Sexy verhaal: De buurman

door Alicia

Daar zit ik dan, opgekruld op de bank, make-up loos in een wollige badjas. Het is inmiddels midden in de nacht. Het is stil in huis, ik hoor alleen de zware ademhaling van de hond en het zachte gebrom van mijn laptop. Ik kijk naar de cursor die knippert op een lege pagina. Normaal vind ik dit een heerlijk moment om te schrijven. De rust, het donker, alleen ik en mijn glas wijn. Ik moet een sexscène schrijven voor mijn nieuwe boek. Een scène waarbij de allesoverheersende liefde tussen mijn personages wordt bezegeld door sex. Liefdevol en gepassioneerd. Maar er komt niets. Ik voel niets. Ik voel me zo verre van sexy. Ik ben net zo leeg als de pagina voor me. Wanneer was ik zelf voor het laatst verliefd? Was ik ooit echt verliefd? En sex? De laatste keer ongecompliceerde sex was met de getrouwde buurman en is ook al weer twee weken geleden. Misschien is het logisch dat ik geen inspiratie heb. Ik kijk naar mijn telefoon en overweeg mijn buurman te vragen om langs te komen, maar realiseer me dat dit geen handig tijdstip is om af te spreken.

Mijn gedachte dwaalt af naar twee weken geleden. De buurman had papa-dag. Zijn kinderen waren naar school en zijn vrouw was naar haar werk. Hij belde aan voor koffie.

Het was op de laatste buurtbarbecue wel duidelijk dat we elkaar aantrekkelijk vonden. Mijn buurman is lang en sterk. Zijn bruine ogen en vijf daagse stoppelbaardje maken hem een lust voor het oog. Hij is het type man die ik woest aantrekkelijk vind, maar ik moet er niet aan denken om met hem samen te leven. Zijn vrouw haakte eerder af om de kinderen naar bed te brengen. Wij raakte verder in gesprek en toen hij even later ook naar huis ging zei hij: “Ik kom binnenkort wel een keer koffie drinken!” Ik dacht dat het de alcohol was die sprak. Nog geen week later stond hij op een zwoele nazomer ochtend voor mijn deur. “Heb je koffie?” Onder de indruk van zijn brutaliteit en tegen beter weten in liet ik hem binnen. Ik had tenslotte niets te verliezen. En hij is volwassen genoeg om zijn eigen keuzes te maken.

Hij trok mijn string opzij en duwde zijn sterke vingers bij me naar binnen.

Voor we het tweede kopje koffie op hadden stond ik al tegen de keukenmuur. Hij zoende me heftig en ik zoende gewillig terug. Heel even verlost van de eenzaamheid waar ik als schrijfster in leef. Zijn hand gleed onder mijn zomerjurkje. Hij trok mijn string opzij en duwde zijn sterke vingers bij me naar binnen. Op dat moment wist ik het. Deze man hoeft maar te vragen en ik geef. En hij wist het ook. Hij tilde me op en ik sloeg mijn benen om hem heen. Ik voelde me veilig in zijn greep. Hij neukte me de hele keuken door tot ik niet meer kon staan. Hij liet me op de grond zakken, hield mijn hoofd voorzichtig maar stevig vast en duwde zijn pik in mijn keel. Nu ik eraan terug denk proef ik de smaak van zijn zaad nog steeds in mijn mond. Toen hij klaar was gaf hij me een kus en zei, “tot volgende keer.” Hij liet me voldaan en met trillende benen achter. Die volgende keer gaat er komen. Ik weet het zeker. Het moet. Ik wil niks liever dan zijn neukertje zijn. Genieten van de platheid van het wederzijds verlangen.

Ik kijk naar mijn scherm. De pagina is nog steeds leeg en mijn kruis is nat. Nat van de gedachte aan sex met hem. Mijn hand is van het toetsenbord afgedwaald naar mijn borsten en terwijl ik zachtjes knijp in mijn stijve tepels denk ik aan hem. Aan hoe hij, als hij hier nu was, me zou likken. Net zo lang tot ik drijfnat was. Ik denk aan hoe hij zijn mooi gevormde grote pik bij mij naar binnen stoot. Zijn gram halen. Mijn lichaam gebruiken voor zijn genot. Voor mijn genot. Ik word geil van de gedachte en mijn hand glijdt naar beneden. Mijn vingers vinden mijn natte ingang. Zelden ben ik een man tegen gekomen die op zo’n natuurlijke wijze weet wat ik wil. Terwijl ik langzaam bij mezelf in en uit ga laat ik mijn fantasie de vrije loop.

Hij neukt mij achterlangs op de bank net zo lang tot ik bijna klaarkom.

Ik denk aan hoe hij naast zijn vrouw ligt. Hoe hij haar misschien wel heeft geneukt. Ik fantaseer dat ik mag kijken. In de hoek van zijn slaapkamer, braaf ondergaan hoe hij zijn vrouw bevredigt. Afwachtend en hopend dat ik hem ook nog in me mag ontvangen. Ik denk aan hoe hij zijn vrouw achter laat in bed en mij mee neemt naar beneden. Hoe hij mijn lichaam begeert en opeist. Hij neukt mij achterlangs op de bank net zo lang tot ik bijna klaarkom. Dan stopt hij en stuurt me verlangend naar meer weer naar huis.

Ik vinger verder en verder, steeds sneller en dieper. Ik wil hem hier. Nu! En bij de fantasie van mijn sexy buurman kom ik klaar.

Ik sta op om mijn handen te wassen. Terwijl het vocht van mijn orgasme wegspoelt, klaart het op in mijn hoofd. Ik drink de laatste slok wijn op. Ik typ een bericht: “Morgen om 10 uur staat de koffie klaar. X de Buuf”.
Ik zet mijn laptop weer op schoot en begin te typen. Een uur later is mijn scène klaar. Het is een ruwe versie maar ik ben tevreden. Ik zet de wekker om 9 uur en ga snel mijn bed in. Ik kan niet wachten tot morgenochtend. Redelijk snel val ik in slaap en wordt pas wakker door het geluid van de wekker. Zodra ik me realiseer wat er straks gaat gebeuren, spring ik uit bed en duik onder de douche. Ik scheer mezelf en trek sexy lingerie aan en een negligé. Ik föhn mijn haar en breng make-up aan. Blij met mezelf en helemaal voorbereid op hem loop ik naar beneden en zet ik koffie. Dan pas neem ik de tijd om op mijn telefoon te kijken.. Ik heb een nieuw bericht.

“Ik maak uit wanneer we koffie drinken.” Het bericht voelt als een geile stomp in mijn maag. Met een nat slipje staar ik opgewonden en teleurgesteld naar het scherm van mijn telefoon. Deze man weet echt wat ik wil!

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy