ons best om elkaar te zoenen. Het lukt nog amper. Dan pakt hij mijn keel vast en geeft aan dat ik absoluut niet mag stoppen. Steeds steviger voel ik zijn hand om mijn keel en mijn benen beginnen te tintelen. Ik kan het niet meer tegenhouden. Het is niet meer te stoppen. Mijn spieren spannen zich aan en net wanneer ik uitschreeuw dat ik kom merk ik dat hij al zo ver is. Kreunend en vloekend spuit hij me vol terwijl mijn kut samentrekt van genot. Zodra ik me op hem laat vallen begint mijn lichaam te schokken.

Lachend en uitgeput plaatst hij zijn hand tussen ons in en zet de cockring uit.

“Dit is geen verkeerde verrassing toch?” Hijgt hij trots.

“Zeker niet” antwoord ik even uitgeput.

“Volgende keer gebruiken we ‘m tijdens doggystyle, ik ben benieuwd hoe de trillingen tussen je billen voelen.”

Buiten adem laat ik me van hem af vallen. Ik kan niet wachten tot de volgende keer.


Over de Fun Factory Nõs Vibrerende Cockring

Deze penisring is ontworpen voor een optimale stimulatie en kan zowel samen als solo worden gebruikt. Wat bijzonder is aan dit speeltje is dat de NŌS twee krachtige motoren heeft die je clit als het ware omarmen en keuze biedt uit 4 verschillende vibraties en een “Flirt” functie. De meeste penisringen hebben enkel één motor en oppervlakkige trillingen. Wanneer je de “Flirt” functie gebruikt, worden de vibraties automatisch afgewisseld. Hierdoor hoef je tussentijds niet van stand te wisselen en kan je je laten verrassen! Het enige dat je nog hoeft te doen is genieten.

Prijskaartje: € 79,99 bij Easytoys

cockring

Meer verhalen lezen:

Territoriumdrift

Opgepikt in de mannen wc (+podcast)

Onder de sterrenhemel

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy