Sexy verhaal: Het grensverleggende spel – deel 2 (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

Lees en luister deel 1 van dit verhaal hier

Sanne zucht teleurgesteld, maar draait zich dan om naar haar nachtkastje waar ze de fles glijmiddel uithaalt. “Heel veel.” Commandeert ze Tom, terwijl ze de fles aan hem overhandigt. Ze draait zich weer terug en trekt haar billen met haar handen opzij om hem volledige toegang te geven. Van grote hoogte knijpt hij in de tube en spuit hij haar vol. Hij smeert ook zichzelf goed in en gooit de tube dan aan de kant.

Half op haar zij wacht Sanne tot Tom achter haar komt liggen. Hij laat zijn lul eerst langzaam tussen haar billen heen en weer glijden. Sanne merkt dat ze geniet van dit gevoel. Van zijn lul tussen haar billen. Van de wrijving erlangs en overheen. Ze begint te kronkelen van genot, een teken voor Tom dat ze er klaar voor is. Voorzichtig drukt hij van achter bij haar naar binnen.

“Gaat het?” Vraagt hij haar als hij halverwege is. Als ze aangeeft dat alles oké is duwt hij zichzelf verder naar binnen, waar hij haar weer even laat wennen aan het overweldigende gevoel.

Sanne merkt dat ze gespannen is en glijdt met haar hand naar beneden om zichzelf te helpen ontspannen. Terwijl haar vingers haar clit masseren begint Tom voorzichtig heen en weer te bewegen. Als houvast grijpt hij haar heupen. Het strakke gevoel rond zijn lul en het heerlijke uitzicht laten de spanning in hem snel opbouwen. Om niet te snel te komen stopt hij zijn heupbewegingen. Zijn handen glijden over haar rug nek en schouders.

Terwijl Sanne went aan het opgevulde gevoel en haar inmiddels zeiknatte clit blijft masseren, vinden Tom zijn handen haar borsten. Gretig begint hij ze te masseren en haar tepels te plagen door er zachtjes overheen te wrijven.

Sanne geniet van de stimulatie die haar van alle kanten overvalt en begint zwaarder te ademen. Haar hoofd valt naar achter en ze geeft zich over aan het gevoel. Met één hand nog steeds in haar borst grijpend en de andere hand om haar keel, beginnen zijn heupen weer te bewegen.

Sanne voelt de spanning in haar lichaam opbouwen: “Hmmm, ja. Ga door. Neem me. Ga door.” Verzucht ze door haar kreunen door. Gretig grijpt Tom haar nog steviger vast terwijl hij steeds minder voorzichtig in haar stoot. Het is lang geleden dat Sanne zich zo heeft laten gaan en hij geniet met volle teugen van het uitzicht.

“Ik kom. Ja. Ik kom, ik kom.” Roept ze uit als ze alles voelt samentrekken. Haar hele lichaam spant zich aan en alle energie spreidt zich vanuit haar kut uit naar de uiterste puntjes van haar lichaam. Haar tenen krommen en de nagels van haar vrije hand drukken in het vlees van Tom zijn dij. Op de achtergrond hoort ze Tom het ook uit kreunen.

Dan – uiteindelijk – ontspant haar lichaam weer. Als Tom uit haar is gegleden rolt ze zich op in een bolletje om bij te komen van deze nieuwe ervaring.

“Mijn god, wat was dat?” lacht ze even later als ze naast elkaar liggen bij te komen.

“Ja? Vond je het lekker?” Vraagt Tom. Een overbodige vraag, aangezien ze net schreeuwend is klaargekomen en haar nagels nog in zijn been staan, maar hij hoort het graag nog even uit haar mond.

Ze draait zich naar hem toe en kijkt hem diep in zijn ogen aan: “Ja. Het was wel even wennen, maar dit kunnen we best nog eens doen.” Hij leunt naar haar toe en geeft haar een zachte, dankbare zoen. Dat was precies wat hij wilde horen.

Dan kijkt hij haar weer aan: “Enne…Volgende week he…Had je al een idee hoe we dat gaan doen?”

“Zo, jij hebt er zin in.” Antwoord Sanne verbaasd. Ze is blij dat hij haar idee zo goed oppakt en ze moet zeggen dat de gedachte aan wat er volgende week op de planning staat haar doet opwinden.

In een razend tempo gaat ze in haar hoofd af wie er een optie zou zijn voor volgende week en hoe dit dan zou gaan.

“Ik heb wel een idee…Maar ik weet niet of jij dat oké vindt.” Begint ze voorzichtig.

“Vertel.” Antwoord hij nieuwsgierig. Ze komt een beetje overeind en leunt op haar ellenboog terwijl ze dromerig over hem heen kijkt.

“Nou ik zou Pim wel willen vragen.” Ze durft hem niet aan te kijken als ze haar gedachte uitspreekt.

Pim is hun ex-buurman. Hij is vier maanden geleden verhuisd, maar heeft jarenlang twee huizen verderop gewoond. Sanne en Pim hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden en regelmatig een biertje gedronken. En als ze er daar dan een paar van op hadden maakte Pim meer dan eens opmerkingen over hoe groot zijn lul wel niet is en dat hij haar graag een keer zou willen doen.

En hoewel Sanne dat altijd heeft weggelachen en nooit aan Tom heeft verteld wat voor toespelingen Pim allemaal maakte, moet hij vast gevoeld hebben dat er enige spanning tussen haar en Pim is geweest.

Als er geen antwoord komt, vindt Sanne de moed naar haar vriend te kijken. Die staart bedenkelijk voor zich uit.

“Hij is eigenlijk perfect.” Probeert ze haar uitspraak te onderbouwen. “We kennen hem wel, maar komen hem niet elke dag tegen.” Ze wacht even, maar Tom reageert nog steeds niet.

“En ik weet bijna zeker dat hij wel zou willen.” Zegt ze er dan voorzichtig achteraan.

Weer blijft het even stil. Dan vinden Tom zijn ogen die van Sanne: “Oké. Laten we voor Pim gaan. Vraag jij het hem?”

Sanne voelt een golf van opwinding door haar lichaam gaan. Zei hij nou oké? Gaat dit echt gebeuren?

Wordt vervolgd…

Meer lezen

Op het randje

Opgepikt in de mannen wc (+podcast)

Nat in het zwembad

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy