Single en fabulous op Valentijnsdag

door Julia

De een maakt er geen big deal van dat ze vrijgezel is met Valentijnsdag, de ander ziet de dag het liefst zo snel mogelijk voorbij gaan. Behoor je tot die tweede categorie? Lees dan onze tips hoe je als single Valentijnsdag juist kunt omarmen, in plaats van te haten.

 

#1 Lekker belangrijk

Allereerst is het goed om je te beseffen dat Valentijnsdag eigenlijk maar een gewone dag is. Mensen hebben er een stempel opgedrukt; de dag die om de liefde draait. Alsof happy koppels alleen op die ene dag van het jaar tegen elkaar zeggen dat ze van elkaar houden, of iets speciaals voor de ander doen. Echt niet. Was het vroeger juist leuk om je crush een lief kaartje te sturen, tegenwoordig is het een moetje geworden. Veel stellen doen ook niet eens aan Valentijnsdag, dus waarom zou het voor jou als single dan wel belangrijk zijn?

 

#2 Love yourself

In plaats van deze dag in het teken te zetten van liefde voor een ander, ga jij als single die liefde aan jezelf tonen. Want eigenlijk doen we dat veel te weinig. Leg jezelf lekker in de watten, plan een dagje sauna, ga naar de kapper voor een nieuwe look, of nestel jezelf op de bank met goed eten en leuke films. Doe lekker waar jij zin in hebt. Enne, love yourself kan natuurlijk ook betekenen een avond genieten met je nieuwe Tarzan sextoy.

single

#3 Met de girls

Zie je het toch niet zo zitten om Valentijnsdag alleen door te brengen? Trommel dan je vriendinnen op, single of niet zoals ik al eerder zei niet iedereen viert V-day. Ga bijvoorbeeld naar de nieuwe Fifty Shades-film of organiseer een feestje bij je thuis en dans de hele avond op heerlijke foute muziek. Zorg wel dat een van je vriendinnen je in de gaten houdt, je wilt natuurlijk niet de volgende dag tot de ontdekking komen dat je in je dronken bui je ex hebt geappt. Op Valentijnsdag nog wel.

 

#4 Date

Als je V-day echt wilt omarmen, ga dan op date! Er is vast wel een leuke jongen die je graag wat beter wilt leren kennen en zo niet, een datingapp is zo geïnstalleerd just saying. En geloof me er lopen genoeg leuke single mannen rond die Valentijnsdag dolgraag met jou willen doorbrengen. Vul de date in zoals jij het wil, je kunt romantisch uit eten gaan of juist casual een drankje doen in de bar. Geen zin in serieus gedoe? Spreek dan wat later op de avond af, doe een drankje en, als het goed voelt, ga je met hem mee of nodig je hem bij jou thuis uit.

 

‘Ik vier geen Valentijnsdag, want ik ben single’ is dus vanaf nu geen argument meer. Zoals je ziet is er is genoeg leuks te doen op V-day als je vrijgezel bent. Wat zijn jouw plannen? Laat het me weten in de comments!
Beeld: Pinterest

 

Meer over single life lees je hier:

– Waarom single zijn helemaal zo slecht nog niet is

– Shoptips: alles voor een heerlijk avondje

– 7 MUST HAVE sexuele ervaringen

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy