Sexy verhaal: Een hete dubbeldate (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal: Souncloud

Sexy Verhaal: Spotify

Bloednerveus was ik. Ik was altijd al slecht geweest in daten, maar dit was nog tien keer zo erg. Van tevoren leek me dit een heel goed en spannend idee. Sterker nog, ik was degene die het geopperd had. Ik had online gezocht naar de juiste mensen, ik had het contact gelegd en ik had een datum en tijd afgesproken om elkaar te ontmoeten. En nu stonden we hier voor een onbekende deur van een gigantisch huis, in een onbekende straat van een onbekende stad. Ik pak de hand van mijn man en terwijl ik erin knijp druk ik op de bel. We kijken elkaar even aan maar zeggen niks. Dan gaat de deur open. In de opening verschijnt een prachtige classy vrouw in een wijde beige pantalon en losvallende witte blouse. Achter haar in de gang verschijnt haar echtgenoot, een frisse blonde man, al even stijlvol gekleed als zijn vrouw. Hij is bijna het tegenovergestelde als mijn man, wiens haar donker en gemillimeterd is.

Zij stelt zich voor als Laura, hij als Bram. Ze nodigen ons vriendelijk uit naar binnen en niet veel later zitten we met zijn vieren in de woonkamer aan de wijn. Ze lijken zo ervaren, maar als we even praten blijkt dat het voor hen ook de eerste keer is dat ze dit doen. Het stelt me op de een of andere manier gerust en het streelt ook wel mijn ego dat wij hun eersten zijn.

We klikken, Bram en mijn man hebben voetbal als gezamenlijke hobby en raken niet uitgepraat. Ik praat me Laura over onze carrières en de struggles die we hierin ondervinden, allebei werkend in een mannenwereld.

Dan neemt Laura het initiatief en legt ze haar hand op mijn been. Ik stop abrupt met praten en kijk haar aan. Haar gezicht nadert dat van mij en ze drukt haar lippen op mijn mond. Vanaf dat moment weet mijn lichaam weer wat het moet doen. Ik leg mijn hand op haar gezicht en laat mijn tong in haar openvallende mond glijden. Mijn tong vindt de hare en even proeven we elkaar. Er gebeurt van alles in mijn lichaam en ik kruip dichter naar haar toe. Zij doet hetzelfde en even gaan we helemaal in elkaar op. Dan, als we allebei adem tekortkomen, nemen we afstand.

De mannen, die we even vergeten waren, kijken ons aan. Laura glimlacht naar mijn man. “Je bent toch niet jaloers he?” Vraagt ze plagerig. “Want dat is nergens voor nodig.” Ze staat op, loopt naar hem toe en gaat op zijn schoot zitten. “Nee hoor, ik was alleen aan het genieten van het uitzicht.” Antwoord hij zelfverzekerd terug, terwijl hij zijn hand over haar rug laat glijden en op haar billen laat rusten. Ze bukt naar Bram toe, geeft hem een zachte kus en fluistert dan; “Misschien wil jij ons nog wat meer te zien geven schatje.” Ze knikt naar mij.

Hij staat op en loopt en komt heel dicht naast me zitten. Met zijn vingers glijdt hij via mijn hals en decolleté, naar het strikje om mijn middel waarmee mijn jurk vastgeknoopt is. Tergend langzaam trekt hij het los en met zijn hand helpt hij mijn jurkje verder open te vallen. Daar zit ik, in mijn lingerie en hakken op de bank. Met drie paar ogen op mij gericht. Zijn vingertoppen strelen de bovenkant van mijn borsten, grijpen mijn borst dan steviger vast en begint ze te masseren. Ik zie de handen van mijn man het lichaam van Laura verkennen en besluit een stapje verder te gaan.

Ik laat mijn jurk van mijn schouders glijden en haak mijn bh los. Bram zijn hand gaat gretig over mijn borsten, grijpt dan mijn hoofd en trekt het naar zich toe voor een diepe tongzoen. Een gedempte kreun ontsnapt mijn mond. Ik wil op hem klimmen, maar hij duwt me terug in de bank en zakt tussen mijn benen door zijn knieën. Laura zit inmiddels met ontbloot bovenlichaam op de schoot van mijn man. Terwijl ze elkaar strelen blijven ze naar mij kijken.

Bram begraaft zijn gezicht ondertussen tussen mijn borsten en schud wild heen en weer terwijl hij ze stevig vastpakt. Een grom van genot ontsnapt uit zijn mond. Dan zakt hij verder naar beneden. Hij haakt zijn duimen onder mijn string en ik wip een beetje op zodat hij hem naar beneden kan trekken. Gewillig laat ik mijn benen uit elkaar vallen terwijl hij zich een weg naar boven zoent over de binnenkant van mijn benen.

Terwijl zijn tong mijn clit raakt zie ik hoe Laura inmiddels compleet naakt op de stijve lul van mijn man glijdt. Haar ogen blijven strak naar mij kijken terwijl ze haar heupen heen en weer begint te bewegen. Bram zijn tong glijdt tussen mijn lippen met lange halen helemaal van achter naar voor. Hij grijpt mijn benen vast en duwt ze een beetje omhoog zodat hij zijn tong tussen mijn billen kan laten glijden. O jezus wat voelt dat goed. Ik sluit mijn ogen klamp me vast aan de rand van de bank en laat Bram alles bij me likken.

Zijn tong glijdt van achter helemaal door naar voren, waar hij aan mijn clit begint te zuigen. Ik ben zo nat dat ik zijn mond om mijn clit heen hoor soppen. Ik hoor mijn man kreunen en dwing mijn ogen te openen. Voor me zie ik Laura nog steeds naar mij kijken. Ze beweegt haar heupen sneller en haar heerlijke borsten stuiteren op en neer.

Ik houd het niet langer meer. Onder luid gekreun verkondig ik dat ik ga komen. Bram graaft zijn gezicht zo mogelijk nog dieper in mijn kut en mijn man moedigt me aan voor hem te komen. Onder hypnose van Laura haar stuiterende borsten trekt mijn hele lichaam zich samen klem ik Bram zijn hoofd tussen mijn dijen terwijl mijn orgasme door mij heen raast.

Ik laat me terugvallen in de bank en duw Bram zijn hoofd zachtjes op afstand. Hoewel ik normaal gesproken helemaal klaar ben na een orgasme, merk ik dat ik nu nog niet verzadigd ben. Ik wil meer. Meer van dit. Dit gaat nog een heerlijke lange avond worden…

Meer lezen:

Sexy Verhaal: Het lekkerste ijs

Sexy verhaal: Rendez-Vous in het bos (+podcast)

Sexy Verhaal: Geef je over

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy