De Rebound deel IV: Buiten de lijntjes kleuren

door Julia

In deel III vertelde Julia over de mindblowing sex die ze had met haar rebound. Ze raakt er steeds meer van overtuigd dat ze de goeie keuze heeft gemaakt. Door hem vervaagt de gedachte aan haar ex. Hij is de perfecte afleiding.

 

“Onze eerste echte sexdate was een feit en vanaf dat moment wilden we alleen nog maar meer. Drie dagen later hadden we afgesproken, maar deze keer was ik niet alleen thuis. ‘We verzinnen wel een oplossing schat’ zei hij. Om kwart over vijf liep ik naar beneden waar hij buiten op me stond te wachten. Zittend op zijn motor met z’n zonnebril op en een zwart jasje aan. Damn wat zag hij er weer lekker uit. Het is dat we buiten waren, maar ik zou het zo met hem op die motor kunnen doen. Ik liep naar hem toe en gaf hem een kus. ‘Wat doen we?’ We wilden een vluggertje, maar de vraag was, waar. Donker was het nog lang niet, dus buiten was geen optie. ‘In het trappenhuis?’ vroeg hij. ‘Nee! Dat is allemaal open, dan ziet echt iedereen ons’. Oke oke, hmm. ‘En de garage?’ De garage… Dan zijn er twee mogelijkheden dacht ik, een afgelegen hoekje of net voor de garage bij de fietsboxen. ‘Oke we kunnen wel even kijken’.

 Ik vergat alles om me heen en liet me door hem meenemen in het moment

Spanning

 

Hij liep met me mee naar binnen de garage in. We zochten naar een plekje, maar alles was zo open dat ik het niet aandurfde. We liepen terug naar de fietsboxen, net om een hoekje. Ik had het idee allang afgekeurd, dit was veel te veel risico, echt stiekem konden we het niet doen en bovendien was het allesbehalve romantisch. TL-licht en al, nee dit was echt niks. Hij keek om zich heen, draaide zich naar me om en begon me te zoenen. En toen, net zoals de eerste keer, vergat ik alles om me heen en liet ik me door hem meenemen in het moment. Hij zoende zo lekker en hij wist precies wat hij moest doen, hoe hij me voelde met zijn handen, glijdend langs mijn nek, mijn borsten, mijn buik, steeds verder naar beneden. Oh fuck it, ik wil je! ‘Draai je om’ Ik deed wat hij zei en voelde hoe hij mijn rok optilde, mijn slipje opzij schoof en zichzelf langzaam in me drukte. Dit was zo lekker, zo geil. Hij greep mijn borsten vast en stootte steeds harder, zo hard dat ik me moest afzetten tegen de box. ‘Fuck ik ga komen! Aahh…’ We gingen zo in elkaar op dat we ons niet realiseerden waar we waren, totdat de deur openging.

Een moeder met twee luidruchtige kinderen kwam de garage uit, we schrokken wakker uit onze droom en stopten meteen waar we mee bezig waren. Het had weinig gescheeld of ze hadden ons betrapt, ze moesten gelukkig de andere kant op. Ik zat nog vol spanning, van de schrik maar ook van de geilheid. Ik was tenslotte niet gekomen. We begonnen weer te zoenen, ik pakte zijn linkerhand en leidde hem naar mijn slipje. Hij gleed er met zijn vingers in en begon me te strelen. Oh dit was zo lekker. Ik kon mijn aandacht nog nauwelijks bij het zoenen houden, hij maakte me zo nat. Ik beet in zijn onderlip toen ik klaarkwam. Hij grijnsde naar me. Twee minuten later liepen we naar buiten, hij stapte op zijn motor en ik gaf hem een kus.”

 

Hij begon steeds harder te kreunen, zo had ik hem nog niet eerder gehoord

Sensuele massage

 

“We zagen elkaar zo’n drie keer per week, doordeweeks na werk, meestal op woensdag en donderdag een vluggertje, en op zaterdag. En hoewel ik de vluggertjes superspannend vond, keek ik toch wel het meeste uit naar de zaterdag. Dan hadden we geen haast en was er dus genoeg tijd voor andere dingen. Zoals elkaar lekker masseren. Ik vond het heerlijk om hem aan te raken, zijn lijf in te smeren met olie en hem te voelen. Hij lag op zijn buik en ik ging op hem zitten om zijn rug te masseren. Ik gleed met mijn handen over zijn nek en zijn schouders, zijn gespierde armen, van zijn bovenrug naar zijn onderrug. ‘Wil je mijn billen ook doen?’ Ik vervolgde mijn weg naar zijn billen, smal maar stevig, en begon ze te masseren. Ik gleed met een hand tussen zijn billen, naar zijn ballen en kneep er zachtjes in. Ik hoorde dat hij het lekker vond. Hij spreidde zijn benen zodat ik er beter bij kon, ik kneep nog een keer en gaf kusjes op zijn billen. Ik ging verder naar beneden en haalde mijn tong langs zijn billen. Hij kreunde. Ik kreeg er lol in en besloot om verschillende dingen te doen, hem speelse likjes geven, rondjes draaien met mijn tong afgewisseld met zachtjes drukken. Hij begon steeds harder te kreunen, zo had ik hem nog niet eerder gehoord. Ik genoot ervan.

Niet alleen van hem verwennen, maar ook hoe ik was bij hem. Hij haalde iets in me naar boven, in mijn hele leven ben ik nog nooit zo stout geweest als bij hem. Even die grens overgaan, dat brave meisje achter me laten dat voelde zo goed. Bij hem was niks te gek. Integendeel hij vond het bloedgeil.

 

‘Hoe je drukte met je tong, tering. Helemaal tintelingen. Tease jezelf tot ik je kom neuken. Heb fucking zin in je.’

 

Volgende keer in De Rebound; de eerste keer anale sex…

 

Wil je alle Rebound blogs lezen, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy