By 

De 5 spannendste rollenspellen en hoe ze je doet


Toe aan meer spanning tussen de lakens? Een beetje verbeelding is all it takes. Met wat fantasie creëer je een podium voor een spannende scene. Yes, we hebben het over rollenspellen! Je kunt nu natuurlijk voor het voor de hand liggende zusterpakje gaan (ook heel sexy!), maar de volgende rollenspellen zijn ook zeer zeker de moeite waard!

Meneer de agent

Altijd al een keer the ultimate bad girl uit willen hangen? Dan is dit je kans. Jouw lover is de strenge agent die jou aan moet pakken vanwege je criminele gedrag. Hoe meer je tegenstribbelt, hoe dominanter hij wordt. Slaat hij je in de boeien, drukt hij je tegen zijn politiewagen of moet hij je fouilleren? Misschien probeer je wel onder een boete uit te komen… Alles is mogelijk, dus laat jullie fantasie de vrije loop!

Sexy vreemden

Jij zit verveeld op een kruk aan de bar met je drankje te spelen, als er ineens een enorm lekker ding voor je staat. Jullie maken een praatje en flirten wat af. Na een paar drankjes vraagt hij je ten dans en fluister je zachtjes in zijn oor dat je wel zin hebt in een avontuurtje. Een onenightstand was nooit eerder zo hot!

Een harde les

Onder de rollenspellen is ‘de leraar en de leerling’ wel een een vleugje cliché, maar daarom niet minder sexy… Docenten en studenten samen is a big no go, en juist daarom extra spannend. Een onvoldoende zorgt ervoor dat je alles uit de kast haalt om er een paar puntjes bij te sprokkelen. Dit leidt tot wel heel sexy taferelen op het bureau.

Sensuele stimulans

Gesloopt na een productief dagje op de werkvloer? Je besluit een massage te boeken. De masseur blijkt wel heel sexy te zijn. Je vindt het dan ook alles behalve vervelend dat zijn hand af en toe wel heel dicht richting je slipje terecht komt. Dit verhaal eindigt maar met één ding: a very happy ending!

Op ‘t witte doek

Iedere vrouw heeft wel een favo romcom met een specifieke scène waarbij er (hoe vaak deze ook al is herhaald) hevig wordt gezwijmeld. Knikkende knietjes?! Waarom speel je deze scene niet gewoon een keer na in een rollenspel? Een passionele zoensessie in de regen als Noah en Allie uit The Notebook of een stomendhete vrijpartij in een auto à la Jack en Rose.

A post shared by LotteLust.nl (@lottelust.nl) on

Geen rollenspellen? Probeer deze tips:

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

De 5 beste sex standjes voor wilde sex

Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning

Beeld: Tumblr
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

sleur breken-vriend verrassen (1)
Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen
April 05, 2018
sex standjes wilde sex
De 5 beste sex standjes voor wilde sex
March 30, 2018
dirty talk woorden-maak-hem-gek (1)
Dirty talk: met deze woorden maak je hem gek
March 19, 2018
autosex
Autosex: zo maak je het onvergetelijk
March 09, 2018
sexfantasieën mannen seksfantasie
De 10 grootste sexfantasieën van mannen
February 28, 2018
betere sex
20 wetenschappelijk onderbouwde adviezen voor betere sex
February 22, 2018
sextips voor vuurwerk in bed
10 sextips voor vuurwerk tussen de lakens
December 31, 2017
Sexmoves uit porna die je eens moet proberen
November 03, 2017
tips-voor-hotelsex
8 tips voor hete hotelsex
August 18, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *