Sexy verhaal: Het lekkerste ijs

door Yentl

Boven hoor ik de douche aan gaan. Terwijl ik beneden de boel weer aan kant maak en mij klaar maak voor een gezellig avondje samen gaat hij zich opfrissen. Ik steek gezellig wat kaarsjes aan en zet vast bakjes neer om straks te vullen met het lekkerste schepijs hier uit de buurt. Gelukkig is de lente weer in aantocht en kan er weer ijs gehaald worden.

Ik betrap mezelf erop dat ik tussendoor aan het fantaseren ben over zijn naakte lichaam onder de warme waterstralen van de douche en dus ga ik naar boven om iets leuks aan te trekken.

Uit de kast haal ik mijn zwarte serveerster outfit, inclusief schortje. Het slipje laat ik achterwegen. Ook pak ik snel een blinddoek en glijmiddel.

Zodra ik beneden kom ruik ik hoe de rustgevende geur van de kaarsen zich verspreid heeft door de woonkamer. Ik schenk twee glazen witte wijn in, zet ze in de woonkamer en in de keuken wacht ik tot hij naar beneden komt.

Zodra ik zijn voetstappen op de trap hoor doe ik wat ijsbollen in een bakje. Hij komt de woonkamer in en zonder mij op te merken ploft hij op de bank.

Eventjes kijk ik naar hem, daar op de bank, in zijn zwarte joggingbroek, grijs T-shirt en zijn natte blonde haren. De geur van zijn luchtje vindt mijn neus en veroorzaakt een tinteling vanbinnen. Ik pak het bakje met ijs, haal de slagroom uit de koelkast en loop de woonkamer in. ‘Heb je trek in wat ijs?’ vraag ik wanneer ik voor hem sta. ‘Jezus schat, wat zie jij er lekker uit!’ is zijn reactie terwijl hij wat rechterop gaat zitten. Ik trek zijn T-shirt uit en trek zijn broek op zijn enkels. Hij heeft niet eens de moeite genomen om een boxershort aan te trekken.

‘Blijf maar stil zitten’ zeg ik tegen hem terwijl ik de blinddoek bij hem om doe. Ik merk dat zijn ademhaling direct in zijn versnelling gaat. Ik schep wat chocolade ijs op de lepel en laat dit voorzichtig langs zijn lippen gaan. ‘Hmm, wat is dit toch lekker ijs he’ zegt hij terwijl hij zijn lippen aflikt. Ik laat wat ijs vanaf zijn borst naar beneden druppelen, tot de binnenkant van zijn bovenbenen. ‘Ja?’ vraag ik, ‘laat eens proeven dan’ en ik lik van onder naar boven het spoor van ijs dat ik heb achtergelaten op en eindig met een zoen. ‘En? Valt het in de smaak lieverd?’ vraagt hij wat plagerig. Ik zie aan zijn hele lichaamshouding dat hij hiervan geniet. Hij vindt het heerlijk als ik de voorhand neem. ‘Ik weet het nog niet zo goed, ik denk dat ik het ook even met slagroom moet proeven’ antwoord ik terug. Ik lik nog wat overgebleven ijs van zijn tepel en spuit slagroom over zijn inmiddels keihard geworden piemel.

Ik begin rustig en lik wat slagroom van zijn ballen, daarna werk ik mijn weg omhoog tot ik bij zijn eikel ben aangekomen. Ik laat wat kwijl over zijn top lopen, pak hem stevig vast, laat mijn lippen erom heen verdwijnen en vol overgave ga ik te werk. Hard gekreun is het gevolg. ‘Wat kan je dit toch goed’ zegt hij terwijl hij mijn haar vastpakt. Ik krijg altijd zin om nog meer mijn best te doen wanneer hij mij zo aanmoedigt. Ik zak weer iets naar beneden, naar zijn ballen en zuig zachtjes terwijl ik hem begin af te trekken. Met mijn mond zak ik nog iets verder naar beneden en laat mijn tong langs zijn gaatje glijden. Ik voel hoe zijn handen zich vastgrijpen aan mijn haar. Ik kan zijn hartslag bijna horen. Zodra ik merk dat hij er bijna is stop ik. Ik trek het topje van mijn outfit iets naar beneden zodat mijn borsten eruit komen en laat wat ijs over mijn tepels glijden. De koude sensatie doet mij verlangen naar zoveel meer en een zucht ontglipt van mijn lippen. Ik ga op zijn buik zitten en duw mijn borsten in zijn gezicht. Zonder enige twijfel pakt hij mijn middel stevig vast en begint het ijs van mijn borsten te likken en speels te bijten.

‘Laat me je likken, ik wil van je proeven’ zegt hij. Uiteraard laat ik mij dit geen tweede keer zeggen. Zijn lik kunsten zijn buitengewoon en ik kan niet wachten tot ik zijn tong tegen mijn warme klitje voel. ‘Slagroom lust ik ook wel’ zegt hij terwijl ik van hem afga om mij om te draaien. Ik pak de bus slagroom en spuit mijn billen vol. Ik plaats mijn knieën naast zijn schouders tegen de rugleuning van de bank en leun ver naar voren en zeg: Lik me maar. Stevig pakt hij mijn heupen vast en gaat ervoor. Iedere centimeter krijgt aandacht en word zorgvuldig schoongelikt terwijl er slagroom op zijn buik druppelt. Het fenomenale uitzicht van zijn glimmende eikel voor me doet me hunkeren, ik wil hem in me voelen.

Ik begin te jammeren wanneer mijn benen beginnen te trillen. Ik kan en wil niet meer wachten en laat mijn benen van de rugleuning glijden. Hij doet de blinddoek af, pakt mijn heupen weer vast en laat me over zijn stijf opstaande pik glijden. Bij iedere zucht zakt hij dieper, tot enkel zijn ballen nog over zijn. Ik leun achterover, met mijn rug tegen zijn borstkas, mijn hoofd op zijn schouders en pak mijn borsten stevig vast. ‘Kijk me aan’ zegt hij en hij pakt mijn kin vast, ik draai mijn hoofd zijn kant op en we zoenen hevig. De zoete smaak van slagroom gemengd met mijn eigen vocht glijdt over mijn tong en ik voel hoe zijn handen afdwalen tussen mijn benen. Zijn vingers spelen met mijn klit en ik voel mijn tepels steeds harder prikken tegen mijn handen. Met zijn vlakke hand geeft hij een tik op mijn poesje en duwt mij dan voorover. Met mijn handen op de vloer ondersteun ik mezelf terwijl hij flinke klappen op mijn billen geeft.

‘Ik ben zo nat’ kreun ik uit terwijl hij mijn middel heeft gevonden en het ritme aangeeft. De kamer vult zich met het geluid van onze lichamen en jeetje wat gaat hij diep! ‘Je maakt mij helemaal wild’ gromt hij en hij gooit me in de hoek van de bank. Aan mijn enkels trekt hij me naar zich toe en laat mijn billen net iets over de rand hangen. Hij gaat tussen mijn benen op de grond zitten en ik zie hoe ieder stukje van zijn grote pik in mijn verdwijnt. Iedere keer weer opnieuw. Zijn haren dansen op het ritme van zijn stoten. Zijn handen pakken mijn benen stevig vast om me op mijn plaats te houden. Zijn blauwe ogen kijken me strak aan en ik kan niet anders dan terugkijken. Ik zie het verlangen in zijn ogen. Het is bijna beestachtig. Hij leunt voorover, komt dicht naar me toe en fluistert in mijn oor dat ik mij moet omdraaien.

Hij gaat een stukje naar achter zodat ik op mijn buik kan gaan liggen. Mijn knieën raken de grond en ik klamp me stevig vast aan de bank. Ik hoor hoe hij glijmiddel pakt en voel de druppels over mijn billen gaan. Er gaat een tinteling door mijn huid op de plekken waar hij minuten geleden nog harde klappen uitdeelde. Zijn handen verdelen het glijmiddel over mijn billen en ertussen. Hij vult zijn handen met mijn billen, trekt ze wat uit elkaar en gaat rustig naar binnen, in mijn achterste. Even snak ik naar adem. Terwijl hij kreunt over hoe strak mijn ass is laat hij zich er iedere keer uit glijden en weer opnieuw erin, het zit tegen het randje van pijnlijk aan maar het is zo geil. Mijn hartslag bevindt zich in mijn keel en ik laat mijn hand onder mijn buik verdwijnen, opzoek naar mijn klit. ‘Hoe lekker vind je het?’ klinkt het door de kamer. ‘Je neukt zo lekker babe’ is mijn antwoord. ‘Hou je niet in, laat het me horen, kreun voor me’ zegt hij en ik laat me gaan. Mijn vingers die wild tegen mijn klitje te keer gaan, hij die op me in dreunt. Even voel ik het licht worden in mijn hoofd, mijn vingers verkrampen maar blijven hun best doen om mij over de grens te halen. ‘Jaaaaaa’ hoor ik me nog uitkramen terwijl zijn hand hard op mijn rug drukt en mijn gezicht in de bank begraven wordt. Mijn benen trillen en ik begin te schokken. Ik voel hoe hij uit me gaat en zijn warme zaad over mijn rug verdeeld. Hij geeft nog een laatste klap op mijn billen voor hij opstaat.

Wanneer hij zijn zaad van mijn rug veegt vraag ik met een schorre stem: Dus, wil je ijs en een wijntje?

‘Ja lekker schat, het is echt het lekkerste ijs hé?!’

Meer sexy verhalen:

Rendez-vous in het bos

Liefdesbrief

Magic Mike and the sex dungeon

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy