5x kans op een toyparty van PIK Business

door Lotte

Heerlijk, hè? Kletsen over sex met je beste vriendinnen. Naar mate de avonduren verstrekken en de wijn flessen leger raken, worden de gesprekken nóg gedetailleerder. Sex is in jullie groep geen taboe. Hoe leuk is het dan om jullie kennis te vergroten en zelfs jouw nachtkastje te vullen met nieuwe toys die zorgen voor nieuw gespreksmateriaal. PIK Business verzorgt onwijs leuke erotische party’s voor jou en je vriendinnen en jij maakt kans! Lucky you.

In het kort: PIK Business

PIK Business eigenaren Roos en Marilyn reizen het hele land door met een koffertje vol (voornamelijk) paarse sextoys. Zij vinden dat elke vrouw genot mag ervaren, we hebben niet voor niets een vagina. Zij zijn samen tot het idee gekomen om verschillende erotische party’s te organiseren. Deze bieden zij in 4 categorieën aan. Zo heb je de PIK YOUR TOY party, de HANDJOB FACTORY workshop, een QUIZ NIGHT en de RIANNE S PARTY. Naast de party’s beheren zij ook een webshop en schrijven zij net als wij over sex en toys.

De Rianne S party

Wij mogen jou blij maken met een ontzettend leuke, informatieve en gezellige avond. De party die wij mogen weggeven heet Rianne S en duurt ongeveer 1,5 uur. Deze party wordt aan huis of op locatie gegeven. Een ontspannen veilige plek. Rianne S is een luxe, erotisch Nederlands lifestylemerk. De Rianne S collectie is zorgvuldig ontworpen om jouw plezier en erotische verlangens op te wekken. Met Rianne S kom je in een wereld van erotiek. Het merk is gespecialiseerd in het maken van originele en sensuele accessoires. En dat allemaal voor de moderne vrouw van nu. Such as you!

Tijdens de party:

  • Worden alle sextoys en glijmiddelen uitgestald op jouw keukentafel.
  • Gaan de dames van PIK business jullie even testen met een Sexpert Quiz.
  • Krijgen jullie een uur uitleg over alle toys.
  • Is er een half uur de tijd voor vragen en bestellingen.

Winnen

Wil jij graag kansmaken op deze spannende toyparty voor jou en je vriendinnen? Meedoen is simpel. Vul het formulier hieronder in om mee te doen. De actie loopt tot 14 oktober. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons.

PIK Business WINNEN

Extra kansmaken? Doe dan ook mee via ons Instagram-account @lottelust.nl

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy