Speeltje van de maand: Be Mine Black Silhouette

door Lotte

Het is alweer zo ver; tijd voor een nieuw speeltje van de maand. Deze maand testen wij de Be Mine – Black Silhouette set. De naam is in ieder geval al sexy, wij zijn benieuwd naar de prestaties van deze toy…

Waarom de Be Mine Silhouette Set?

Het budgetproof setje is echt een alles in één! De kleine bullet die is bijgevoegd kan op zichzelf gebruikt worden en in combinatie met de twee sleeves. De penis sleeve zorgt voor eikel en penis stimulatie. De andere sleeve is voorzien van zachte, flexibele anaalkralen. Zo kun je samen experimenteren. En niet geheel onbelangrijk: de bullet heeft over zeven verschillende vibratiestanden en is waterproof. Je kunt dus alle kanten op met dit setje.

De Be Mine – Black Silhouette Set op een rijtje:

  • Multifunctioneel set
  • Ook leuk voor beginners
  • 7 vibratiestanden
  • Spannend cadeau
  • Waterproof
  • Kleur: Zwart

Prijskaartje: € 32,99 bij EasyToys.nl. De erotiek shop verstuurt alle pakketjes discreet en binnen 1 werkdag.

be mine silhouette

Onze mening over de Be Mine – Black Silhouette Set

Eerste indruk

“De zwart met gouden verpakking voorspelt veel goeds! Op de verpakking staan de drie toys die in het doosje zitten. Deze soort toys ken ik nog niet heel goed. Vooral de vormen maken we erg nieuwsgierig, hoewel het er ook wel intimiderend uitziet.”

Standen en trillingen

“Het fijne aan dit setje is de multifunctionaliteit. Je kunt de bulletvibrator apart gebruiken, maar voor meer fun in de slaapkamer schuif je het in een van de twee speeltjes. De buttplug of penissleeve. De bullet heeft zeven vibratieniveaus, voor iedereen zit er dus een fijne vibratie tussen. Ik vond het erg fijn om te kunnen wisselen en kiezen. Als je even geen zin hebt in trillingen, dan hoeft dat natuurlijk niet. De buttplug heeft kralen, wat bij het aanbrengen voor een fijne sensatie zorgt. Het is niet heel groot, dus ideaal als je anal play nog aan het ontdekken bent. De penissleeve is een soort cockring, voor mijn partner was dat helemaal nieuw dus wel even wennen. Ook voor mij, het was even zoeken wat fijne bewegingen waren met de toy. Wij ontdekten dat de key is langzaam over de eikel heen en weer bewegen was.”

Gebruik

“Het Be Mine-setje valt hier goed in de smaak. Het is net weer even wat anders om met je partner te gebruiken dan een koppeltoy.”

Must have?

“Het Be Mine Black Silhouette set is een echte must have voor iedereen die houdt van nieuwe ervaringen op seks gebied. Het is perfect voor beginners maar misschien niet iedereens cup of tea. Wel leuk om ieder geval te proberen. Het setje heeft een zacht prijsje, dus voor het geld hoef je het niet te laten.”

DIT FIJNE SPEELTJE SHOP JE (GEHEEL DISCREET) BIJ EASYTOYS.NL

Beeld: Eigen fotografie/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy