Sexy verhaal: Wild en ruig

door Yentl

Het gaat tekeer buiten. Terwijl ik op de bank hang met mijn favorieten serie regent en onweert het als een gek. Het is dan ook niet voor niets code geel. Ik kan de televisie amper horen door het gekletter van de regen tegen mijn ramen. Ik ben alleen thuis. Hij is bijna klaar met werken wanneer ik mijn telefoon voel trillen.

Mijn scherm licht op. Het is van hem. Hij is chagrijnig. Het is veel te druk op werk en hij heeft onenigheid met zijn collega.

‘’Ik weet niet of ik heel gezellig ben als ik zo thuiskom. Sorry, maar wat een rotdag is dit!’’

Ik heb met hem te doen. Hij werkt hard en veel. Ik hoef er dan ook niet lang over na te denken en stuur hem een berichtje terug.

‘’Wat shit zeg! Kom maar snel lekker naar huis. Dan mag je je op mij uitleven. Doe maar lekker wild.’’

Ik weet dat hij zich graag uitleeft en ook dat hij zich vaak inhoud, voor mij. Het was dan ook te verwachten dat er zo snel een berichtje terug zou komen.

‘’Meen je dit?’’ Schrijf hij. ‘’Wild? Zoals het weer buiten?’’

Ik moet lachen.

‘’Net zo wild en ruig als het weer buiten. Doe maar voorzichtig, ik wacht op je.’’

Met een trotse glimlach leg ik mijn telefoon weg en begin wat te fantaseren. Het wordt warm tussen mijn benen. Warm en vochtig.

Terwijl het buiten nog tekeer gaat ga ik vast naar boven. Ik besluit om mijn donkerrode setje aan te doen en om op bed op hem te wachten.

Na amper twintig minuten hoor ik zijn auto de oprit oprijden. Hij moet wel snel na ons contact zijn vertrokken. Ik kan mij haast niet voorstellen dat hij zo snel heeft gereden in dit weer.

Ik voel een spanning door mijn lijf razen wanneer ik zijn sleutel in het slot hoor gaan.

Langzaam komt hij de trap op. Hij gooit zijn jasje in de hoek van de slaapkamer en kijkt me aan.

‘Wat zie jij er lekker uit! Meende je wat je zei?’ Zijn blik is hoopvol.

‘Ja’ antwoord ik dan zachtjes. Ik vertrouw hem en hij zal mij nooit opzettelijk pijn doen, maar ergens ben ik toch een beetje zenuwachtig om wat komen gaat. Zenuwachtig en geil.

Ik laat mijn benen wat openvallen terwijl hij door de slaapkamer loopt.

Hij pakt mijn enkel vast en trekt me in een ruk naar het voeteind. Een kleine ongemakkelijke gil glipt van schrik uit mijn mond.

Hij komt voor me staan en maakt zijn broek open. Hij kijkt me aan en trekt me dan aan mijn armen omhoog.

‘Doe je mond open.’ Beveelt hij.

Braaf open ik mijn mond en ik merk dat ik mijn tong als vanzelf naar buiten steek. Hij kijkt me strak aan en bevrijdt dan zijn stijve.

Zijn eikel glijdt over mijn tong en zijn voorvocht prikkelt mijn smaakpupillen. Binnen no time maakt het mij hongerig. Met beide handen pak ik zijn harde pik vast zodat ik mijn lippen er nog nauwkeuriger om kan sluiten.

Ruw duwt hij mijn handen weg en pakt dan mijn hoofd vast.

‘Zuig maar.’ Zegt hij en hij begint te stoten.

Hij gooit zijn hoofd naar achter en kreunt luid.

‘Dit is precies waar ik behoefte aan heb. Wat doe je dit toch lekker.’

Mijn handen vinden steun en houvast aan zijn bovenbenen. Zijn hand bevindt zich strak in mijn haar. Hij stoot zichzelf zo ver in mijn mond dat ik moeite moet doen om mijn reflexen onder controle te houden.

Hij trekt zich terug en laat zijn duim speels over mijn lippen gaan. Stiekem vind ik het onwijs opwindend wanneer hij misbruik van mij maakt.

‘Kom eens rechtop zitten.’

Opnieuw gehoorzaam ik en ga wat rechtop zitten.

Hij begint in de lade van ons nachtkastje te rommelen. Ik zie hoe hij een zwarte choker tevoorschijn haalt.

Doordringend kijkt hij me aan terwijl hij de choker om mijn nek doet. Vervolgens pakt hij een lange ketting en maakt deze vast aan het ringetje.

Zijn hand dwaalt door mijn haar en langs mijn gezicht. Zijn lippen raken die van mij en zijn tong worstelt zich een weg door mijn mond. Het klinkt nat, smakkend en het voelt heerlijk.

Dan dwaalt hij af naar beneden. Richting mijn poesje. Bij iedere centimeter die hij dichterbij komt voel ik het vochtiger worden tussen mijn benen.

Ik leun wat achterover en geniet van het puntje van zijn tong die steeds verder naar beneden glijdt.

Eenmaal bij mijn clitje aangekomen drukt hij zijn tong zachtjes er tegenaan. Dan begint hij te zuigen.

Ik grijp naar het dekbed en voel hoe de ketting tussen mijn borsten door glijdt. Mijn tepels reageren direct op de kou en zijn aanraking.

Wanneer ik er bijna ben stopt hij.

‘Je dacht toch niet dat je al aan de beurt was?’ Hij kijkt me wat lachend aan.

Hij trekt aan de ketting. Mijn nek wordt omhoog gedwongen.

‘Draai je om en ga op je knieën zitten.’

Zonder nadenken draai ik me om en ga zitten. Ik duw mijn kont wat naar achter, in zijn richting. Een keiharde tik dreunt op mijn billen. Het geluid galmt door de kamer. Ik schrik en laat me voorovervallen.

Opnieuw trekt hij aan de ketting.

‘Op je knieën zei ik, niet op handen en knieën.’

Aan mijn keel houdt hij me omhoog. De ketting strak in zijn hand. Hij positioneert zichzelf achter me en drukt zijn stijve bij me naar binnen. Hij leunt wat voorover om zijn andere hand via mijn buik naar mijn kutje te brengen en begint dan druk uit te oefenen tegen mijn clit.

Bij iedere stoot drukt hij wat harder. Bij iedere stoot trekt hij aan de ketting. Het geluid is bijna oorverdovend. Er is geen manier meer om normaal adem te halen en voordat ik er erg in heb beginnen mijn benen te trillen. Ik krijg het warm en terwijl ik begin te jammeren voel ik hoe mijn poesje om zijn pik pulseert.

Grommend duwt hij me voorover en drukt mijn hoofd in het matras. Ik hoor hoe hij de duim van zijn vrije hand in zijn mond stopt en vochtig maakt.

Dan voel ik hoe hij bij mijn strakste gaatje naar binnen dringt. Mijn gejammer is overgegaan in een soort buiten adem gegil. Terwijl hij me met zijn duim in mijn kontje op mijn plek houdt dreunt hij zichzelf naar zijn hoogtepunt.

Vloekend komt hij klaar en ik voel zijn warme zaad over mijn rug spuiten. De spanning bij mijn choker en ketting verdwijnt, ik krijg weer ruimte bij mijn hoofd en ik voel zijn duim terugtrekken. Hij stapt naar achter, van het bed af. Mijn gezicht voelt verfrommeld. Speels geeft hij een kusje op mijn natte schaamlipjes. Gevolgd door opnieuw een harde tik op mijn kont.

‘Lekker babe, dankjewel. Ik ga even douchen. Kom je ook zo? Kan je wel gebruiken nu.’

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy