Betere sex door plassen onder de douche?

door Lotte

Plassen onder de douche zorgt voor betere sex, dat tipt de lifestylewebsite ‘Goop’ van Gwyneth Paltrow. En hoe raar deze sextip ook klinkt, de uitleg erachter is best logisch…

Het heeft allemaal te maken met de bekkenbodem. Als je soms een beetje plast bij het hoesten, niezen of plassen heb je een geval van zwakke bekkenbodemspieren. Geen zorgen, heel veel vrouwen hebben hier last van (zo’n 25 tot 45 procent). Het komt bij de meeste vrouwen voor na een bevalling. Gelukkig kun je deze spieren trainen.

Bekkenbodemspieren trainen

Het is inderdaad eerder bewezen dat strakkere bekkenbodemspieren tot lekkere sex kan leiden. Je hebt vast wel eens gehoord van kegeloefeningen. Hierbij train je de bekkenbodemspieren door ze aan te spannen. Hierdoor kun je je de spieren beter beheersen: ontspannen en aanspannen. Als je je bekkenbodemspieren aanspant tijdens penetratie krijg je meer ‘grip’ op de penis. Wat het voor de man gevoeliger maakt en voor intensere orgasmes van de vrouw zorgt.

Betere sex door plassend squats

Gwyneth Paltrow en vele anderen wisten dit sextrucje al lang, maar de actrice voegt er in het artikel aan toe wat de meest effectieve manier is om die spieren te trainen. Door de plassen in de douche terwijl je squats doet. Pfieuw, ze bedoelt gelukkig niet dat je op iemand moet plassen. “Wanneer je squat om te plassen – in tegenstelling tot wanneer je op het toilet zit- span je automatisch die bekkenbodem stevig aan. Zorg ervoor dat je diep genoeg squat, net zoals wanneer je moet plassen in een bos.”

Hmm, daar zit wat in. Zou jij het uitproberen? Laat het ons weten in een comment hieronder.

Bron: Goop / Beeld: Pinterest

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy