Sexy Verhaal: Een gehorige hotelkamer

door Saskia


Daar zit ze dan, donderdagavond, op haar bed in een hotelkamer in hartje Londen. Kapot van alle vergaderingen die ze die dag had gehad. En al moe bij het idee dat ze morgen een nog drukkere dag gepland heeft staan. Ze duwt haar zwarte naaldhakken uit en stroopt haar panty naar beneden. Met moeite staat ze op en maakt ze de rits van haar rok los die ze over haar billen naar beneden laat glijden. Als ze ook haar bloes, slip en bh uit heeft getrokken laat ze haar handen even over haar lichaam gaan over al die plekjes waar haar kleding heeft gekneld. Er is toch weinig zo lekker als je kleren uitdoen na een lange dag.

De hele dag had ze tussen de oude grijze mannen in pak in saaie meetings gezeten. En toen moest ze ook nog met het hele stel uit eten. Haar mond was bijna uitgescheurd van al het nep geglimlach aan tafel om de stomme grappen en toespelingen die haar kant op kwamen. De vele glazen wijn die de mannen hadden gedronken maakten het er niet beter op. Toen één van die mannen dan ook voorstelde nog een afzakkertje te doen, wist ze niet hoe snel ze zich moest excuseren. De drukke dag morgen kon ze daarvoor gelukkig prima als excuus gebruiken.

Ze loopt naar de badkamer om de kraan van het bad open te draaien. Terwijl het bad volloopt maakt ze haar gezicht schoon boven de wastafel en draait ze haar haren in een knot. Dan loopt ze naar haar koffer en haalt haar lievelingsspeeltje de Copy – Dolphin vibrator eruit. Even laat ze hem in haar hand ronddraaien. Hij ziet er zo schattig en onschuldig uit. Maar ze weet dat ook in dit geval schijn bedriegt. Ze is toe aan een beetje ontspanning en dus neemt ze hem mee naar de inmiddels volgelopen badkuip. Ze legt de dolphin op de rand van het bad en laat dan langzaam haar voet in het warme water zakken. Haar hele lichaam ontspant als ze ook met de rest van haar lichaam in het water gaat en ze slaakt een diepe zucht. Haar hoofd laat ze op de hoofdsteun van het bad leunen. Haar vingers spelen met het oppervlak van het water. Observeren de kringen die het water maakt wanneer haar vinger de gladde oppervlakte aanraakt.

Haar gedachte dwalen af naar een paar maanden geleden. Toen een relaxte kroegavond met vriendinnen uitliep in een heerlijke one night stand. Juist toen ze besloten had Genoeg van mannen te hebben was daar die heerlijke barman. Ze denkt aan zijn gespierde armen vol tatoeages. Zijn prachtige latino huid en zijn diepe donkere ogen. Met zijn zwarte golvende haar strak in de gel naar achter. Totaal niet het type waar ze normaal voor valt, maar dat was ook precies wat ze nodig had. In gedachte gaat ze met haar handen over zijn gladde gespierde borst. Met haar vinger volgt ze de V-vormige lijnen die onder zijn buik zijn boxer in duiken. Die boxer die ze in haar hoofd naar beneden duwt over die keiharde billen van hem. Ze ziet zijn harde lul voor zich en laat haar benen uit elkaar tegen de rand van het bad vallen.

Ze bedenkt hoe hij zijn handen over haar lichaam laat gaan. Hoe zijn vingers zich in haar billen graven terwijl hij zijn tong diep in haar mond laat glijden. Hoe hij haar zonder aarzelen oppakt en tegen de muur aan zet.

In gedachten verzonken grijpt ze de dolphin naast haar en laat ze hem onder water tussen haar benen glijden. Terwijl ze hem aanzet en naar binnen laat glijden, dringt de barman in haar gedachten moeiteloos met zijn harde lul haar natte kutje binnen. Ze voelt de trillingen tussen haar benen, tegen haar clit en diep vanbinnen. Ze doen haar, met haar vrije hand, de rand van het bad grijpen om niet kopje onder te gaan. In haar hoofd stoot de barman hard en ritmisch bij haar naar binnen, terwijl hij haar nog steeds moeiteloos met zijn handen op haar billen opgetild tegen de muur aan duwt.

Ze laat zich helemaal gaan en kreunt het uit terwijl ze de dolphin heen en weer beweegt. Het water klotst tegen de randen van het bad als ze zich door de barman tot een hoogtepunt laat brengen.

Juist als ze de dolphin weer uitdrukt hoort ze gebons op de hotelkamer deur. “Everything allright there?” hoort ze een zware mannenstem vragen. Even verstijft ze. Dan weet ze haar stem weer te vinden: “Ahm, yes, everything allright…I just bumped my toe.” Roept ze richting de deur. “Allright.” Ze hoort de man weglopen en zakt naar beneden met haar hoofd het water in van schaamte. O mijn god, denkt ze. Dit kan ook echt alleen mij weer overkomen…

Dit verhaal is mede mogelijk gemaakt door Easy Toys

De Copy Dolphin Vibrator:


Meer sexy verhalen:

Genoeg (van) mannen (+podcast)

Het broertje van de baas (+podcast)

Carte Blanche

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy