Empowering movies om op Valentijnsdag te kijken als je single bent

door Maaike

Geen Valentijn dit jaar? Screw that! Die heb je ook helemaal niet nodig. Heb jij geen zin om 's avonds jankend in bed te liggen omdat je all by yourself bent? No need to. Hier vind je de vijf empowering films om te kijken op V-day als je single bent. Sla de bakken Ben & Jerry en flessen wijn maar alvast in!

1. How To Be Single

Het verhaal gaat over de liefdeslevens van vier vrijgezelle vrouwen in New York. Juridisch medewerkster Alice (Dakota Johnson) is onlangs ingetrokken bij haar zus Meg (Leslie Mann), een gynaecologe die probeert via een spermadonor zwanger te worden. Alice sluit vriendschap met een collega, feestbeest Robin (Rebel Wilson) en ze introduceert haar bij barman Tom (Anders Holm), met wie ze uiteindelijk naar bed gaat. Tom ziet eigenlijk niets in langetermijnrelaties, maar is tot over zijn oren verliefd op Lucy (Alison Brie), die via datingsites op zoek is naar de perfecte man en in de bar waar hij werkt geregeld afspraakjes heeft…

2. Someone Great

Aspirant-muziekjournaliste Jenny (Gina Rodriguez) heeft bij een tijdschrift de baan van haar dromen gekregen en gaat binnenkort verhuizen naar San Francisco. Haar vriend (Lakeith Stanfield), waar ze al negen jaar mee samen is, wil geen long distance relationship en besluit om het met haar uit te maken. Om haar liefdesverdriet te verwerken, gaat Jenny met haar twee beste vriendinnen Erin (DeWanda Wise) en Blair (Brittany Snow) voor een laatste keer op een waanzinnig avontuur in New York.

3. The Other Woman

Carly (Cameron Diaz) ontdekt dat haar nieuwe vriendje Mark haar bedriegt wanneer ze bij toeval zijn vrouw Kate (Leslie Mann) ontmoet. Kate is ontroostbaar en Carly ontfermt zich over haar. Hun bijzondere band wordt nog sterker wanneer ze ontdekken dat Mark nóg iets met een andere vrouw heeft; Amber (Kate Upton). Uit wraak bedenken de drie vrouwen een plan om Mark terug te pakken.

4. Sex and the city

Uiteraard hebben we de tv-serie van Sex and the City al honderd keer gekeken, maar de film is nét zo leuk! Net als in de serie volgen we opnieuw de levens van Carry (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall ), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) en hun avonturen in en buiten New York, terwijl ze ieder voor zich struggelen met hun problemen…

5. Bridget Jones's Diary

Als Bridget 32 wordt, komt ze erachter dat ze eigenlijk nog niet zo veel heeft bereikt in haar leven. Ze rookt, drinkt, vindt zichzelf dik en al jaren single. Ze besluit een andere wending aan haar leven te geven, want alles en iedereen om haar heen heeft alle op een rijtje. Ze besluit te stoppen met drinken en roken en de vent van haar dromen tegen te komen en alles wat ze beleeft houdt ze vanaf die dag bij in een dagboek.

Meer over single zijn:

Singlesday: 5 speeltjes die beter in bed zijn dan een man

Dit vinden mannen en vrouwen de voordelen van single zijn

Single en sex: tijd om die vajayjay af te stoffen

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy