Samen spelen, samen delen

door Esther

Een aantal weken geleden konden jullie in Eind goed al goed lezen hoe Sanne en ik door Jesse uitgenodigd werden voor de verjaardag van Floris. Exact een maand na die avond krijg ik ‘s ochtends een appje van Jesse dat hij weer een feestje in de aanbieding heeft. Floris en Jesse zijn huisgenoten en hebben het wilde plan om pannenkoeken te gaan bakken. Jesse maakt duidelijk dat hij het leuk zou vinden als ik langskom op de pancakeparty en dat mijn vriendinnen ook van harte welkom zijn.

Ik antwoord Jesse dat ik er nog even over nadenk en hem ‘s middags een berichtje zal sturen. Het was vorige keer natuurlijk allemaal hartstikke gezellig maar na die avond heeft Floris me een bericht gestuurd met de vraag of hij nu op mijn bootycall-lijstje staat. Gezien ik radicaal eerlijk probeer te zijn om gezeik te voorkomen, heb ik Floris uiteindelijk geantwoord dat ik niet van plan ben hem binnenkort ‘U up?’ berichtjes te gaan sturen. Hierdoor ben ik een heel klein beetje bang geworden dat het wellicht ongemakkelijk zou kunnen zijn als ik vanavond doodleuk langskom.

Die middag wordt mijn twijfel echter weggenomen. Alsof de goden het zo gepland hadden, zie ik Floris en Jesse ineens de Gall & Gall binnenlopen. Als ze naar buiten komen met een flinke fles Stoli, roep ik Jesse’s naam. De mannen komen naar me toegelopen en Jesse begint meteen te kletsen terwijl Floris een beetje op een afstandje staat toe te kijken. Ik richt me tot Floris en vraag “Hebben jullie lekker inkopen gedaan voor vanavond?” Hij kijkt verbaasd van Jesse naar mij en weer terug. “Es komt ook naar het pannenkoekenfestijn.” verklaart Jesse. “Kan dat dan wel?” vraagt Floris spottend aan mij. “Wat mij betreft moet het kunnen,” antwoord ik “We spreken gewoon bij deze af dat we het niet awkward maken oke.” Hij stemt in en kort daarna lopen de jongens weer verder.

Ik eet die avond bij mijn zusje en zorg er gelijk voor dat ik alvast een glaasje wijn drink. Terwijl we aan tafel zitten, probeer ik me te bedenken hoe de avond zal verlopen. Voor de zekerheid maak ik als toetje voor mezelf een dubbele espresso met een flinke scheut amaretto om ervoor te zorgen dat ik niet in een afterdinnerdipje beland. Met Sanne spreek ik af dat we rond 10 uur bij de mannen voor de deur staan. Na het eten werk ik nog even snel mijn make-up bij, gris een fles vodka uit de kast en spring dan op de fiets richting de Jordaan.

Als we bij de mannen binnenstappen worden we voorgesteld aan hun buurmeisje die ook van de partij is. Naast haar zit Noud, een vriendje van Jesse dat ook bij ons op school gezeten heeft. Terwijl Sanne en ik even bijkletsen met Noud voorziet Floris ons als een ware gastheer van drankjes. Tijdens het gesprek wordt me al snel duidelijk dat het buurmeisje echt volledig naar de tering is. Niet veel later besluit ze dan ook naar huis te gaan en blijven Sanne en ik achter met de drie heren.

Hoe het gebeurt is, begrijp ik nog steeds niet helemaal maar inmiddels zijn er al twee flessen vodka doorheen en besluiten we dat het een goed idee is om weer terug te schakelen naar wijn. Noud schenkt me één of andere chardonnay in, die zo goor is dat ik even niet weet of ik het wel ga overleven. Ook Noud lijkt mega slecht te gaan op de wijn die ik enkel en alleen kan omschrijven als zure bocht en besluit na een paar slokken dat het tijd wordt om te gaan.

Noud woont bij mij in de buurt dus even schiet het door mijn hoofd om gewoon lekker met hem mee te fietsen en daarmee te voorkomen dat Floris een dronken poging gaat doen om mij toch nog een keer zijn bed in te krijgen. Uiteindelijk besluit ik toch nog te blijven omdat we met z’n vieren wel gezellig aan het kletsen zijn. Dat dit kletsen zou uitlopen op ketsen wist ik toen natuurlijk nog niet.

Nadat Floris, Noud heeft uitgelaten komt hij voor het eerst die avond naast me op de bank zitten. Ik merk aan alles dat hij heel hard zijn best doet om met me te flirten. Hij slaat zijn arm om me heen, probeert nonchalant een beetje aan mijn been te zitten en steeds dichter naar me toe te schuiven. Heel even overweeg ik om gewoon toe te geven, de seks liet de vorige keer tenslotte niet veel te wensen over maar ik blijf toch bij mijn beslissing om het bij één keer te laten.

Nadat de jongens samen de keuken induiken om meer wijn te zoeken, komen ze terug en gaan weer naast ons zitten. Dit keer ploft Jesse naast mij op de bank en wordt Sanne vergezeld door de net zo handtastelijke Floris. Ik zie hoe hij dezelfde trucjes uithaalt bij mijn vriendinnetje en zij het allemaal toelaat. Voor ik het weet wordt Sanne gemasseerd en zie ik hoe ze helemaal ontspannen ligt te genieten. Jesse kijkt me vragend aan. “Ik heb geen idee wat hier gebeurt…” stamel ik en kijk vol ongeloof van Jesse naar Sanne en Floris – die verstrengeld op de bank liggen – en weer terug.

Terwijl ik probeer te bevatten wat hier allemaal gebeurt, verdwijnen Floris en Sanne plotseling naar de keuken. “Die gaan sowieso tongen.” zegt Jesse terwijl hij me grijnzend aankijkt. “Nee gek, dat zou Sanne toch nooit doen,” zeg ik “Ze heeft vorige keer toch bij Maurits geslapen en bovendien moet er wel iets heel raars gebeuren voordat Sanne met iemand gaat die ik al gehad heb.” “Ik ga wel even gluren,” zegt hij ondeugend. “Dan zul je zien dat ik gelijk heb,” gaat hij verder en springt dan op om om het hoekje van de keuken te kijken.

Hij komt terug en knikt bevestigend. Ik geloof er geen moer van dat de altijd zo kritische Sanne met Floris aan het tongen zou zijn dus antwoord ik hem dat hij me niet zo makkelijk voor de gek kan houden. “Je moet me geloven,” zegt hij. “Ze staan te tongen dus er zit voor ons niks anders op dan hun voorbeeld te volgen.” Ik verzeker hem er nogmaals van dat hij me niet zo makkelijk overgehaald krijg maar terwijl ik het zeg hoor ik een soort smak geluidjes uit de keuken komen die me doen twijfelen aan mijn eigen vastberadenheid. In mijn moment van zwakte en twijfel pakt Jesse zijn kans en grijpt me een tikkeltje hardhandig bij mijn keel. Positief verrast door zijn dominante actie laat ik me leiden en er volgt een korte tongzoen.

Natuurlijk komen Sanne en Floris precies binnen op het moment dat mijn tong in Jesse zijn mond zit. Ze gaan weer naast elkaar liggen op de andere bank terwijl ik nog steeds probeer te bevatten wat hier allemaal gebeurt. Als Floris en Sanne weer in een innige omhelzing liggen, fluistert Jesse in mijn oor dat we ze maar even met rust moeten laten. Ik volg Jesse naar zijn slaapkamer en hoor even laten ook onze nieuwe lovebirds naar het bed van Floris verplaatsen. Jesse probeert nog even de schijn op te houden dat er tussen ons twee natuurlijk nooit iets zal gebeuren, terwijl ik me uitkleed en naast hem onder de dekens kruip.

Al snel zijn we toch aan het tongen en voel ik zijn vingers weer om mijn nek. De combinatie van drank en een dominante vent heeft op mij nog nooit een ander effect gehad dan een natte kut, dus ook dit keer betrap ik mezelf erop dat ik toch weer geil ben. Ik weet dat hij die avond heel veel gezopen heeft, dus ik vrees dat er een kans is dat hij misschien niet helemaal goed hard zal worden. Om die kans zo klein mogelijk te maken, besluit ik me eens even flink uit te sloven en hem een sloppy bj te geven. Lange Frans zei het lang geleden al op zijn track geil; zuig pik met twee handen, veel spuug en geen tanden. En geloof mij, die tip heeft nog nooit niet gewerkt.

Ik voel hoe Jesse’s lul steeds harder wordt terwijl ik hem afzuig. Als ik het idee heb dat hij helemaal hard is, doe ik zo soepel mogelijk een condoom bij hem om. Helaas mocht het gepijp niet baten en wordt hij slap zodra het condoom om zijn lul zit. Hij geeft mijn goedkope condooms de schuld en probeert me over te halen het lekker zonder te doen. Het engeltje en het duiveltje op mijn schouders overleggen even met elkaar maar uiteindelijk wint mijn verstand het voor de verandering een keer van mijn geilheid en ga ik weer naast Jesse liggen.

Als we naast elkaar liggen besef ik me pas dat we volop kunnen meegenieten van wat er in de kamer naast ons gebeurt. Ik hoor gekreun waardoor ik me bijna een raar soort van trots voel. Sanne is tot nu toe eigenlijk altijd de vriendin geweest die mijn escapades toch een beetje afkeurde en alleen de knapste van de knapste mannen goed genoeg vond. Het doet me deugd te horen dat zij haar vooroordelen een keertje heeft laten varen en lekker ligt te genieten van de befkunsten van Floris aka De Tong. Jesse staat op om naar de wc te gaan en zodra hij de deur van zijn kamer open doet, hoor ik keihard gekets vanuit de andere slaapkamer. Het idee dat Sanne tenminste wel lekker geneukt wordt die avond zorgt ervoor dat ik vredig in slaap val.

De volgende ochtend word ik wakker van het geluid van Sanne die naar het toilet gaat. Ik roep haar naam, waarop ze ongegeneerd Jesse’s kamer binnenkomt. Zodra ze bij ons op bed zit komt ook Floris binnen gebanjerd. Hij kruipt naast me in bed, waardoor ik tussen de twee mannen in lig. “Even rustig aan,” roep ik naar Floris. “Ik lig hier nog naakt.” “Ah joh,” antwoordt hij. “Jou heb ik toch al zonder kleren gezien mop.” Ik moet hem gelijk geven en houd mijn mond verder maar. Terwijl de heren de avond nog even na bespreken kijk ik naar Sanne. Ik vraag me af wat er door haar heen gaat maar kan uit haar blik weinig opmaken.

“Hey wanneer hebben jullie dit nou besproken?” Vraagt Floris op een gegeven moment. “Wat bedoel je?” Zegt Sanne. “Nou, wanneer hebben jullie afgesproken dat jij in plaats van Es met mij zou gaan?” Verduidelijkt Floris. “Ja dat vraag ik me eigenlijk ook af.” Zeg ik lachend. “Voor zover ik weet is er helemaal niks overlegd. Maar dat maakt niks uit joh. Samen spelen, samen delen zeggen ze toch?”

Volg Esther ook via haar instagram!

Meer lezen over de avonturen van Esther?

Consensual non-consent

Gestoord door de puppy

Lady Viagra

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy