De 5 spannendste rollenspellen en hoe ze je doet

door Chiara

Toe aan meer spanning tussen de lakens? Een beetje verbeelding is all it takes. Met wat fantasie creëer je een podium voor een spannende scene. Yes, we hebben het over rollenspellen! Je kunt nu natuurlijk voor het voor het klassieke zusterpakje gaan (ook heel sexy!), maar de volgende rollenspellen zijn ook zeer zeker de moeite waard!

De politieagent(e)

Altijd al een keer the ultimate bad girl uit willen hangen? Dan is dit je kans. Jouw lover is de strenge agent(e) die jou aan moet pakken vanwege je criminele gedrag. Hoe meer je tegenstribbelt, hoe dominanter je partner wordt. Word je in de boeien geslagen, tegen de muur geduwd of gefouilleerd? Misschien probeer je wel onder een boete uit te komen… Alles is mogelijk, dus laat jullie fantasie de vrije loop. Een kostuum zorgt ervoor dat jullie je beter kunnen inleven. Shop de meest sexy kostuums op EasyToys.nl.

easytoys politie

Sexy vreemden

Jij zit verveeld op een kruk aan de bar met je drankje te spelen, als er ineens een enorm lekker ding voor je staat. Jullie maken een praatje en flirten wat af. Na een paar drankjes vraagt hij je ten dans en fluister je zachtjes in zijn oor dat je wel zin hebt in een avontuurtje. Een ‘onenightstand’ was nooit eerder zo hot!

Een harde les

Onder de rollenspellen is ‘de leraar en de leerling‘ wel een een vleugje cliché, maar daarom niet minder sexy… Docenten en studenten samen is a big no go, en juist daarom extra spannend. Een onvoldoende zorgt ervoor dat je alles uit de kast haalt om er een paar puntjes bij te sprokkelen. Dit leidt tot wel heel sexy taferelen op het bureau.

schoolmeisje

Sensuele stimulans

Gesloopt na een productief dagje op de werkvloer? Je besluit een massage te boeken. De masseur/masseuse blijkt wel heel sexy te zijn. Je vindt het dan ook alles behalve vervelend dat diens hand af en toe wel heel dicht richting je slipje terecht komt. Dit verhaal eindigt maar met één ding: a very happy ending!

Een musthave voor dit rollenspel: heerlijke massageolie of massagekaarsen. Hmmm.

Op ‘t witte doek

Iedere vrouw heeft wel een favo romkom met een specifieke scène waarbij er (hoe vaak deze ook al is herhaald) hevig wordt gezwijmeld. Knikkende knietjes?! Waarom speel je deze scène niet gewoon een keer na in een rollenspel? Een passionele zoensessie in de regen als Noah en Allie uit The Notebook of een stomendhete vrijpartij in een auto à la Jack en Rose.

Geen rollenspellen? Probeer deze tips:

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

De 5 beste sex standjes voor wilde sex

Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning

Beeld: Pinterest

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy