Sexy verhaal: Het grensverleggende spel – deel 3 (+podcast)

door Saskia

Lees het vorige deel van dit verhaal hier

Sexy verhaal via Soundcloud

Sexy Verhaal via Spotify

Het is maandagochtend. Sanne zit aan de eettafel achter haar laptop. Tom is net de deur uit op weg naar zijn werk en na een enerverend weekend is de rust wedergekeerd.

Na het seksuele avontuur van afgelopen weekend en de afspraak die ze voor volgende week hebben gemaakt vindt Sanne het maar moeilijk zich te concentreren op haar werk. De gedachte aan Pim blijft maar door haar hoofd spelen. Ze pakt haar telefoon en scrolt door haar WhatsApp lijst totdat ze bij Pim is.

‘Hey’ begint ze te typen. Ze probeert onder woorden te brengen wat ze hem wil voorleggen, maar krijgt het niet voor elkaar. Tenslotte besluit ze het maar anders aan te pakken: ‘Hey, alles goed? Heb je zin in koffie ergens deze week? Wil wat aan je vragen.’ Ze drukt op verzenden en legt zenuwachtig haar telefoon met het scherm naar beneden naast zich neer.

Maar, eigenlijk zoals ze had verwacht, begint haar telefoon gelijk te trillen. ‘11 uur bij mij in de tuin?’ Ziet ze in haar scherm staan. Ze moet glimlachen. Het is precies zoals Pim is. Snel, scherp en recht door zee. Ze antwoord dat ze er zal zijn en probeert dan zo goed en zo kwaad als het gaat nog even te werken. Niet veel later springt ze op de fiets naar Pim zijn huis.

“Ik heb een nieuw apparaat.” Begroet hij Sanne terwijl hij voor haar uit naar de keuken loopt. “Deze maakt echt hele lekkere cappuccino. Wil je?”

Niet veel later ploffen ze met hun cappuccino's neer op de loungebank in zijn tuin. Natuurlijk geeft hij Sanne geen tijd om zichzelf even bij elkaar te rapen, maar valt hij gelijk met de deur in huis: “Je wilde me iets vragen?” Hij kijkt Sanne verwachtingsvol aan.

Die weet zich geen houding te geven en schuift giechelend op de bank heen en weer. “Uhmm, ja. Ik uhm…” Ze haalt even diep adem en gooit er dan uit: “Tom en ik proberen wat nieuwe dingen uit en nu wilden we vragen of jij mee wilde doen aan een van onze avonturen.” Voor het eerst lijkt Pim niet te weten wat hij moet zeggen. Sanne grijpt de stilte aan om het verder toe te lichten.

“We willen wat van onze fantasieën daadwerkelijk uitvoeren en een van Tom zijn fantasieën is om toe te kijken hoe ik het met iemand anders doe.” Weer valt er een pauze.

“En toen dacht ik aan jou…”

Pim kijkt Sanne nog steeds ongelovig aan. “En Tom vindt dat goed?” Vraagt hij uiteindelijk.

Sanne knikt. “Het is zijn fantasie. En toen ik jou opperde, stemde hij in.”

Het kost Pim niet veel tijd over haar voorstel na te denken. Hij stemt vrijwel direct toe en ze spreken af voor zaterdagavond bij Pim thuis.

De week kruipt voorbij. Zowel Tom als Sanne zijn bloednerveus voor wat komen gaat.

“Weet je het zeker?” Vraagt Sanne meerdere keren gedurende de week. En nog eens als het eindelijk zaterdag is en ze zich klaar maken om naar Pim te gaan.

“Ja, ik weet het zeker.” Verzucht Tom op een luchtige toon. Maar de spanning is van zijn gezicht af te lezen.

Om het niet al te ongemakkelijk te maken doet Sanne niet heel veel moeite om zich uit te dossen. Het zou net zijn alsof ze die moeite dan doet voor Pim, en die indruk wil ze Tom niet geven. Het moet vooral makkelijk uit te trekken zijn, denkt ze bij zichzelf. Het wordt een broek met elastieken band en een simpele top. Wel trekt ze er een mooi zwart lingerie setje onder aan.

Ze staan voor Pim zijn deur. Als Tom aanbelt grijpt Sanne snel zijn hand. Het voelt vreemd dit te doen, ze hebben bijna nooit elkaars hand vast. Maar ze wil er alles aan doen om Tom op zijn gemak te stellen.

Als ze binnen zijn drukt Pim hen beide een glas wijn in de hand. “Laten we eerst wat drinken.” Begroet hij hen, duidelijk ook niet helemaal op zijn gemak. Ze drinken wijn en praten even over koetjes en kalfjes. Maar bij het derde glas gooit Pim het hoge woord er dan eindelijk uit.

“Dus…Jullie hebben mij ergens voor nodig…” Zegt hij net iets te hard.

“Ja.” Antwoord Tom verrassend gedecideerd. “Misschien dat we even wat dingen kunnen afspreken.” Hij heeft er duidelijk van tevoren over nagedacht hoe dit zou gaan.

Ze bespreken dat ze het alle drie elk moment kunnen aangeven wanneer ze willen stoppen, of wanneer er iets gebeurt waar ze niet oké mee zijn.

Dan oppert Tom: “Misschien moeten jullie eerst even samen naar boven gaan en een beetje opwarmen. Dan kom ik er achteraan.”

Pim staat op en kijkt afwachtend achterom of Sanne meekomt. Nu pas wordt het echt voor haar. Tot nu toe was het een soort fantasie, maar nu is het echt zover. Ze kijkt naar Tom, zoekend naar bevestiging. Als die geruststellend knikt loopt ze naar hem toe en geeft hem een lange zachte kus. “Ik houd van je.” Fluistert ze.”

“Ik ook van jou.” Fluistert hij terug. “Veel plezier he. Geniet ervan, dan doe ik dat ook.”

Dat was precies wat Sanne wilde horen om met een gerust hart achter Pim aan te lopen.

“Hi.” Sanne en Pim staan tegenover elkaar in zijn slaapkamer. De spanning is om te snijden als hij langzaam naar haar toe loopt. Hij is een stuk groter dan Tom, daar moet Sanne aan wennen als hij tegen haar aan staat. “Ben je oké?” Vraagt hij haar. “Ja.” Antwoord ze. Ze voelt haar hart sneller slaan. “Jij ook?” Pim knikt alleen maar en buigt zich voorover. Zijn lippen vinden die van haar en gelijk ontstaat er een wilde diepe tongzoen.

Vanaf dat moment is alle ongemakkelijkheid weg. Ze laat zich verdrinken in zijn mond en slaat haar armen om zijn nek. Haar handen graaien in zijn haar, zakken naar beneden en kruipen onder zijn shirt. Hij grijpt dit aan als een reden om deze gelijk over zijn hoofd te trekken. Ook haar shirt moet eraan geloven. Ze houdt haar armen gewillig omhoog terwijl hij haar shirt langzaam over haar hoofd trekt. Ze haakt zelf haar bh los en laat deze langs haar armen op de grond glijden. Even bewondert hij haar. Dan grijpt hij haar weer vast, laat opnieuw zijn tong in haar mond glijden en duwt haar naar achter tegen de muur aan. Naast hen gaat de slaapkamerdeur open en in een waas beseft Sanne dat Tom binnenkomt.

Als Tom naar binnen loopt glijdt zijn hand even langs de hare als teken van vertrouwen, maar dan wordt haar aandacht volledig in beslag genomen door Pim, die haar bizar soepel optilt en tegen haar aan begint te rijden. Door haar broek heen voelt ze hoe hard hij is. Hij schuurt ermee tussen haar benen en een kreun van genot ontsnapt uit haar mond.

Als Pim zijn hoofd in haar nek begraaft ziet ze Tom vanuit haar ooghoeken zitten. Onderuit gezakt op de stoel in de hoek van de kamer, met zijn hand in zijn broek en een hongerige blik in zijn ogen.

Wordt vervolgd…

Meer lezen

Het grensverleggende spel deel 1 (+podcast)

Het grensverleggende spel deel 2 (+podcast)

Nieuwe dingen met neukmaatje (+podcast)

1 reactie

Eva 27 september 2021 - 00:17

Goedddd…. kan niet w88

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy