Sexy verhaal: Halsoverkop een onenightstand

door Sem

Als enige vrijgezel op een vrijgezellenavond. Alles mag. Stiekem zijn alle aanwezige kerels op zoek naar een scharrel voor de avond. Vette sex en dan braaf weer huiswaarts. Ik heb vrij spel. De mannen zijn druk. Zenuwachtig misschien wel een beetje. Ik voel me relaxed als we een kroeg binnenstappen. Ver van huis, en we zijn voor iedereen nieuw. Terwijl de anderen druk met elkaar staan te praten valt mijn oog op een vrouw. Ze is niet overdreven mooi maar heeft een geweldig lijf en prachtige ogen. Ik voeg me bij de groep die inmiddels al dichter bij haar groep staat. Mijn nadering heeft ze niet gezien. Als ze omkijkt schrikt ze. ‘Hé’, begin ik luchtig. ‘Schrok je van me?’. ‘Nou, nee, dat niet hoor. Ik had je alleen niet gezien’. Michelle heet ze. We praten wat en ze vertelt dat ze meteen zag dat wij niet uit deze stad kwamen. ‘Ik kom hier regelmatig en ken zodoende bijna iedereen’. Ik vertel waar we vandaan komen en waarom we hier zijn. ‘Het rare is dat er zoveel mensen hier in het café zijn en dat ik, toen ik binnenstapte, alleen jou maar zag staan. Alsof je de enige was in de kroeg’. Ze smelt zichtbaar. ‘Je viel me ook meteen op’, zegt ze met een verliefde blik. Ze speelt het niet. We raken in een ‘zwaar’ gesprek over relaties en liefde. We denken: sex. Ik zie het in haar ogen, ze wil niet alleen naar huis vanavond. De groep wil naar een andere kroeg dus we wisselen nummers uit. We spreken af elkaar later in een ander café te zien. De naam van dat café weet ik buiten al niet meer dus laat het afhangen van de telefoon. In het volgende café gaat het hard met het bier. We worden warm en druk. Ineens voel ik mijn telefoon trillen. Michelle belt. Ik versta haar bijna niet en zelf praat ik erg onduidelijk door de overdaad aan alcohol. Ze wil dat ik naar haar toe kom. Een ander café maar ik versta haar bijna niet. Ze noemt een naam. ‘Ja, is goed’, roep ik en druk haar weg. Ik heb geen idee wat ze vroeg en vertelde.

Nu moet ik haar echt hebben.

Weer later pak ik mijn telefoon en blijk een bericht van haar te hebben ontvangen. Anderhalf uur eerder. ‘Je bekijkt het maar, ik ga naar huis. Ik wis je nummer ook meteen!’, staat er en ik schrik niet eens. ‘Je hebt groot gelijk meid’ denk ik als ik mijn telefoon in mijn broekzak laat glijden. Als we wat later voldaan zijn van het vele bier willen de mannen naar het, van te voren vastgelegde, hotel. Nu baal ik, want ik moet denken aan Michelle en hoe het zou zijn geweest. Haar mooie volle borsten en de rest van dat heerlijke lichaam. Naakt tegen me aan. Ik wilde helemaal niet alleen zijn vannacht. Als we naar buiten lopen pak ik mijn telefoon. Ik bel Michelle. ‘Waar ben je nou?’ vraag ik veel te hard met een dronken stemval. ‘Ja, thuis natuurlijk’, zegt ze semi-kwaad. ‘Maar ik zou toch bij jou slapen?’, brabbel ik en ze schiet in de lach. ‘Jij spoort echt niet hoor. Je bent dronken ook’. ‘Daar heb je helemaal gelijk in, maar ik mis je zo’, lieg ik. Weer lacht ze. Ze vindt de aandacht leuk. Mij ook. ‘Maar ik lig al in bed’, zet ze weer en ik hoor haar hopen dat ik toch kom. ‘Wat heb je aan?’, vraag ik opgewonden. ‘Ik slaap altijd naakt’, antwoordt ze en ik krijg het warm. Nu moet ik haar echt hebben. Hebben, voelen en vreselijk klaar horen komen. Met een slok op zijn mijn remmen weg. Helemaal los. Vuurwerk 2.0. ‘Geef je adres maar, dan kom ik eraan’, overval ik haar en ze geeft het. Er staan drie taxi’s te wachten buiten. Onze groep heeft er al snel twee gearresteerd. Als iedereen zit loop ik naar de derde. ‘Ik zie jullie morgen wel mannen’, en stap in onder het luide geschreeuw en gebral van mijn maten. Ik geef de man het adres en binnen tien minuten sta ik voor Michelle’s huisje.

Al snel hoor ik haar heftig ademen, maar ze mag nog niet komen.

Ze doet open met haar badjas half open. Eén borst is duidelijk zichtbaar en ik vang nog een glimp van haar lies op.  ‘Ik was boos op je’, zegt ze lief en geeft me een kus. Haar lange krullen in mijn handen. Ze ruikt heerlijk en trekt me mee naar haar slaapkamer terwijl ze me aan blijft kijken. Als ze zich achterover op bed laat vallen is haar naakte lijf helemaal zichtbaar. Ze is veel mooier dan ik in mijn gedachten had. Haar borsten zijn prachtig vol en hard. Als ze ligt staan ze nog steeds. Een waas voor mijn ogen. Mijn lul is ondertussen keihard en wil erg graag bevrijd worden. Ik kan niet op haar wachten. Geen tijd voor romantiek of voorspel. Terwijl ik me onhandig aan het uitkleden ben, lik ik telkens even in haar schaamlippen. Ze kreunt en wil meer. Veel meer. Ik trap mijn schoenen gelijk met mijn broek uit tegen een kast en terwijl ik mijn tong in haar warme mond duw, wring ik nog een sok uit met mijn grote teen. Ik wil alles. Van haar gewillige mond zak ik via haar tepels en navel naar haar drijfnatte kutje. Ze is heerlijk. Al snel hoor ik haar heftig ademen, maar ze mag nog niet komen. Als ik mijn zaad met golven in haar achterlaat wil ik haar kussen. Wil ik haar tong tegen de mijne. Diep en geil.

Ze laat me bijna smeken maar stopt op tijd.

Dan komt ze overeind en duwt me weg. Ik lig op mijn rug met mijn stijve lul recht omhoog. Haar mond is warm en ze likt mijn donkerrode eikel met het puntje van haar tong. Dan ineens verdwijnt hij in haar hongerige mond terwijl ze met haar andere hand zacht in mijn zak knijpt. Ze laat me bijna smeken maar stopt op tijd. Lachend geeft ze me een lieve kus en steekt haar duim half in mijn mond. Ze gaat liggen en trekt me tegelijk op haar. Zonder handen vindt mijn harde lul haar kutje en glijdt naar binnen. Haar gezicht vertrekt en ze gaat op in ons moment. Gelukkig heeft ze zelf ook niet zoveel meer nodig waardoor het lukt zo goed als tegelijk klaar te komen. Ik moet bijna huilen van genot. Ze roept en krijst, met haar nagels in mijn bovenbenen. De volgende ochtend word ik wakker van luid geknor en een kat op mijn gezicht. De zon schijnt op de lakens en Michelle heeft al een ontbijtje gemaakt. Het lijkt een film. Gezellig, lief en vooral gemeend. Ze weet dat ze me nooit meer zal zien, dat voel ik. Ze brengt me netjes naar het hotel waar de jongens hebben geslapen. Ik stap uit en geef haar nog een kus door het geopende raam. ‘Ik bel je nog oké?’ Ze kijkt me aan en lacht: ‘Ik jou ook niet.’

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy