Speeltje van de maand: EasyToys Adventskalender van 2020

door Lotte

Vergeet de traditionele adventskalender met chocolaatjes. De feestdagen worden pas echt onvergetelijk met deze kalender met erotische goodies. In deze bizarre tijd kunnen we allemaal wat afleiding en spanning gebruiken, nietwaar? Dus trakteer jezelf en/of je partner op de geweldige Adventskalender van EasyToys. Deze box zit bomvol spannende verrassingen. Wij mochten alvast een kijkje nemen!

easytoys adventskalender

EasyToys Adventskalender

Een adventskalender is de leukste manier om af te tellen naar kerst. De box bevat 24 vakjes met grote en kleine verrassingen. Het idee is om vanaf 1 december elke dag een vakje te openen. De grootste verrassing bewaar je dus tot kerstavond. Maarrr… als je geen geduld hebt – zoals wij – kun je alle vakjes al eerder openen.

De precieze inhoud van de kalender blijft natuurlijk even geheim. Wel kunnen we verklappen wat voor producten in de EasyToys adventskalender van 2020 zitten. Er is voor ieder wat wils:

  • 8 sextoys
  • 6 verzorgende producten
  • 5 soft BDSM-speeltjes
  • 5 funtoys

Let op: de adventskalender van EasyToys verkoopt in een razend tempo uit. Wacht dus niet te lang met shoppen!

Prijskaartje: van €450,00 voor €119,00

easytoys adventskalender 2020

Onze mening over de EasyToys adventskalender

Eerste indruk

“De redactie keek er al maanden naar uit: de EasyToys adventskalender was een hoogtepuntje van 2019. Ik vind het nu al fantastisch dat deze box anders is dan vorig jaar. Vorig jaar was de box azuurblauw met gouden accenten en ook dit jaar is het weer een prachtig ontwerp: donkerblauw met koper. Weer een genot om naar te kijken!”

De producten

“Voor deze review hoefden we gelukkig niet te wachten tot december om de eerste vakjes te openen en de cadeautjes te bewonderen. Ik zal verder niks verklappen over de inhoud. Behalve dat het stuk voor stuk goede toys zijn. Leuk om te hebben voor zowel de beginner als de expert. Naast trillend goed zitten er ook verzorgingsmiddelen in, funtoys en BDSM-artikelen. Laat je door het laatste niet afschrikken als je er geen ervaring hebt. De producten die erin zitten, zien er prachtig uit en nodigen uit tot experimenteren – als je wilt.”

“Je merkt dat de adventskalender met oog voor detail is samengesteld. Het design van alle goodies passen helemaal matchen bij elkaar en de uitstraling van de box. De combinatie met donkerblauw en shiny koper geeft een héél luxe en sexy uitstraling.”

Musthave

“Yes! Deze adventskalender is een dikke aanrader om weg te geven, met je partner te delen of jezelf cadeau te doen. Vooral in deze tijd dat een romantisch etentje met je lief of een spannende Tinder-date met een leuke match niet vanzelfsprekend is, is zo’n kalender een topinvestering. Voor de prijs hoef je het niet te laten: 24 items voor slechts 119 euro is een koopje! Het is een laagdrempelige en leuke manier om elke dag sexy te maken.”

Beeld: EasyToys

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy