Sexy verhaal: Voor het eerst een speeltje (+podcast)

door Saskia


Eva ligt als een bolletje opgerold in haar bed met haar hoofd onder de dekens. Het is inmiddels 11 uur ‘s ochtends en haar ouders zijn dan gelukkig ook al de deur uit. Gisteravond had ze een studentenfeestje dat heel gezellig had moeten worden. Met nadruk op ‘had moeten worden’.

Wat veel belovend begon eindigde nogal dramatisch. Niet dat ook maar iemand het verder door had. Want een schijnheilige lach opzetten is wat ze als de beste kan. Maar jezus wat deed het pijn toen ze op zoek was naar haar beste vriendin Jamie en haar uiteindelijk vond in één van de slaapkamers. Met de hand van Dave in haar broek en zijn tong in haar mond.

De Dave waar Eva al maanden geobsedeerd door was. Waarvan ze dacht dat gisteravond de avond zou zijn dat ze eindelijk verder zouden komen dan de oppervlakkige gesprekken en flirterige toespelingen. De Dave waarvan Jamie ook wist dat Eva meer van hem wilde. Oké, ze had niet gezegd hoe ze aan hem dacht als ze ‘s avonds in bed lag en hoe de gedachte aan hem haar ‘s ochtends uit bed deed springen. Maar…dat doe je toch niet? Er waren zoveel gasten op het feestje en dan koos Jamie uitgerekend degene waarvan ze weet dat haar vriendin hem leuk vindt! Eva weet niet of ze verdrietiger is over de bubbel die per direct gebarsten is rondom Dave, of dat ze het gevoel heeft haar beste vriendin niet meer te kunnen vertrouwen.

Ze draait zich om, drukt haar hoofd in haar kussen en schreeuwt het uit van frustratie. Die knallende koppijn veroorzaakt door de liters drank die er gister doorheen zijn gegaan helpt ook niet echt mee. Met haar hoofd nog steeds in haar kussen graait ze naar de la van haar nachtkastje voor een paracetamol. Haar hand vindt echter wat anders. Ze trekt hetgeen dat ze voelt uit de la en gaat rechtop zitten. Enigszins verbaasd kijkt ze naar het doosje in haar hand. ‘Satisfyer Pro 2’ staat erop. Ze denkt terug aan het moment dat ze deze van haar vriendinnen kreeg voor haar verjaardag. Haar vriendinnen waren laaiend enthousiast, maar zelf vond ze het maar ongemakkelijk en ze had hem dan ook per direct in haar nachtkastje gegooid en er nooit meer naar gekeken. Maar nu keek ze er toch met andere ogen naar. Ze was voorlopig even klaar met jongens en dit was misschien wel een goede manier om alle ellende even te vergeten.

En had ze eerder niet iets gelezen over dat orgasmes goed werken tegen hoofdpijn?

Voorzichtig haalt ze het speeltje uit de verpakking. Het is voor het eerst dat ze een seksspeeltje in haar handen heeft en weet dan ook niet echt waar te beginnen. Snel bekijkt ze wat er aan gebruiksaanwijzing bij staat. Ze drukt hem even aan en houdt hem tegen haar hand om te voelen wat hij doet. Dat valt best mee, denkt ze bij zichzelf.

Ze legt de Satisfyer weer naast zich neer en begint zichzelf te strelen. Terwijl haar handen over haar lichaam gaan, van haar hals en borsten naar haar buik en benen, sluit ze haar ogen en laat ze zichzelf wegzakken in haar fantasie. Haar go to fantasie om opgewonden te raken is dat er mensen naar haar kijken. Ze beeld zichzelf dan ook in dat er meerdere mensen in haar kamer op haar bed, stoel en bureau zitten en naar haar kijken hoe zij zichzelf streelt.

Ze voelt zichzelf al snel nat worden en glijdt even met haar vingers tussen haar benen naar binnen. Met haar natte vingers glijdt ze langs haar vulvalippen en bevochtigt ze haar clit. Dan grijpt ze naast haar naar de Satisfyer. Ze drukt hem aan en laat hem voorzichtig tussen haar benen glijden. Even zoekt ze naar de perfecte positie, maar als ze die gevonden heeft spert ze haar ogen wijd open van verbazing. Wat is dit? Haar lichaam reageert onmiddellijk. Haar tenen krommen, haar hand grijpt in de lakens, haar billen knijpen samen en haar rug kromt van genot. Ze drukt het pulsatie knopje twee keer in en voelt de intensiteit van de pulsering toenemen. Al snel versnelt haar ademhaling en stokt deze wanneer een orgasme binnen no time door haar hele lichaam raast.

Wanneer ze weer ontspant bekijkt ze het speeltje met hele andere ogen. Opeens begrijpt ze de reactie van haar vriendinnen. Begrijpt ze waar iedereen altijd zo enthousiast over doet. Dit is een totaal andere ervaring dan wat ze ooit eerder heeft meegemaakt. Ze speelt even met het aan en uit knopje en laat de pulserende kop op haar tepel rusten. Gelijk voelt ze de spanning tussen haar benen weer opbouwen. Haar stijve tepels genieten van de pulsaties en haar lichaam begint weer te kronkelen. Fuck Dave en Jamie, denkt Eva bij zichzelf. Het is tijd voor ronde twee…

Meer over de Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2

Meer lezen:

Escort voor een keer (+podcast)

Buurman en buurman (+podcast)

In bed met Jamie Fraser

Dit verhaal is in samenwerking met EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy