Mijn leven is veranderd door dit speeltje

door Lotte

Een telefoon, een robotstofzuiger of een verwarmd kussen: er zijn zoveel gadgets die je leven kunnen verbeteren. Ook in *the bedroom*. Voor mij kan er niks – zelfs de Satisfyer Pro niet – aan de Zumio tippen. Sinds onze ‘eerste keer’ een paar jaar geleden heeft deze clitoris vibrator mijn (seks)leven compleet veranderd.

Dit is de Zumio vibrator

Zumi-hoe? De Zumio stimuleert de clitoris op een unieke manier, vergelijkbaar met een ronddraaiende vinger. De Zumio vibreert dus ook niet, hij oscilleert. De oscillatie gebeurt razendsnel en alleen in het topje, waardoor het extra krachtig is. Dat heet ‘pinpoint stimulatie’. Zoiets speciaals moet jij geprobeerd hebben.

Er zijn vier soorten, ik heb de Zumio X Spirotip Clitoris Stimulator. Bekijk alle vier via EasyToys.nl.

zumio spirotip x

3 redenen waarom de Zumio X life changing is

Voordat ik de Zumio had gezien had ik nog nooit gehoord van ‘pinpoint stimulatie’. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden is het een toy waarbij de stimulatie heel gericht is. In eerste instantie werd ik er eerder bang van die punt dan dat ik er warm van werd. Maar holy moly, mijn leven is niet meer hetzelfde!

Dit vraagt natuurlijk om meer uitleg. Dus hierbij de drie grootste pro’s van deze wereldse toy.

1. Een orgasme van een andere dimensie

Het gevoel van een orgasme is oprecht anders met de Zumio. Het omschrijven van een hoogtepunt is natuurlijk erg moeilijk, het grootste verschil is de enorm hoge piek. Het “oh my goooood” moment is in ieder geval altijd aanwezig! Klaarkomen met de Zumio voelt alsof je wordt gekatapulteerd naar een andere wereld.

2. Het blijkt een geweldige koppeltoy te zijn

Ik had de Zumio destijds besteld met het idee om het solo te gebruiken. Dat het perfect was als koppeltoy had ik niet verwacht. Niets is minder waar. Door de slanke vorm is het gemakkelijk te gebruiken tijdens seks met je partner. Mijn persoonlijke voorkeur is tijdens doggy. Ik kan er goed bij en de combinatie van penetratie en de directe en gerichte stimulatie is echt waanzinnig. Eigenlijk is het bij de meeste standjes te gebruiken. Je kunt de toy ook aan je partner om jou mee te stimuleren. De stimulatie van de Zumio gaat echt diep, dus het hoeft niet precies op je clit. Zet je de punt op je schaamlip, dan voel je het gewoon voldoende in je clitoris. Je bedpartner hoeft dus niet steeds ‘te zoeken’. Handig!


3. Je kan er eindeloos mee variëren

De variatie zit hem zeker niet in de verschillende patronen. Wel zijn er 8 standen, maar ook dit is niet per se wat voor de variatie zorgt. Het variëren is het plekje. Dichter bij je klit, of er juist verder vanaf. Het gevoel per plek kan zoveel anders aanvoelen dat ik nog steeds vaak verrast ben. Dat je dat in een speeltje hebt heb ik ook nog niet eerder ervaren.

Kortom. Dit is het aller-, aller-, allerbeste speeltje wat ik ooit heb gebruikt. En ik heb twee uitpuilende nachtkastjes… Een orgasme met de Zumio voelt nog intenser en het is bijzonder succes verzekerd in mijn geval. Kortom, de makers van deze toy verdienen echt een lintje!”

Je koopt de Zumio die ik heb HIER VIA EASYTOYS.

Vandaag besteld, binnen 1 werkdag lig jij ook te genieten. En het wordt altijd discreet bezorgd. Treat yourself!

Beeld: Pexels, EasyToys, Zumio

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

1 reactie

Feline 16 augustus 2022 - 00:02

Wauw! Klinkt interessant!
Is er misschien iets vergelijkbaars van een ander, ietsje minder duur, merk?

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy