8 manieren om je lover te verleiden

door Lotte

Verleiden? Dat is toch niet zo moeilijk, denk je misschien. Wie vindt het nou niet opwindend om verleid te worden. Dus trek je stoute lingerie aan en wind je partner om je vingers op een van deze acht manieren! 

1. Stuur sexy berichtjes/foto’s

“Babe, ik heb een verrassing voor je als je thuiskomt.” Stuur een foto mee van je nieuwe lingerie. Of juist het gebrek aan ondergoed, if you know what we mean. Geef niet te veel weg, maar breng de ander wel in de verleiding.

2. Shop een nieuw speeltje voor jullie

Een sexspeeltje is alleen voor jou? Zeker niet. Er bestaan hele leuke toys die speciaal voor hetero en lesbische koppels zijn. Pak het mooi in en leg het op bed. (S)he’ll get the hint… Een keer wat anders!

3. Ga langs in een trenchcoat

It’s a classic. Dit zie je vaak in films voorbij komen. Je partner doet open en jij staat daar in hoge naaldhakken en met alleen een trenchcoat om je blote lijf. Hallo sexy en zelfverzekerde vrouw!

4. Doe de deur halfnaakt open

Soms is wat visuele stimulans het enige wat je lover nodig heeft. Wedden dat als hij of zij niet van je naakte lijf af kan blijven?

5. Draag rood

Het is meerdere keren wetenschappelijk bewezen dat de kleur rood het bloed sneller laat stromen. Verleid je vriend(in) in een spannende rode outfit. Rode lingerie of een strak rood jurkje. Ook perfecte red lips does the trick.

6. Tease

Geef een voorproefje van wat diegene mist, laat hem of haar er dan even naar smachten. Door te teasen ontstaat er een flirterige en plagerige sfeer tussen jullie. You know (s)he wants it!

7. Hard to get

Wandel heel ‘casual’ de woonkamer in een ultra doorschijnend jurkje. Voel ogen over je lijf heengaan, maar doe alsof je van niks weet. Strijk neer op de bank en laat je het eerste halfuur niet aanraken.

8. Just say it

Je wil sex. Nu! Soms is een directe aanpak het beste. Vertel wat je wil en hoe je het wil. Wees duidelijk en communiceer naar je lover waar je naar verlangt.

Meer over verleiden:

How to: zo verleid je je crush met een banaan

De Escorte deel 9: De ultieme verleiding

Feromonen: hoe werkt seksuele aantrekkingskracht?

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy