Take one for the team

door Esther

Gister vertelde een gozer over “The worst shag of his life” zoals hij het zo mooi noemde met zijn Britse accent. Hij vertelde dat hij op vakantie een keer een meisje mee had genomen naar de hotelkamer na een avondje uitgaan. De kamer deelde hij eigenlijk met een vriend maar omdat hij wat alone time wilde met zijn nieuwe vlam, gaf hij zijn maatje zijn creditcard en stuurde hem naar de bar van het hotel. Wat hij zich in the heat of the moment niet realiseerde, was dat de bar al lang en breed gesloten was. Zijn vriend, trouwe hond die het is, is uiteindelijk op de gang gaan zitten wachten en ongemerkt in slaap gesukkeld. Na het rampetampen, wilde het meisje weer terug naar haar vriendinnen. Toen ze de kamerdeur opentrok, trof ze daar de slapende vriend aan waar ze overheen stapte alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Toen ik dit verhaal hoorde moest ik meteen denken aan een avond in de zomer van 2015.

In een ver verleden werkte ik een seizoen op het altijd zonnige Mallorca. Mallo staat onder velen bekend als een party eiland waar veel jongeren vakantie komen vieren. Ondanks dat het eiland ook prachtige natuur en een heel leuke stad heeft, kun je er inderdaad goed terecht voor een ordinaire zuipvakantie. In El Arenal komen elke zomer weer Duitse en Nederlandse vriendengroepen om te genieten van het strand en ’s avonds flink veel te drinken in de door Nederlanders bemande kroegen.

Ik woonde en werkte in een dorp vlakbij het beroemde El Arenal en ging dan ook regelmatig die kant op voor een feestje. Op de zoveelste warme zomeravond, vraag ik mijn collega’s of er iemand zin heeft om vanavond op stad te gaan. Twee meiden die een paar dagen geleden begonnen zijn aan hun stage in het hotel, hebben wel zin om mee te gaan. “Ah gezellig!” roep ik. “Dan kan ik jullie direct even de grand tour geven.”

Als we klaar zijn met werken, duiken we snel ieder onze eigen kamer in om even op te frissen en om te kleden. Als we onze partyoutfits aanhebben, drinken we op het terras bij het zwembad van het hotel nog een glaasje wijn voordat we de taxi naar de boulevard in stappen.

In mijn beste Spaans, vertel ik de taxichauffeur waar we heen moeten en leg Laura en Fien uit dat ze in de taxi’s altijd moeten opletten dat ze niet te veel betalen. Na een kort ritje stappen we uit aan het begin van de boulevard. “Oké, ladies,” zeg ik enthousiast. “We beginnen vandaag in de Heeren van Amstel.” We lopen de kroeg binnen en bestellen het eerste rondje van de avond. Na een klein uurtje is het tijd om door te gaan naar de volgende tent. Ik laat mijn twee nieuwe collega’s de vijf clubs en kroegen zien waar het gezellig is en uiteindelijk besluiten we die avond te blijven hangen in Club 538.

De 538 is een redelijk kleine kroeg waar het echt hit or miss is. Het personeel is gezellig en de muziek is meestal goed, maar het gaat er uiteindelijk om wie er op de dansvloer staan. In zo’n kleine club, kan de sfeer snel omslaan als er een grote vriendengroep binnenkomt. Die avond is het gezellig, maar niet overvol. Er zijn duidelijk meer mannen dan vrouwen aanwezig, maar dat komt ons juist wel goed uit. We raken al snel aan de praat met een groep Nederlandse jongens van onze leeftijd. Ze vertellen waar ze vandaan komen en wij praten trots over het mooie hotel waar we werken.

Eén van de jongens is langer dan ik en trekt daardoor mijn aandacht. We voeren een oppervlakkig gesprek, halen een drankje en dansen samen. Als hij even naar de wc is, komt één van zijn vrienden naast me staan.

“Je bent echt knap”, zegt hij een beetje knullig. “Maar ik vind het toch wel erg intimiderend dat je langer bent dan ik,” voegt hij er aan toe. Ik bekijk de jongens eens goed en besluit dat ik hem wel knap vind. Hij is een paar centimeter korter dan ik, kijkt me aan met felblauwe ogen en heeft een ontwapenende glimlach waar je niet omheen kan.

“Zo intimiderend ben ik niet hoor,” zeg ik. “Zullen we anders even buiten kletsen?” stel ik voor.

We lopen naar buiten en gaan op het strand zitten. We kletsen een beetje over het een en ander en al snel lijkt hij te ontspannen. Tijdens ons gesprek probeer ik lekker te flirten. Ik kijk hem aan, raak af en toe zijn arm aan en laat uiteindelijk mijn hand op zijn been rusten. Als ik subtiel mijn gezicht dichterbij het zijne breng, lijkt hij nog steeds niet te begrijpen wat ik wil. “Kom eens hier,” zeg ik uiteindelijk terwijl ik met mijn hand zachtjes zijn gezicht mijn kant op draai. Uiteindelijk lijkt het kwartje dan toch te vallen en plant hij ietwat ongemakkelijk zijn lippen op de mijne.

De tweede zoen is gelukkig fijner en met mijn ogen nog dicht beweeg ik zachtjes mijn hand over zijn been. Ik kriebel hem een beetje maar kan me niet inhouden en laat mijn vingers al snel dichter en dichter bij zijn penis komen. Ietwat geschrokken, pakt hij plotseling mijn hand.

“Vind je het te spannend hier op het strand?” zeg ik ondeugend.

“Eh, ja,” stamelt hij. “Het is me iets te druk hier.” Hij staat op en geeft me een hand. Ik veeg het zand van mijn rokje en loop met hem mee over de boulevard.

We gaan een hotel binnen waar ik nog niet eerder geweest ben. “Ze doen soms moeilijk bij de receptie als je mensen meeneemt die hier niet slapen,” zegt hij en pakt m’n hand vast om zo de indruk te wekken dat we een stel zijn. In de lift kijken we elkaar aan en geef ik hem nog een dikke knipoog. Hij lijkt inmiddels toch weer wat zenuwachtiger te worden dus doe ik mijn best om hem op zijn gemak te stellen.

In het midden van de hotelkamer staat een kingsize bed en tegen de muur nog een klein eenpersoons bed dat er duidelijk bij gezet is zodat er drie mensen op de kamer kunnen slapen. “Met hoeveel vrienden zijn jullie eigenlijk op Mallorca?” vraag ik terwijl ik op het grote bed neerplof.

“We zijn met een groep van zes,” vertelt hij. “We hebben twee kamers.” Ik knik en wenk hem dan naar het bed toe. “Kom eens bij me zitten.”

Een beetje onwennig gaat hij naast me zitten en laat zijn hand op mijn been rusten. Ik zoen hem en leg mijn hand onder zijn shirt op zijn buik. Ik voel dat hij goed in vorm is dus trek ik snel zijn shirt uit. “Zal ik de mijne ook uitdoen?” vraag ik. Hij knikt verlegen en ik zie dat hij niet zo goed weet waar hij moet kijken als mijn bh onder mijn shirt tevoorschijn komt. We zoenen weer tot we ineens gestommel bij de deur horen. Ik kijk om en zie de deur open gaan. Mijn vent springt op van het bed, racet naar de deur en spreekt zijn vriend toe. “Gozer, ga weg.” hoor ik hem zeggen. Ze praten nog een halve minuut verder zonder dat ik het kan verstaan voor dat de deur weer dicht gaat.

“Alles in orde?” vraag ik. Bij wijze van antwoord, zoent hij me. Zijn zenuwen lijken ineens wat gekalmeerd want hij komt plotseling een stuk minder afwachtend over. Voor ik er erg in heb, trekt hij zijn broek uit en vraagt of ik mijn rokje ook uit wil doen. In ondergoed zoenen we nog wat en al snel verdwijnt zijn hand mijn slipje in. Zijn vingerkunsten zijn niet denderend, dus duw ik hem al snel op zijn rug.

“Ik wil op je pik zitten,” fluister ik. Hij kijkt me aan met grote ogen en trekt snel zijn boxer naar beneden. “Maar ik doe het niet zonder condoom,” zeg ik vastberaden.

“Oh shit,” zegt hij. “Die heb ik niet.” Snel pak ik er eentje uit mijn tasje, maak de wikkel open en rol het condoom behendig af over zijn stijve lul. Hij blijft doodstil liggen en kijkt naar me alsof hij nog nooit een condoom om gehad heeft. Ik plant mijn benen aan weerszijden van zijn lichaam en laat me voorzichtig op zijn pik zakken. Ik beweeg mijn heupen op en neer en kijk de jongen aan. Zijn gezichtsuitdrukking is een mengeling van zenuwachtig, trots en een beetje paniek. Plotseling schiet het door me heen dat dit misschien zijn eerste keer is.

Ik kreun een beetje voor de vorm maar omdat die jongen zo stil onder me ligt, begin ik nu ook een beetje ongemakkelijk te worden. “Voelt het goed?” vraag ik voorzichtig. Hij knikt, maar ik ben niet echt overtuigd. Ik blijf nog even m’n best doen maar door de ongemakkelijke sfeer haal ik niet echt meer plezier uit de sex. Als ik ineens mijn wekker hoor gaan, ben ik dan ook opgelucht. “Sorry, ik moet gaan.” zeg ik. “Ik moet om zeven uur beginnen in het hotel en ik wil nog even kunnen douchen voor mijn shift,” leg ik uit.

Ik kleed me snel aan terwijl hij naar me zit te staren. Snel geef ik hem nog een kus en loop dan richting de deur. Als ik de de kamer uit wil stappen, struikel ik bijna. Voor de deur ligt een jongen te slapen. Hij snurkt luidt en lijkt heel diep in slaap te zijn want zelfs als ik over hem heen stap wordt hij niet wakker. Ineens besef ik me dat dit de jongen geweest moet zijn, die eerder die avond aanklopte. Ik moet een beetje lachen en vraag dan of hij z’n vriend niet even wakker moet maken. “Goed idee,” zegt hij en trekt snel zijn boxer weer aan.

Terwijl ik de gang uitloop richting de lift, hoor ik de jongens nog wat brabbelen. “Bedankt gap,” zegt mijn vent tegen zijn maatje. “Tuurlijk, man. We helpen elkaar toch. Dit noemen we nou take one for the team.”

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy