Sexy verhaal: Na de meeting

door Yentl

Ze heeft me precies waar ze me hebben wil. Terwijl ik online druk in bespreking ben met mijn collega’s, over zaken die mij op dit moment niet kunnen interesseren, grijpt ze opnieuw naar mijn ballen. Het lukt me nog maar net om een kreun te onderdrukken. Op mijn beeldscherm zie ik de gezichten van mijn collega’s. Stuk voor stuk zitten ze thuis en hebben geen idee wat er aan deze kant van het scherm gebeurt.

Zonder dat het opvalt dwalen mijn ogen naar beneden af. Naar wat er onder de tafel gebeurt. Speels zuigt ze op mijn ballen en neemt ze dan in haar mond. Het is verrukkelijk en bovendien bloedgeil. Ik laat mijn hand onder de tafel verdwijnen en vul hem met haar haren. Ik positioneer haar zoals ik wil en duw dan mijn stijve opnieuw haar mond in. Ik kan het niet duidelijker maken dat ik wil dat ze doorgaat.

Steeds iets wilder beweegt ze op en neer. Ze zuigt, likt en kreunt terwijl mijn benen zich beginnen aan te spannen. Wanneer haar nagels in mijn bovenbenen prikken weet ik me geen houding meer te geven. Ik doe mijn best om mijn gezicht in de plooi te houden. Er zijn veel te veel ogen op mij gericht om me nu te laten gaan. Ik mag van geluk spreken dat ik op dit moment niet aan het woord ben. De benauwdheid valt als een deken over me heen. Wat kan ze dit toch goed.

Zo onopvallend mogelijk ga ik verzitten en kuch even kort. De dwang om geluid te maken is bijna niet te houden. Ik weet dat ze hiervan geniet. Ze geniet van de macht die zij nu heeft. Ik kan haar ook geen ongelijk geven. Macht is opwindend. Mijn ademhaling gaat zijn eigen leven leiden. Het is nog maar lastig om onder controle te houden en ik voel hoe de vlekken me in de hals springen.

Ik kan geen kant meer op. Het is niet meer tegen te houden. Mijn buik gaat heftiger op en neer door mijn ademhaling. Er is geen ontkomen meer aan, ik ga klaarkomen. Nu. Hier.

Met mijn hand druk ik mijn penis verder haar mond in. Met mijn andere hand doe ik als of ik me uitrek en moet gapen. Een ongecontroleerd geluid ontglipt van mijn lippen terwijl ik haar mond vol spuit. Het lijkt wel of de golven blijven komen. De één nog heftiger dan de ander. Om het nog aangenamer te maken likt ze me volledig schoon en doet dan voorzichtig mijn boxershort weer omhoog. Mijn broek blijft de rest van de meeting op mijn enkels hangen.

“Zijn we zo slaapverwekkend?” Grapt één van mijn collega’s.

Ik maak mijn verontschuldigingen en kijk dan over mijn beeldscherm naar haar. Keurig netjes zit ze weer op haar eigen plek. Achter haar eigen beeldscherm en is bezig met haar eigen werk. Ze is een boef en ongekend ondeugend.

De meeting dendert voort terwijl ik nog wat onderuit gezakt in mijn stoel hang. Er lijkt geen eind aan te komen en mijn gedachten dwalen af naar alles wat ik nu bij haar zou kunnen doen. Uiteraard verdient dit iets lekkers.

Wanneer de meeting voorbij is en ik eindelijk afscheid heb genomen van mijn collega’s kijk ik haar aan.

“Zo” zeg ik, “een collega in de ogen aankijken terwijl je klaarkomt is toch een spannende belevenis.”

“O ja?” Vraagt ze lachend. “Dus je vond het wel lekker?”

“Wel lekker? Het was geweldig!”

Ik sta op en loop naar de andere kant van de tafel. Dan kijk ik naar haar beeldscherm. Helaas is er geen collega te bekennen, maar het weerhoudt me niet van mijn plannen.

Ik schuif haar laptop aan de kant en trek haar stoel wat bij de tafel vandaan.

“Hmm, ben je iets met me van plan?” Haar ogen glinsteren.

“Zeker” antwoord ik en ik ga voor haar op mijn knieën zitten. Mijn handen verdwijnen onder haar jurk en ik trek haar slipje naar beneden terwijl ik haar aankijk. Speels bijt ze op haar onderlip. Ze weet dat dit me gek maakt. Als vanzelf laat ze haar benen iets uit elkaar vallen. Ik pak de rand van haar jurk en duw deze wat omhoog, tot haar middel. Dan druk ik met mijn tong tegen de binnenkant van haar been en leg een weg af naar haar poesje.

Ze schuift wat naar voren op de stoel en laat haar hoofd iets naar achter vallen. Het is duidelijk dat ze niet kan wachten tot ik van haar proef. De binnenkant van haar been voelt zacht onder mijn tong. Hoe dichter ik bij haar gevoelige plek kom, hoe warmer het word. Ik leg beide duimen op haar buitenste lippen en trek ze wat uit elkaar. Vervolgens druk ik zonder aarzeling mijn tong tegen haar clit.

“O. Wat lekker” kreunt ze.

Zacht kreun ik met haar mee. Ze proeft zalig. Haar zilte vocht kronkelt over mijn tong. Het is me een raadsel hoe een vrouw zo verslavend lekker kan smaken. Ik begraaf mezelf nog iets dieper tussen haar benen en mijn tong glijdt verder naar beneden. Haar billen hangen ondertussen op de rand van de eetkamerstoel en ze hangt haar benen om mijn nek. Ik breng twee vingers bij haar naar binnen, maak mijn tong plat en besluit het er van te nemen. Vol overgave lik ik haar terwijl ik mijn vingers in haar laat bewegen. Wild grijpt ze naar mijn haren en knijpt stevig.

“Ja. Ja. Ga door.”

Haar aanmoedigingen klinken geweldig. Haar geluiden idem dito.

Ze kreunt, hijgt en smeekt. Met mijn vingers voer ik het tempo steeds verder op. Haar geluiden klinken steeds wilder. Dan voel ik hoe ze haar benen strakker om me heen sluit.

“Ik ga komen. Schatje ik ga komen!” Schreeuwt ze.

Voor ik er erg in heb begint ze te schokken en voel ik hoe haar binnenste om mijn vingers heen pulseert. Mijn lippen zijn nog vochtig van haar vocht wanneer ze me een heftige zoen geeft.

“Poe” zucht ze, “Jij bent toch ook van alle markten thuis hé.”

Wat trots lach ik naar haar. Ik geef haar een liefkozende tik op haar bovenbeen en ga dan staan.

“Ben je nou alweer hard?” Vraagt ze met een ondeugende stem, doelend op mijn bobbel.

“Kan er niets aan doen. Je bent veel te lekker” antwoord ik terwijl ik mijn stijve op de meest comfortabele manier in mijn boxershort probeer te brengen.

Plagend kijkt ze me aan.

Over een uur heb ik nog een meeting. Ik kan niet wachten om te zien wat ze dan met me van plan is.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy