Eind goed, al goed

door Esther

Voor de Corona-crisis begon – toen we allemaal nog gezellig bij elkaar over de vloer kwamen, handen schudden en om de dag uit eten gingen – zat ik met mijn zusje en een goede vriendin aan tafel. Ik had gekookt en voor de gezelligheid lekkere drankjes gemaakt. Sanne, mijn vriendinnetje en Sarah mijn zusje zitten al bij te kletsen als ik onze borden op tafel zet. Je weet hoe het gaat, zodra je een bord en een glas voor een meisje neerzet moeten er eerst foto’s gemaakt worden voordat er een hapje genomen kan worden. Ook ik heb hier op z’n tijd last van dus voordat ik mijn eerste hap neem, zet ik eerst een kiekje op mijn Insta-story.

We babbelen een beetje over de standaard onderwerpen terwijl we onze pasta wegwerken. Knappe mannen, vervelende mannen, laffe mannen, veeleisende mannen en onbereikbare mannen, ze komen allemaal aan bod. Wie zoveel lult, krijgt natuurlijk dorst. Als de glazen leeg zijn, spring ik op om de volgende ronde homemade cocktails in elkaar te flansen.

Als ik weer bij de dames aanschuif, zie ik op het scherm van mijn telefoon dat er op mijn story gereageerd is. Het blijkt een gozer die ik ken van de basisschool die in mijn DM is 'geslided'. Ziet er goed uit die cocktails, luidt het bericht van Jesse. Achterdochtig als ik ben, vraag ik me af waar dit ineens vandaan komt. Ik heb Jesse al zo’n vijf jaar niet meer gezien en eigenlijk überhaupt nooit echt gesproken. Hij is zo iemand die ik groet op feestjes en in de supermarkt, maar veel verder dan een inhoudsloos twee minutendurend praatje zijn we nooit gekomen. Nog voordat ik kan antwoorden, popt het volgende berichtje alweer op.

Ik zit hier met een paar gasten op een verjaardag waarvan er één claimt dat hij heerlijke espresso martini’s kan maken. Wellicht een idee als jij ze even komt keuren? Je vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Zoals jullie inmiddels hopelijk door hebben, ben ik meestal wel te porren voor wat avontuur maar mijn vriendinnen zitten er lang niet altijd op te wachten om weer meegesleept te worden naar een of ander event of huisfeestje. Als Sanne aan me vraagt wat voor berichtje ik nou weer binnen krijg, lees ik voor wat Jesse me gestuurd heeft.

“O oké, nou als het knappe gasten zijn heb ik op zich wel zin om te gaan.” Een tikkeltje verbaasd, maar daarmee niet minder enthousiast over deze positieve reactie, zoek ik snel een paar foto’s van Jesse op om ze aan mijn vriendinnetje te laten zien. Ondanks dat ze negentig procent van de jongens die ik haar laat zien afkeurt, valt Jesse in de smaak.

“Ah, best een leukerd!” zegt ze goedkeurend.

“Dus je wil gaan?” vraag ik.

“Ja joh, laten we het doen. Ons goede voornemen was toch om spontaner te zijn en vaker ja te zeggen, nou dit lijkt me een uitgelezen kans om dat eens in praktijk te brengen.”

Snel antwoord ik Jesse dat we nog vijf minuutjes nodig hebben om onze neus te poederen, maar dat hij daarna een Uber onze kant op kan sturen. Jesse lijkt eerst ook even verbaasd door deze onverwachte wending maar stuurt me vervolgens een screenshot van zijn Uber-app zodat ik weet over hoe lang we buiten moeten staan. Sanne verruilt snel haar trui voor een shirtje van mij, we poetsen onze tanden, stiften de lippen, pakken een flesje vodka uit de kast en voor ik het weet zitten we in een Uber richting een verjaardag van een vent die we allebei nog nooit gezien hebben.

Onze lieftallige driver zet ons af ergens op een rustige gracht aan de andere kant van de stad. Als we uitstappen, staat Jesse ons al op te wachten en gaat ons voor een trap op. We komen uit in een ruim appartement waar we de mannen aan tafel aantreffen. We stellen ons voor aan de host Maurits, de jarige Floris en hun twee andere vrienden. We worden keurig voorzien van een heerlijke espresso martini en een glas champagne om te proosten op onze jarige job.

Al snel biechten de jongens op dat Jesse hen net, terwijl wij onderweg waren, de blog heeft laten lezen. Ik doe een verwoede poging om duidelijk te maken dat lang niet alles echt is wat ze gelezen hebben en dat ik ook vaak genoeg heel braaf door het leven ga, maar merk al snel dat ze dat helemaal niet willen horen. Ik speel mee en laat ze lekker in de waan dat ik altijd lekker gek, wild, gezellig en bovenal bloedgeil ben. Als de mannen grapjes maken kaatsen Sanne en ik ze dubbel zo hard terug om te laten zien dat we niet op ons mondje gevallen zijn. De vodka en champagne vloeien rijkelijk, iedereen zit met een brede grijns op zijn smoel aan tafel en er wordt hier en daar een beetje speels geplaagd en gepest om te kijken hoe ver we bij elkaar kunnen gaan.

Tussen al het lachen, gieren, brullen door zijn Sanne en Maurits schijnbaar even weg gesneakt want ineens vraagt één van de mannen zich hardop af waar die twee gebleven zijn.

Floris wendt zich tot mij en vraagt: “Denk je dat ze nu gewoon liggen te ballen?”

“Dat lijkt me niet”, antwoord ik. Maar als ik Sanne het toilet in zie glippen ben ik toch wel heel nieuwsgierig naar wat er zojuist gebeurd is dus spring ik op.

Terwijl ik zit te plassen en zij haar make-up checkt in de spiegel, vraag ik voorzichtig wat ze heeft uitgespookt.

“O, niets hoor,” antwoordt ze. “We stonden te roken en te tongen op het balkon.”

“Aha!” roep ik enthousiast.“Was het wat?”

“Niet denderend…” zegt ze. “Maar ik vind hem wel een knappe gast”, voegt ze eraan toe. Ik knik instemmend terwijl ik snel mijn handen was.

Samen lopen we vervolgens weer terug naar de woonkamer, waar Maurits hoogstwaarschijnlijk net zijn kant van het verhaal met de mannen gedeeld heeft. We drinken nog een laatste drankje tot Floris ineens besluit dat het mooi geweest is.

“Heren,” zegt hij. “Het is tijd om te gaan. Ik heb een heerlijke verjaardag gehad maar aan alles komt een eind. Ik zet Es wel even thuis af.”

Snel overleg ik met Sanne wat zij wil doen. “Blijf je hier of Uber je met mij mee naar huis?”

Ze kijkt me aan met haar dronken oogjes en zegt: “Heb wel zin om bij Maurits te blijven. Ga jij maar lekker naar huis.” Ik geef haar snel een knuffel en zoek mijn spullen bij elkaar.

Floris heeft mijn adres nog in de app staan, gezien hij ook degene was die de Uber had gestuurd om ons op te halen dus voor ik het weet zit ik met hem in een Prius richting mijn huis. Terwijl we de stad doorrijden, merk ik dat ik eigenlijk vrij moe ben en leg mijn hoofd op zijn schoot.

“Je hebt helemaal geen tweede locatie ingevoerd hè?” vraag ik.

“Eh nee, klopt.” geeft hij toe. “Dus je was van plan bij mij te logeren?” ga ik verder.

“Nou, ja dat lijkt me wel wat lieverd.” zegt hij terwijl hij voorzichtig met zijn vingers door mijn haar gaat. Het is niet dat Floris mijn droomman is, maar ik heb op zich wel zin in wat nachtelijk gezelschap dus laat ik hem weten dat hij zo wel mee naar boven mag lopen.

Eenmaal thuis drinken we een glas water en duiken dan snel de slaapkamer in. We kleden ons uit en kruipen onder de dekens. Ondanks dat hij onze eerste zoen voorzichtig begint, hap ik gretig toe. We tongen even maar al vrij snel dwaalt zijn hoofd af naar beneden en begint hij me te likken. Ik heb die middag een artikel gelezen waarin stond dat je yoni en je stem met elkaar verbonden zijn. Door te kreunen zou je beter kunnen ontspannen wat weer zou leiden tot een intenser en langduriger orgasme. Nu de mogelijkheid zich zo voordoet kan ik het natuurlijk niet laten om even de proef op de som te nemen.

Mijn geluidjes lijken bemoedigend te werken want hij gaat er helemaal voor. Of het komt door zijn enthousiaste gelik of mijn enthousiaste gekreun durf ik niet te zeggen maar als ik mijn hoogtepunt bereik is het intens, lang en warm. Terwijl ik lig bij te komen, kijkt hij me trots aan en gaat weer naast me liggen. Ik snap dat het nu mijn beurt is om mijn trucje te doen, maar merk dat ik niet in de stemming ben om te pijpen. Ik kruip bovenop om hem bij wijze van een bedankje te zoenen. Ik merk dat hij ongeduldig is als hij mijn hoofd zachtjes richting zijn pik probeert te duwen. Ik glimlach naar hem en schud mijn hoofd om duidelijk te maken dat ik geen zin heb zijn lul in mijn mond te nemen.

“Wat? Waarom niet?” vraagt hij zonder zijn teleurstelling te verbergen. “Ik zei toch dat niet alles wat je leest waar is.” zeg ik plagend terwijl ik hem voorzichtig begin af te trekken.

Aan zijn reactie merk ik dat hij het zo ook wel naar zijn zin heeft dus ga ik nog even verder. “Mag ik je wel neuken?” vraagt hij op een gegeven moment.

“Graag zelfs”, antwoord ik en duik direct mijn nachtkastje in voor een condoom. Ik doe de condoom voorzichtig bij hem om en kruip dan weer bovenop hem. Voorzichtig laat ik mezelf op zijn harde lul zakken en kreun als ik hem bij me naar binnen voel glijden. Ondanks of misschien wel juist omdat ik net zo heerlijk ben klaargekomen, ben ik ongekend geil. Schaamteloos laat ik me helemaal gaan en berijd hem alsof het mijn laatste vrijpartij ooit is. Voor ik het weet hoor ik hem alweer kreunen dat hij bijna komt.

Als ik weer naast hem lig, kijkt hij me tevreden aan. “Gaat het?” vraag ik voorzichtig.

“Jazeker.” antwoordt hij met hese stem “Was even een tikkeltje teleurgesteld in je, maar je hebt mijn verjaardag toch nog weten te redden. Eind goed al goed.”

Ik kijk hem lachend aan en spring dan op om even te plassen en me op te frissen. Als ik weer bij hem in bed kruip, slaapt hij al.

“Eind goed al goed…” denk ik bij mezelf en val tevreden in slaap.

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy