Sexy verhaal: Verboden lust op de werkvloer

door Myrthe

Zijn hand strijkt zachtjes langs haar kont, terwijl hij haar in de deuropening voorbij loopt. Voor wie niet beter weet, lijkt het vast per ongeluk.

Maar dat is het niet.

Ze is niet makkelijk van de wijs te brengen, staat meestal stevig in haar schoenen en is bovendien ook niet op haar mondje gevallen. Maar nu laat dat mondje haar in de steek. Het is tot niets anders in staat dan openvallen, terwijl ze met grote ogen kijkt hoe hij met zelfzekere tred verder het kantoor inloopt. Ze wil protesteren, berispend zijn naam roepen, maar de woorden sterven op haar lippen. Misschien deden ze dat al op haar tong, of in haar keel.

Of in haar hoofd.

Het is haar vaker overkomen, mannen die dachten dat ze ongevraagd aan haar lijf mochten zitten. Omdat ze een vrouw is, of omdat ze vaak een korte rok draagt, of omdat ze vriendelijk tegen hen is.

Of ja, waarom eigenlijk?

De eerste keer dat het gebeurde, herinnert ze zich nog goed. De verlaten parking, het geknisper van de kiezelsteentjes onder haar korte zwarte laarsjes, de kleur van de auto waartegen hij haar duwde toen hij zijn gretige natte lippen op de hare drukte en hoe zijn adem stonk naar sigaretten en alcohol. Ze duwde hem van zich af, vluchtte naar haar eigen auto en reed met gierende banden weg. Dagen, weken had ze zich afgevraagd of het misschien haar schuld was, of ze deze man de indruk had gegeven dat dit oké zou zijn.

Maar dat was het niet. Het was niet haar schuld, het was niet oké. Iedere ongewilde aanraking, iedere seksistische opmerking en iedere (te) geile blik kerfde dieper en dieper in haar vrouwenhart.

En dan is er plots deze man, die haar borsten ongegeneerd bestudeert terwijl ze dringend een antwoord van hem nodig heeft om verder te kunnen werken. Die haar op een werkborrel steeds vraagt of haar man haar wel (genoeg) laat klaarkomen. Want hij… hij zou… Die alle mogelijke en onmogelijke situaties aangrijpt om haar persoonlijke ruimte binnen te dringen.

Heel ver, heel diep.

Wat hij doet, blijft ongepast. Zeker in een werksituatie als deze. En ongevraagd is het ook. Maar ongewild, nee, dat is het niet.

Integendeel. In-te-gen-deel.

Van de smakkende zoenen op haar wang ’s morgens als begroeting tot de net iets te lange omhelzingen als afscheid ’s avonds en de zogenaamd toevallige aanrakingen terwijl ze overdag praten over werkgerelateerde dingen. Het zorgt allemaal even hard voor kriebels in haar onderbuik en laten haar hele lijf naar hem hunkeren. Minutenlang concentratieverlies is haar deel, zelfs als hij alleen maar haar werkruimte passeert en haar blik net iets te lang gevangen houdt.

En dat doet hij vaak.

En terwijl ze daar in de deuropening staat, nog altijd het warme spoor voelt waar zijn hand haar achterwerk raakte, voelt ze hoe dit gevoel ook in haar onderbuik is gaan gloeien. Terwijl de warmte zelfs bezit neemt van haar wangen neem ze een besluit.

“Mijn bureau. Nu!”

Ze slaat de deur met een knal achter hem dicht, draait de sleutel in het slot en zet de telefoon op ‘niet storen’. Hij lijkt niet eens verbaasd te zijn om wat ze net deed, omhelst haar onmiddellijk en kust haar vurig. Instinctief gaat ze op haar tenen staan, legt haar handen in zijn hals om hem dicht tegen zich aan te houden. Haar zachte, vrouwelijke lichaam tegen zijn gespierde lijf.

En het voelt zo goed.

Haar zintuigen worden door hem overspoeld, terwijl ze daar staan te kussen, midden in haar kantoor. Hun tongen zijn verwikkeld in een sensuele dans en haar lichaam komt volledig tot leven. Zijn handen glijden over haar rug in de richting van de bolling van haar kont, waar hij ze een poosje laat rusten. Ze hoort hoe hij even naar adem snakt, daarna zijn handen verder laat glijden, dit keer onder de voorkant van haar zachte truitje. En meteen ook onder haar beha door. Zijn handen omvatten haar borsten en met zijn duimen speelt hij met haar stijve tepels. Diezelfde tepels waarvan hij haar al zo vaak heeft gefluisterd dat hij ze kon zien priemen door de stof van haar beha en shirtjes.

Zou hij daar nu ook aan denken?

Hij bijt op haar lip terwijl zijn handen haar truitje omhoog duwen, over haar borsten heen. Drie seconden, zo lang laat hij haar lippen los om het truitje over haar hoofd heen te trekken. Daarna gaat hij weer verder met zijn hemelse gezoen. Ze kreunt wanneer zijn handen weer in de richting van haar kont gaan. Hij duwt haar heupen nog dichter tegen zijn lichaam.

Ze staat in brand.

Ze trekt zijn T-shirt uit en laat het op de grond vallen. Ze drukt haar lichaam tegen zijn harde, vlakke borst. Hunkering en verlangen verhevigen tot rauwe begeerte, al weken sluimerend onder de oppervlakte. Geduld was  sowieso al niet haar sterkste kant, maar verlaat haar nu volledig. Ze grijpt zijn riem en maakt zijn broek behendig open. Haar handen glijden onder de tailleband van zijn boxershort en ze duwt de stof opzij. Ze voelt zijn verlangen tegen haar handpalm.

De harde en volle lengte van zijn verlangen.

Hij kreunt in haar oor als ze haar vingers met hem laat spelen, hem daarna volledig omvat. Ze bijt op haar lip, geniet ervan dat zijn verlangen naar haar nu zo tastbaar is. Ze streelt hem opnieuw, voelt hem huiveren. Hij pakt haar vingers, zet een stap achteruit. “Niet doen. Mijn lichaam verlangt te wanhopig naar jou om nu op die manier door jou aangeraakt te worden.”

Maar ze kan niet stoppen.

Ze stapt naar hem toe, duwt haar lichaam opnieuw tegen het zijne en pakt hem nog iets steviger vast.

Een luide vloek galmt door haar kantoor.

Ontgoocheling is alles wat ze voelt, als ze even later weer aan haar bureau gaat zitten.

Want hij… hij heeft…

 

Dit is een gastverhaal door Myrthe Moon.

Beeld: Unsplash.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy