Sexy verhaal: Het Oud & Nieuw-feest deel 1

door Alicia

Misschien romantiseer ik die bewuste avond van afgelopen oktober, de avond van het gala waarop mijn leven een bijzondere en onverwachte wending kreeg. Het contract dat ik tekende ontneemt mij de vrijheid met iemand te praten over de details en ik begin me af te vragen of het beeld wat ik heb gevormd nog wel klopt. In mijn herinnering heb ik het misschien mooier gemaakt dan het was. Zonder enige nuance of kritiek van buitenaf zijn de scherpe randen vervaagd en blijft alleen het magische over.

Bijna elke nacht als ik alleen in mijn bed lig, speelt het zich opnieuw af. De spanning die ik voelde toen ik daar op de deurbel drukte is nog zo levendig, alsof het gisteren was. Weemoedig denk ik aan de gebeurtenissen die volgden toen ik het landhuis binnenstapte en me realiseerde wat Gwen en Ron van mij verlangde. De opwinding die ik daarbij voel valt niet te onderdrukken, het zorgt telkens weer voor een kloppend gevoel tussen mijn benen. Meer dan eens laat ik mijn handen over mijn lichaam glijden in de wens dat het de hare zijn, of de zijne en dan zak ik weg in een soort roes, of droom, mijn lichaam prikkelend en mijn clitoris strelend tot ik mijn orgasme vind.

Er zijn al zoveel weken verstreken sinds het gala en ik had verwacht, nee, gehoopt dat ze mij alweer zouden oproepen voor een volgend feest. Zeker rond de Kerstdagen had ik wel een oproep verwacht.

Viel ik tegen achteraf?

Of hebben ze simpelweg mijn diensten niet nodig op dit moment?

Maar waarom dan de moeite doen van een heel contract opstellen?

Die vragen blijven zich herhalen in mijn hoofd waarbij ik hoop ze snel te kunnen beantwoorden.

De uitnodigingen voor Oud en Nieuw-feestjes van vriendinnen stromen binnen, ik heb ze weten af te houden met smoesjes en kleine leugens in de hoop dat het geen argwaan opwekt bij ze. Nog steeds hoop ik op een oproep, en mijn hart maakt een sprongetje op het moment dat ik dit bericht binnenkrijg.

Goedemorgen Pleun,

Het is inmiddels een tijd geleden, maar Ron en ik willen graag van jouw diensten gebruik maken tijdens ons besloten feest in de nacht van oud naar nieuw. Instructies volgen nadat je hebt toegezegd te kunnen komen.

Graag zo snel mogelijk een reactie,

Groet,

Ron & Gwen

De adrenaline stroomt met hoge snelheid door mijn aderen terwijl ik het bericht voor de derde keer lees.

Wat voor feest?

Hoeveel gasten?

Is er meer personeel aanwezig?

Wat moet ik aan?

Allemaal vragen die door mijn hoofd schieten. Ze maken me niet onzeker, maar nieuwsgierig. Hier heb ik op gewacht, als er nu iemand naast me zou zitten zou diegene zich afvragen waarom ik zo absurd naar mijn telefoon aan het glimlachen ben. Zonder enige twijfel typ ik mijn antwoord.

Ik ben erbij.

Liefs Pleun

 

Ik wist dat ik op je kon rekenen, bij dezen de instructies voor nu. Verdere aanwijzingen volgen als je er bent.

Tot dan,

Gwen

De instructies die Gwen meestuurt zijn duidelijk. Ik moet om acht uur al aanwezig zijn. Iets wat ik redelijk vroeg vind voor een Oud en Nieuw-feest, maar dat heeft vast met de voorbereidingen te maken. Verder moet ik geschoren zijn, make-up dragen, rode nagels hebben, rode lipstick dragen en mijn haren strak naar achter binden. Uniformen worden verstrekt aan het personeel bij aankomst. Hiermee is een van mijn vragen beantwoord. Het is gek, maar ergens voel ik een steek als ik die woorden lees. Is de situatie tussen Ron, Gwen en mij dan niet exclusief? Hebben ze meer mensen zoals ik in dienst? Het lijkt naïef te denken van niet, maar die bewuste avond voelde heel speciaal. Heeft mijn intuïtief mij op dat punt in de steek gelaten of was ik te overmand door alles wat er om me heen gebeurde dat ik haar willens en wetens negeerde?

Er is een vraag beantwoord en er zijn er tien nieuwe voor terug gekomen. Het is een spel die ze spelen waarbij het lijkt of je steeds in een nieuwe wereld komt. Een wereld met nieuwe spanning en hindernissen. Het is heerlijk en geeft me het gevoel dat ik leef.

Maar voor nu laat ik het los en vertel ik mijn vrienden dat ik moet werken met Oud en Nieuw.

Afgelopen nacht heb ik vreselijk slecht geslapen, onrustig lag ik te woelen en alle mogelijke scenario’s voor de volgende avond raasde als een kudde wilde dieren door mijn hoofd. Eindelijk zou ik haar handen weer op mijn lichaam voelen. Eindelijk mocht ik zijn mannelijkheid weer ruiken en proeven.

Om de dag door te komen en de tijd te doden heb ik besloten vast de kerstboom op te ruimen. De versieringen en de verlichtingen ruim ik op en ik breng alles naar de kelderkast.

Met moeite lukt het me om iets te eten. Ik weet dat het moet anders hou ik het niet vol de hele nacht, maar de spanning die ik voel maakt het onmogelijk. Bijzonder eigenlijk dat zowel positieve als negatieve spanning dezelfde reactie oproepen in mijn lichaam. Ik heb er enorm veel zin in en toch gaat elke hap maar met moeite naar binnen.

Onder de douche begin ik aan het scheerritueel en ik merk dat die handeling mij kalmeert. Ik ben nu echt bezig met vanavond. Het is bijna zover.

Voor de tweede keer laat ik me afzetten op de oprit van het landgoed. Het staat er net zo bij als in mijn herinnering. Alleen zijn nu de struiken op het omliggende terrein verlicht met kleine witte kerstlampjes. De bomen die grenzen aan de oprit worden vanaf onderen met led verlicht waardoor de stam en de kale takken een onheilspellend beeld geven. Een koude rilling loopt over mijn rug als ik uitstap De wind is ijzig scherp vanavond.

Voor het gemak heb ik een simpele joggingbroek aan getrokken met een hoodie. Het past totaal niet bij mijn, al zeg ik het zelf, perfect aangebrachte make-up. Mijn haar is zoals verwacht wordt strak naar achter gebonden. Iets wat in mijn geval een hele klus is, maar ik heb het er graag voor over en ik hoop dat mijn uniform mijn werk ten goede komt.

Een jonge iets rondere blonde vrouw doet open, haar haren zijn strak naar achter gebonden en ook zij heeft rode nagels en lipstick. Ze draagt een zwart kort rokje met daarop enkel een bustier van zwart satijn en kant. Ik denk dat ik staar, haar voluptueuze borsten puilen er bijna bovenuit.

Ik slik, zou dit ook mijn uniform zijn voor deze avond?

“Jij bent vast Pleun. Ik ben Angel, welkom. Volg mij, dan leg ik je uit wat de bedoeling is voor vanavond.”

“Is Gwen er niet?”

“Je zult Gwen later vanavond treffen, ik moest doorgeven dat ze erg blij is met je komst.”

Het is lastig, maar ik probeer mijn teleurstelling te verbergen. Ik volgde de blonde schone door het huis dat voor een deel voor mij bekend terrein is.

Als we langs de woonkamer lopen word ik overspoeld door warmte. Het enige dat anders is aan de ruimte dan op die bewuste avond is de kerstversiering. Kosten nog moeite zijn gespaard om het huis op en top kerstig te maken. De boom is immens groot en alles is in warme tinten van bruin, rood en goud. We lopen door langs de grote keuken, die heb ik vorige keer niet gezien en ik verbaas me erover hoe groot het is. Het lijkt meer op een keuken uit een restaurant dan één die hoort in een woonkamer. Het wit, marmer en staal staan in kil contrast met de woonkamer. We lopen nog verder en komen in een soort bijkeuken uit waar een grote tafel staat met zes stoelen. Er zijn nog drie dames aanwezig die allen hebben voldaan aan de instructies. Zij hebben hun uniformen aan en het valt mij op dat ze allemaal blond zijn. Ik ben de enige brunette in de ruimte. Tenminste van de dames. Er zijn ook twee jonge en aantrekkelijke mannen. Beide donkerharige spierbundels die zo uit een sportschool lijken te zijn gewandeld. Ze stellen zich voor als Niels en Rob. Hun uniform bestaat kennelijk uit enkel een pantalon en een vlinderstrik. Hun bovenlichaam is onbedekt, hun spieren zijn duidelijk zichtbaar. Het is een goed begin van deze avond. Niemand lijkt moeite te hebben met de halfnaaktloperij.

Angel reikt mij een bustier en rokje aan.

“Ga je maar omkleden, dan lopen we daarna met elkaar de avond door.”

“Waar is een kleedruimte?”

Angel kijkt verbaast naar me.

“Gewoon, hier.”

Ik knik en onder toeziend oog van deze onbekenden kleed ik me om alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Dan neem ik plaats aan de tafel naast Niels. We zijn nu allen gelijk gekleed en net als in de sauna, voel je na tien minuten het ongemak niet meer.

Angel steekt van wal:

“Vanavond hosten Ron en Gwen een gemaskerd bal voor hun dierbare vrienden die gelijkgestemd zijn. Zoals jullie allen weten is privacy van groot belang. De heren komen in smoking, de dames in zwarte jurkjes alle gasten dragen een zilver en wit Venetiaans masker. Wij dragen niet meer dan dit en zullen de hapjes en de drankjes verzorgen.”

“Dit kan nog leuk worden,” zegt Niels. Hij heeft een accent die ik niet helemaal kan plaatsen, uit de Achterhoek misschien. Ik neem me voor het hem later te vragen.

Niels en ik krijgen de instructie de gasten op te vangen met champagne en de glazen de hele avond aan te vullen. Rob moet de auto’s parkeren, iets wat me niet warm lijkt met een bloot bovenlichaam, maar het lijkt hem niet te deren. De rest van het personeel is verantwoordelijk voor de hapjes.

Rond tien uur komen de eerste gasten binnen. Het zijn alleen maar stellen en allen stuk voor stuk prachtig gekleed in zwart en wit. Niels en ik staan bij de deur en elke keer als hij opent voel ik mijn tepels verstijven door de koude wind en tegen de het satijn van mijn bustier duwen. Ik heb tenminste nog iets erover aan. Niels z’n tepels daarentegen…

Als de laatste gasten arriveren en ook voorzien zijn van hun glaasje champagne komen Ron en Gwen gearmd de ronde trap af. Ze hebben hun maskers op en zijn bijna onherkenbaar, maar door haar gracieuze manier van lopen weet ik dat zij het is. Ron sterk aan haar zijde exact zoals op het Ondernemersgala. De sfeer is ontspannen en Ron en Gwen mengen zich tussen hun vrienden.

Voordat ik haar zie ruik ik haar parfum, ik draai me om en daar staat Gwen, ze bekijkt me door haar masker heen als ze een glas van het dienblad afpakt. Mijn ademhaling versnelt bij het zien van haar diepe decolleté.

Lees hier deel twee.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

1 reactie

Oud & Nieuw – Miss Sex and the Suburbs 22 april 2019 - 12:22

[…] Lees deel 1 & 2 bij LotteLust […]

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy