Sexy verhaal: Cursus in Amsterdam

door Matthijs

Wat een dag! Wat een avond! Wat een nacht! Klaarwakker kijk ik naar het plafond van de hotelkamer. Met een enorme glimlach schud ik zachtjes mijn hoofd in ongeloof. De beweging doet je zuchten. Je kruipt nog wat dichter tegen me aan. Je hoofd op mijn borst. Je haren rommelig half in m’n gezicht. Ze kriebelen, maar ik vind het heerlijk. Ik ben gek op je haar. De verschillende tinten donker zijn prachtig en het ruikt heerlijk.

Zachtjes til ik mijn rechterhand van je heup en laat mijn vingers over je huid dwalen. Je hebt alleen nog maar een string aan en af en toe strijken mijn vingers over je heerlijke billen. Een zachte kreun is het gevolg.

Je bent heerlijk warm. Je straalt gewoon. Je zachte, vrouwelijke rondingen passen perfect bij mijn eigen lijf. Ik geniet volop van dit moment met jou. Eindelijk is het zover. Eindelijk is het gebeurd. Eindelijk lig je in mijn armen.

Dan worden mijn ogen groter en besef ik nog beter hoe bizar deze situatie is. Ik kijk naast me en zie de brede rug van Joris. Hij ligt rustig te slapen en ik weet zeker dat zijn arm om Lieke ligt voor hem, ook al kan ik haar niet zien.

We liggen serieus met z’n vieren in bed. In een tweepersoonsbed op een hotelkamer. Mijn glimlach wordt nog groter. Ik was eigenlijk vergeten dat Joris en Lieke er waren. Hoe is het zover gekomen? Bizar gewoon.

Joris, Lieke, jij en ik zijn collega’s en gisteren zijn we naar een cursus geweest. Ik had er al naar uit gekeken. We zijn altijd al een beetje een vier-eenheid op het werk. Gewoon gezellig met af een toe een flirt over en weer, maar nooit iets onpasselijks. Dus toen deze cursus in Amsterdam aangekondigd werd, hadden we snel geschakeld. We zouden met z’n vieren gaan. Overdag serieus cursus volgen, maar daarna stappen. Joris en ik en jij en Lieke hadden hotelkamers geboekt om na het stappen te crashen. Twee verschillende kamers in twee verschillende hotels. Keurig netjes, niets aan de hand. Maar nu lagen we hier, met z’n vieren, in één bed…

Terwijl iedereen nog slaapt, laat ik mijn gedachten terug zweven naar gisteren. Het was echt een leuke cursus. Interessant en praktisch. We werken alle vier ook hard en zijn serieus in ons werk. De gezellige avond die gepland stond, gaf me ook energie. Eerst professioneel vlammen, daarna los in het nachtleven.

We hadden na de cursus al snel een leuk tentje gevonden waar we lekker konden eten. Er werd ook al vrij vlot stevig gedronken. Iedereen had zin om een feestje te vieren. Dat we konden crashen in een hotel vlakbij werkte overduidelijk stimulerend. Er was geen reden om ons in te houden.

Tijdens het eten werd er al flink geflirt en de dubbelzinnigheden waren niet van de lucht. Joris en Lieke waren eigenlijk continu met elkaar in gesprek. Het was perfect, want ik wilde het liefst met jou kletsen. Je past eigenlijk heel goed bij mij. We hebben gewoon een klik. Al langer en dat voelen we alle twee ook wel. Maar verder dan dat van elkaar aanvoelen waren we nooit gekomen.

Maar tijdens het eten… niet te doen. Ik werd gewoon verliefd op je. We praatten, lachten, flirtten en dronken. Ik verbaasde me keer op keer hoe ernstig ik onder de indruk was van je mooie ogen, je aanstekelijke lach en je prachtige, zwarte haren.

Je was sexy, supervrouwelijk en tegelijk weer zo down to earth. Ik besefte me dat je echt veel facetten had. Tijdens deze dag en op het werk ook. En je nam me mee in de mysterieuze wereld van je vrouw-zijn. De verschillende rollen die je speelde, de ballen die je in de lucht hield, je goede en slechte kanten, je wensen en irritaties. Ik luisterde, jij luisterde en ik wilde je. Mijn god, niets liever. Ik wilde je. Eigenlijk al heel lang.

Het restaurantje sloot, maar deze avond was nog niet voorbij. Slenterend door de straten gingen we op zoek naar een danstent. Het was al laat en we hadden alle vier al behoorlijk wat gedronken dus kritisch waren we niet. Al snel belandden we in een fout café waar karaoke werd gedaan. Zeker niet ons ding, maar tussendoor was de muziek goed en we waren toch al lacherig dus die karaoke konden we hebben.

De tijd verstreek en de drankjes vloeiden door. We dansten, Joris met Lieke, jij met mij, langzaam, dicht tegen elkaar aan. Je armen om mijn nek, mijn handen op je heupen. We bewogen soepel, perfect samen. Ik trok je stevig naar me toe en we keken elkaar aan. Je kleine, stevige borsten duwden tegen mijn borstkas en ik voelde je hard geworden tepels door de stof prikken.

De wereld leek stil te staan. Alles vervaagde als in een draaikolk om ons heen en alles wat nog bestond waren jij en ik. Staand. Tegen elkaar aan. Zo dichtbij. Ik slikte. Ik wilde dit zo graag. En ik voelde, nee ik wist dat jij het ook wilde.

Tegelijk bewogen onze gezichten zich naar elkaar. En daar waren je lippen. Eindelijk. Jouw lippen op de mijne. En je tong meteen daarna. Er was geen houden aan. We konden niet stoppen. We zoenden en zoenden. Wilden elkaar niet meer loslaten. Het was alsof er niets anders meer bestond dan onze kus.

Pas toen er geklap en gejuich om ons heen klonk, kwamen we terug op aarde. Er had zich een kring om ons heen gevormd en iedereen had blijkbaar verwonderd gekeken hoe lang we het gingen volhouden. We schoten in de lach en keken elkaar aan. Joris gaf me een enorme dreun op mijn schouder en zei met z’n andere arm om Lieke heen geslagen: “Kom, we doen nog 1 drankje op onze kamer.”

Het was het beste idee ooit en gevieren verlieten we het café. Het intieme moment zakte een beetje naar de achtergrond en we lachten en dolden met z’n vieren al wandelend naar het hotel.

Eenmaal op de kamer was de intimiteit echter direct terug. Je sprong om mijn nek en we zoenden alsof het café er niets bij was. En vanaf dat moment bestonden Joris en Lieke niet meer voor me. Er was alleen jij en ik. Jij en ik, en onze helft van het bed.

Al zoenend had je langzaam mijn overhemd open geknoopt. Je vingertoppen gleden over mijn buik en je had de kus even afgebroken om te kijken. “Je bent lekker.” Fluisterde je om me meteen daarna weer te zoenen.

Ik stapte achteruit naar het bed en ging zitten. Terwijl ik je met me meetrok, ging ik liggen en gewillig liet je je meevoeren. Het leek alsof we niet los konden komen van elkaar. Eindeloos zoenden we door. En steeds opnieuw werd er een kledingstuk verwijderd. Ik slikte en keek je intens aan terwijl ik langzaam je bh losmaakte. Je liet het toe. Je wilde het ook. Eindelijk voelde ik de huid van je borsten tegen mijn lijf. Je tepels op mijn borst.

Het was een roes. Dit moment. Ik streelde je rug, je schouders, je nek en weer over je rug naar je billen. Je bewoog soepel op me. Je heupen draaiden alsof je me neukte en mijn pik, gevangen in mijn boxer tussen onze lijven, leek te ontploffen.

Het was te lekker en tegelijk zo bizar dat dit gebeurde dat we alle twee voorzichtig waren met iedere volgende stap, omdat we deze situatie niet wilden doorbreken.

Maar ik hield het niet en mijn hand gleed onder je string naar je clit. Je zuchtte diep, maar pakte mijn pols en stopte me. “Dit kan eigenlijk niet” had je gefluisterd. “Sorry,” was mijn antwoord: “ je hebt gelijk. Dit moeten we misschien niet doen.”

Het was inmiddels diep in de nacht, we hadden te veel gedronken en waren eigenlijk ook kapot. Deze rem was een definitieve. Je was met je hoofd op mijn borst gaan liggen in met mijn arm om je heen waren we in slaap gevallen.

En zo liggen we nu nog. Je warme lijf soepel tegen me aan. Ik geniet. Uren zou ik nog kunnen blijven liggen, als ik niet voor vandaag ook afspraken had staan. Heel zachtjes en voorzichtig maak ik mezelf los uit je omhelzing. Je zucht alleen af en toe wat en uiteindelijk bereik ik, ook zonder Joris wakker te maken, het voeteneinde. Als ik opsta, lig je half voorover met je gezicht in het kussen. Je haren in een wirwar over je gezicht. Oh die haren. Ze doen wat met me.

Ik trek het dekbed wat naar boven over je heen, zodat je warm blijft en daarna sluip ik naar de aparte badkamer. In het voorbijgaan zie ik inderdaad Lieke voor Joris liggen. Lepeltje-lepeltje. Bizar gewoon, ze lagen de hele nacht daar en ik heb oprecht geen idee wat er tussen hen is gebeurd. Wel liggen er naast hun kant van het bed ook behoorlijk wat kledingstukken op de grond.

Ik grinnik inwendig en doe de deur van de badkamer dicht. Er is een ruime inloopdouche met een grote regenkop. Even later valt het hete water op mijn hoofd en schouders. Het is perfect. Ik was mijn haar en mijn lijf en poets mijn tanden. Alles in de warme regen die neerklettert.

Ik denk terug aan gisteravond. Aan ons. Hoe we steeds verder gingen, elkaar aftastten. Ik denk aan je heerlijke lijf, je stevige borsten, je heerlijke billen. Hoe soepel we samen dansten en zoenden. Ik fantaseer hoe het zou voelen als ik in je zou zitten. Mijn pik in jouw kut. Fuck.

Mijn pik is hard. Groot en dik en klaar voor actie. Ik pak hem vast en beweeg zachtjes op en neer. Ga ik dit doen? Gewoon even onder de douche? Jullie slapen toch nog.

Op het moment dat ik wil beginnen, gaat de deur open en stap je binnen. Je blik schiet naar mijn pik en je lacht. “Goedemorgen.” Zeg je zachtjes “Hé… hi… goedemorgen.” Stotter ik een beetje. Opnieuw is de situatie bizar en weet ik niet goed wat te denken. Je draait al snel naar de spiegel en begint je tanden te poetsen. Ik kijk naar je rug en je billen. Ze schudden heen en weer door je korte, snelle poetsbewegingen. De aanblik is heerlijk en mijn pik blijft keihard.

Na het poetsen draai je om en stroop je langzaam maar doelbewust je string van je benen. Je steekt je haar op en stapt in de douche. “Vannacht was zo fijn.” Zeg je “maar we hadden veel gedronken en als we dit gaan doen, dan wil ik dat het een bewuste keuze is. Zowel van mij als van jou.”

Het is muziek in mijn oren en ik voel hoe ik je nog leuker en nog mooier vind. “Ik wil niets liever.” Fluister ik.

Mijn handen pakken je hoofd en we zoenen weer. Je zoent zo lekker. Ondanks het opsteken, wordt je haar kletsnat, maar het maakt niets meer uit. Opnieuw is alles onbelangrijk, behalve jij en ik en dit moment.

De voorzichtigheid van gisteravond en het aftasten van vannacht zijn voorbij. De mondelinge bevestiging van zonet is voldoende voor ons beiden om alle remmen los te laten.

Je maakt jezelf los van me en zakt door je knieën. Je grijpt mijn pik en likt over mijn schacht. “Mijn god, hij is echt groot.” ik lach en wil wat terugzeggen, maar dan neem je me diep in je mond. De adem stokt in mijn keel. Het voelt zo goed. Keer op keer glijd ik diep in en uit je, terwijl je handen mijn pik omvatten en meebewegen.

Met grote ogen kijk ik naar je. Je pijpt ongelooflijk goed. Het is niet normaal lekker. Om de een of andere reden had ik seks met jou zacht en teder en voorzichtig voorgesteld, maar zoals je me nu pijpt…

Ik grijp je bij je haar en trek je omhoog. We kijken elkaar intens aan. “Jij houdt ervan.” Zeg ik. Het is geen vraag. Ik stel een feit vast. “Je hebt geen idee.” Zeg je net zo stellig. En dan draai je je om, je handen tegen de muur en je kont naar achteren. Je lach is stout en uitdagend. Alsof je benieuwd bent of ik je wel aan kan. Ik ben daar hypergevoelig voor en ga je uitdaging gretig aan.

Mijn rechterhand pakt je schouder, terwijl mijn linker achterlangs tussen je benen duikt. Mijn vingers dringen je kut binnen. Je bent strak, wauw, echt strak. Ik glijd in en uit je, steeds dieper. Je bent kletsnat en ik voel je wat ontspannen. “Fuck it”, denk ik “ik wil nu in je.” Ik laat nog een klodder spuug in mijn hand vallen en smeer mijn eikel in met jouw vocht en mijn kwijl.

Dan sta ik nog dichter bij je en breng mijn pik naar je kutje. Ik ben in een bui om mezelf in 1 keer bij je naar binnen te rammen, maar ik houd me in. Ik duw je lippen opzij en druk mezelf in je. “Oh mijn god!” jammer je. Ik kan alleen maar bevestigend grommen. Je voelt zo goed. Even laat ik mezelf volledig in je zitten, maar daarna glijd ik uit je. Net niet helemaal om mezelf dan weer in je te duwen. Steeds opnieuw. Langzaam voer ik het tempo op. Steeds sneller, steeds harder. Mijn bekken kletst tegen je billen bij iedere stoot. Het douchewater spettert van ons af.

Het wordt ruwer nu. Rauwer. Je duwt je billen meer naar achter om me nog dieper te voelen en als antwoord stoot ik nog harder. Je strakke kutje omvat mijn pik zo ongelooflijk lekker dat ik op het punt sta klaar te komen. Je merkt het en je duwt me naar achter van je af. “Nog niet.” Zeg je “en niet zo.”

Ik doe weer een stap terug naar voren en beantwoord je bazige gedrag met gelijke munt. Ik pak je handen en kruis je polsen. Dan duw ik je armen boven je hoofd en zet je met je rug tegen de muur. Met mijn linkerhand houd ik je polsen vast terwijl ik mijn voorhoofd tegen het jouwe zet. Onze blikken verankeren terwijl het water van ons klettert. Dan glijdt mijn rechterhand tussen je benen omhoog. Bij je kutje stop ik.

Teasend en langzaam glijden mijn vingers net langs al je gevoelige plekjes zonder ze aan te raken zoals jij het wil. Je heupen kronkelen om ze te vangen en je blik smeekt me om ze in je te stoppen. “Wat wil je?” zeg ik “Zeg me wat je wil en ik doe het.”

“Alles… ik wil alles.”

Het is het allerbeste antwoord ooit.

Ik laat je polsen los en val op mijn knieën. Mijn twee vingers glijden direct in je en mijn mond omvat je clit. Je klauwt in mijn haar en met je schouders nog tegen de wand duw je je bekken vooruit. Hardhandig begraaf je mijn gezicht tussen je benen.

Mijn vingers glijden snel in en uit je terwijl mijn tong je clit bewerkt. Ik lik en zuig met volle overgave. Een derde vinger past er net bij en ik verbaas me opnieuw over hoe strak je bent. Ik buig mijn vingers wat en masseer je G-spot, terwijl mijn tong krachtig over je clit glijdt. We hebben een ritme gevonden en bewegen nu perfect samen.

Je kreunt steviger en intenser en ik voel je bekkenbodem aanspannen. “Mijn God, Matt, ik kom!” Kerm je en je bekken schiet in een soort spasme. Je orgasme dendert door je lijf en je schokt bij iedere golf.

Dan sta ik op en glijden mijn vingers uit je. Ik ga je geen rust geven om bij te komen. Meteen breng ik mijn pik weer naar je kutje. Mijn handen pakken je bovenbenen en ik trek ze omhoog. Terwijl je met een schok over me heen zakt, duw ik je rug weer tegen de muur. Je slaat je armen om mijn nek en met mijn handen onder je bovenbenen til ik je verder op.

En daar, tussen mijn lijf en de douchemuur geklemd, nog naschokkend van je eigen orgasme, daar heb je me volledig.

Ik ben zo geil dat ik al na een paar stoten kom. Grommend en snuivend pomp ik lading na lading diep in je. Al mijn spieren staan als snaren gespannen als ik je langzaam weer op de grond zet. Ik leg mijn voorhoofd op je schouder.

“Wauw…” Stamel ik in ongeloof.

“Inderdaad,” zeg je lachend “nog nooit zo’n leuke cursus gedaan.”

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy